Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
hamile kalamamanin kiloyla alakasi varmis arkadaslar...vucudunuzdaki yag miktari normalden azsa hamile kalmak zorlasiyormus...
bilimsel kaynaklardan okumustum!!
Mehaycim nasilsin canim? Selam
nil daha onceden tanisiyormuyduk biz senle???
Mehay canim hatirlamadinmi tüp bebek hakkinda baya bir yazismistik oglun nasil tekrar bebek istiyormusun?
Hatirlamadin sanirim sevgiler canim
bizim erkek faktörü olduğu için önceki kilolarım sorun olmamıştı...... bende hamileyken hiç birşey yiyemiyorum kanım da olan bir sorun yüzünde hep diyet durumundayım canımın çektiği herşey yasak......hamileyken yiyemdiklerimin acısını şimdi çıkardığım için böyle dıba gibi oldum bayramda geldi inşallahhh dikkat edeceğim2 tedavimde de 63 kilo idim olmadı.
şuan 57 kiloyum faydası olursa diye uzun süredir dikkat ediyorum ve egzersiz yapıyorum zaten mesleğim gereği hareketliyim. 55 e kadar dümeyi planlıyorum yavaş yavaş veriyorum kilolarımı. doktorum yumurtalıkların hareketlendi demiştikilo vermeye başlayınca ama yine de düzene girmedi tabi ki!.
fazla kilonun ve az kilonun hamiş kalmaya olumsuz etkisi olduğunu okuyoruz. ama çok kilolu ve çok zayıf arkadaşlar var çevremde ve 2 şer çocukları var. problemleri olmadığı için belki de var çocukları bilemiyorum. bizim kadınsal problemlerimiz zaten var bi de üstüne kilo problemi eklenince böyle oluyor demkki...
kendimi bildim bileli hep diyet yapıyorum hep dikkat ediyorum bi hamile kalayım canım ne isterse doya doya yiyecemmm
selam kızlar konu biraz eskilerde kalmış ama ben de merak ediyorum gerçekten sizler de kilo aldınız mı tedavide?
Ben 52 kilo ile başladım sonucumu geçen hafta öğrendim şuan 55 kiloyum ve korkarım ki hep böyle kilo alıcam engel olamıyorum kendimeboyum uzun olsa onu da çok sorun etmeyeceğim ama boydan da fakirim