Tüp bebek tedavisine başlıyorum.

zenan serhat

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
8 Mart 2025
4
2
1
29
Merhaba arkadaşlar tüp bebek tedavisine başladım adetin 2.günü ile iğne ilaç verdiler eve geldim, çok stresliyim korkuyorum aşamalar nelerdir merak ediyorum benim gibi başlayanlar var ise anlatabilir misiniz

Ben de adet günümü bekliyorum muhtemelen bayramdan sonra başlayacağım. Hayırlısı olsun inşallah. Siz neden tüp bebeğe yöneldiniz? Benim çikolata kisti ve amh düşüklüğü var.

Korkmayın yumurta büyüme işlemi tamamlandıktan sonra opu yapılacak anestezili bi işlem uyanınca az ağrınız olabilir .
Spermle toplanan yumurtalar birleştirilip embriyo oluşumu beklenecek sonrasında transfer olacaksınız . Oda çok ağrılı bi işlem değil zaten 2 dk da bitiyor

Merhaba teşekkür ederim öncelikle opu işlemi nedir acaba birde ne zamana kadar iğne kullanıyoruz , birde rahimde miyon çıktı doktor büyümesse almayız büyüme olursa transfer öncesi almamız gerekiyor dedi açık ameliyat ile korkuyorum riskleri nelerdir bilginiz var mı sizde yaptınız mı tüp bebek

Benım şuan ki hamileliğim tüp bebek .

Opu işlemi yumurtaların toplanmasına deniliyor . Yumurtalarınızı ıkı güne bir kontrol ediyordur doktorunuz yeterli büyüklüğe gelınce iğneyi bıraktıracak . Transferden sonrada kullanılan iğneler var . Mesela ben transfer sonrası 60 tane iğne yapmıştım göbekten

Miyom hakkında bilgim yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…