tüp bebek tedavisine kaç kiloyla gittiniz ve sonuç

nubahar86

kızım abla oldu
Kayıtlı Üye
11 Mayıs 2009
501
13
118
39
Van
merhaba arkadaşlar bu yaz dondurulmuşlarla denemem var ama kilolarımda var çok stresliyim iptal olur diye gerçi dikkat ediyorum artık ama sanki gram gitmiyor ..............sizler tüp bebek tedasine kaç kiloyla gittiniz ve test sonucu

canım ben 59 kg falandım sigarayı bırakınca 64 le başladım tedaviye..leslie sansone var tedaviden önce onu yapıyodum çok etkili ev yürüyüşü yine başlıycam güzel kilo verirsin..
inşllh sonucunda güzel olur

kiloyla alakası oluyormuymuş ben 51 kiloyum 3. denemem 8 kasım test.

Selaammm....kilo konusu şöyle ki boyuna göre tabi çok düşük kilolou kadınların düşük riski oluyor denir.Yüksek kilo ise hamilelik için yine riskli bulunur.tam olarak hamileliğin oluşmasına mı engel onu bilemiyorum devamına mı ...ben 3 tüp bir aşılama 1 düşük yaşadım 49 ile tedaviye başladım halaaa 49 kiloyummmvallahi iğnelerle karnım şişti ardından indii.her tedavide ilaçlar ya da stres iştah açıcı olabiliyor.bunun önüne geçöemezseniz kilo almanız kaçınılmaz)Yani kilo sorunu varsa dikkat etmek gerek.Ben doğrusu 1 tedaviyle 10 kilo aldım diyenide gördüm:)bana kısmet olmadı heheheyani bilmem metabozlime heraldeşimd sırada dponmuşlar var fii tarihinde deneycembakalım nolcek

ilk aşılama yapıldıgında 45 kiloydum ben maalesef olmadı tedavi sonucunda 10 kilo aldım 55 kilo oldum sonra verdim bir kısmını 52 kilo ile tüp bebek tedavisine başladım ve ilk denememde çok şükür tuttu Allahım hepinize nasip etsin inş..

Son düzenleme:
hamile kalamamanin kiloyla alakasi varmis arkadaslar...vucudunuzdaki yag miktari normalden azsa hamile kalmak zorlasiyormus...

bilimsel kaynaklardan okumustum!!

Selam Arkadaslar
Tabiki kilonun rolu cook ben tedavi oldugum merkezde doktorum zayiflikta iyi degil kilolu olmakta demisti yumurta acisindan bende az bir fazlaligim var vermeye calisiyorum ins tedaviye baslamak istiyorum Rabbim herkesin kucaklarini doldursun ins Aminnnnn Sevgiler

Mehay canim hatirlamadinmi tüp bebek hakkinda baya bir yazismistik oglun nasil tekrar bebek istiyormusun?
Hatirlamadin sanirim sevgiler canim

valla hiç hhatirlayamadim canim yaa kusura bakma...nickin aynimiydi degismisse hatirlamam zaten...senin bebisin oldumu peki onuda hatirlayamadim cunku???

benim bu 4. denemem çok şükür bür kızım var ona kardeş istiyoruz...........bütün denemelerimdede kiloluydum o kilomun üzerine 15 kilo eklendi 8 ay sonra denmeyi düşünüyoruz inşallah kilolarım gider

2 tedavimde de 63 kilo idim olmadı.

şuan 57 kiloyum faydası olursa diye uzun süredir dikkat ediyorum ve egzersiz yapıyorum zaten mesleğim gereği hareketliyim. 55 e kadar dümeyi planlıyorum yavaş yavaş veriyorum kilolarımı. doktorum yumurtalıkların hareketlendi demiştikilo vermeye başlayınca ama yine de düzene girmedi tabi ki!.

fazla kilonun ve az kilonun hamiş kalmaya olumsuz etkisi olduğunu okuyoruz. ama çok kilolu ve çok zayıf arkadaşlar var çevremde ve 2 şer çocukları var. problemleri olmadığı için belki de var çocukları bilemiyorum. bizim kadınsal problemlerimiz zaten var bi de üstüne kilo problemi eklenince böyle oluyor demkki...

kendimi bildim bileli hep diyet yapıyorum hep dikkat ediyorum bi hamile kalayım canım ne isterse doya doya yiyecemmm

bizim erkek faktörü olduğu için önceki kilolarım sorun olmamıştı...... bende hamileyken hiç birşey yiyemiyorum kanım da olan bir sorun yüzünde hep diyet durumundayım canımın çektiği herşey yasak......hamileyken yiyemdiklerimin acısını şimdi çıkardığım için böyle dıba gibi oldum bayramda geldi inşallahhh dikkat edeceğim

46 kiloyla tedaviye başladım bu sürede 4 kilo aldım
ilk denemede pozitifi gördüm
50 kiloyla başlamış oldum hamileliğe 3 hafta sonra doğum olacak hayırlısıyla
şimdi 63 kiloyum
toplamda 13+4 kilo almış oldum

Son düzenleme:
bnde tedaviye 48 le basladım cok sükür ilk denemmde oldu simdi 51 kiloyum 2 kiloyu tedavi sürecnde aldım

selam kızlar konu biraz eskilerde kalmış ama ben de merak ediyorum gerçekten sizler de kilo aldınız mı tedavide?
Ben 52 kilo ile başladım sonucumu geçen hafta öğrendim şuan 55 kiloyum ve korkarım ki hep böyle kilo alıcam engel olamıyorum kendimeboyum uzun olsa onu da çok sorun etmeyeceğim ama boydan da fakirim

Benim boyum 1,55...Kendimi bildim bileli 49-50 olan kilom hipotiroid teşhisi konduğundan beri yani son 3 yıldır 55 olmuştu.Hipotiroid nedeniyle doktorum antidiyabetik ilaç vermişti.Tedavinin ilk gününden ilk gebelik muayenesine kadar kullandım.Şu an 9 haftalık hamileyim sadece 1,5 kilo aldım.

Gebelikte kaç kilo alacağımı ben de çok merak ediyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…