- 18 Nisan 2025
- 16
- 18
- 3
- 31
- Konu Sahibi aysimaolmali
-
Daha önce tüp bebek tedavisi görmedik bi o kaldı denemediğimiz yazmış . Bir çok deneme yok yani .Cift transfr olun.
Biçok denemede kalamayan kişilere çift emryo transfr edilir en azından biri tutmazsa biri tutar yada ikiz bebekleriniz olur
Aaaa yapan yapiyor yani hadi bakalim insallahDaha önce tüp bebek tedavisi görmedik bi o kaldı denemediğimiz yazmış . Bir çok deneme yok yani .
Ama tabi özeller de koyuyorlar çift bende 31 yaşında transfer oldum resmi evrakta 1 embrıyo yazıldı ama çift transfer edildi
Bende çift oldum KKTC de bu Türkiye de yapılıyorMerhaba kızlar ben aranizda yeniyim sizden biraz bilgi almak için üyelik açtım ben 30 yaşındayım Almanyada yaşıyorum bu ayın sonu Türkiyeye geliyorum tüp bebek icin. Pskolojim alt üst olmuş durumda denemediğinimiz sadece tüp bebek kalmıştı
eşimde problem yok bendede amh cok yüksek pcos dediler amh 10 civarlarında. Neyse internette hüsammetin uslu hocaya rastladım inanılmaz hoş bir hoca içim ısındı kuzenlerim arkadaslarım herkes aret derken iç sesim hep hüsamettin hocayi istedi gün sayıorum ama kızlar ben 30 yasındayım diyelim yumurtalarım iyi cıktı allahın izniyle 8-10 tane saglıklı olsa bile 34 yaş altı olanlara 1 embriyo transfer yapıyolarmıs dogrumu 1e güvenip almanyaya dönüp darma duman olmaktan cok korkuyorum kızlar
Ay insallah banada öyle yapar tşkler kızlarBende çift oldum KKTC de bu Türkiye de yapılıyor
İsteğinize bağlı diye biliyorum her zaman çift daha garanti çift istediğinizi söyleyin.Ay insallah banada öyle yapar tşkler kızlar
Bir arkadas istemis ama brüksel kabul etmemis 30 yasinda oldugu icin o yuzden tedirgin oldum cnmİsteğinize bağlı diye biliyorum her zaman çift daha garanti çift istediğinizi söyleyin.
Ben 24 yaşındayım direk çift yaptılarBir arkadas istemis ama brüksel kabul etmemis 30 yasinda oldugu icin o yuzden tedirgin oldum cnm
Ama benim Kıbrıs’ta,düşük oldu tekrar haziranda gidip çift alacağım çiftin şansı daha yüksekBir arkadas istemis ama brüksel kabul etmemis 30 yasinda oldugu icin o yuzden tedirgin oldum cnm
gecmis olsun insallah yüzümüz gülerA
Ama benim Kıbrıs’ta,düşük oldu tekrar haziranda gidip çift alacağım çiftin şansı daha yüksek
amin hepimizin inşallahgecmis olsun insallah yüzümüz güler
Canim bazı doktorlar ilkindede 2 tane koyuyorlar 3. Transferden 2 tane koyuyorlar hattaMerhaba kızlar ben aranizda yeniyim sizden biraz bilgi almak için üyelik açtım ben 30 yaşındayım baziAlmanyada yaşıyorum bu ayın sonu Türkiyeye geliyorum tüp bebek icin. Pskolojim alt üst olmuş durumda denemediğimiz sadece tüp bebek kalmıştı
eşimde problem yok bendede amh cok yüksek pcos dediler amh 10 civarlarında. Neyse internette hüsammetin uslu hocaya rastladım inanılmaz hoş bir hoca içim ısındı kuzenlerim arkadaslarım herkes aret derken iç sesim hep hüsamettin hocayi istedi gün sayıorum ama kızlar ben 30 yasındayım diyelim yumurtalarım iyi cıktı allahın izniyle 8-10 tane saglıklı olsa bile 34 yaş altı olanlara 1 embriyo transfer yapıyolarmıs dogrumu 1e güvenip almanyaya dönüp darma duman olmaktan cok korkuyorum kızlar
Ins cnmCanim bazı doktorlar ilkindede 2 tane koyuyorlar 3. Transferden 2 tane koyuyorlar hatta
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?