TÜP BEBEK TEDAVİSİNE BAŞLAMADAN ÖNCE ESTROFEM KULLANIMI HAKKINDA

sevnylan

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
20 Temmuz 2023
147
129
18
Merhaba Aralık ayında tüp bebek tedavisine başlayalım. Bugün ultrason görüntüsünde folüküller arası eşitsizlik olması sebebiyle adetten 1 hafta önce estrofem kullanmamı söyledi. Regli ile tedaviye başlayacağız. İlk kez duydum tedavi öncesi estrofem kullanımını. Kullanan var mı? Tecrübelerinizi paylaşır mısınız?

bu konuda yardımcı olacak yok mu?

Adet öncesi nedem verdi anlamadm adette rahim kalınlığımızı.döküyoruz zaten estrofem regl 3. Günü gibi başlıyor bence iyice sorun belki yanlş anladınız

Merhaba. Estrofem kullanımı yumurtalıkları baskılamak için de kullanılıyor. Foliküller daha fazla büyümesin boyutları arasında eşitsizlik artarsa kiste dönme ihtimalini indirgenmiş olabilir.

Hastane seçimi konusunda çok kararsız kaldım. Şehirdışında bir hastaneye gitmektense aynı il içinde bir hastane tercih ettim. İlk randevuda bu şekilde tedavi önerince açıkçası tereddüt etmiştim. Açıklamanız içimi rahatlattı sağolun.

Merhaba aynı şekilde tedavi uygulamıştı benim de doktorum, geçen aydan kalan ileri büyüklükte folikül var demişti estrofem kullanıp eşitleyip tedaviye öyle başlamıştık.

Merhaba aynı şekilde tedavi uygulamıştı benim de doktorum, geçen aydan kalan ileri büyüklükte folikül var demişti estrofem kullanıp eşitleyip tedaviye öyle başlamıştık.
Çok sağolun. İçim rahatladı. Peki gonal f kullanmaya başladığınızda da estrofem kullanmaya devam ettiniz mi? Bıraktınız mı?

Çok sağolun. İçim rahatladı. Peki gonal f kullanmaya başladığınızda da estrofem kullanmaya devam ettiniz mi? Bıraktınız mı?
Rica ederim, sadece eşitlemek için kullandım estrofem i, yumurta büyütürken sadece gonal f ve cetrotide kullanmıştım, transferde doğal siklusla yapılmıştı sadece progestan kullanmıştım onda da.

Rica ederim, sadece eşitlemek için kullandım estrofem i, yumurta büyütürken sadece gonal f ve cetrotide kullanmıştım, transferde doğal siklusla yapılmıştı sadece progestan kullanmıştım onda da.
çok sağolun gerçekten nasıl yardımcı oldunuz anlatamam. Kafamda bir sürü soru vardı. Peki yumurta kalitesi için her hangi bir takviye almışmıydınız? Kendimce sağlıklı beslenmeye dikkat ediyorum. Ekstra vitamin alsam mı bilemedim. Doktorum sadece D vitamini ve folibol önerdi. Son bir şey daha soracağım estrofem adet gecikmesi yahut önce gelmesi gibi bir şeye sebep oldu mu? Şehirdışından gideceğim ona göre uçak bileti almak istiyorum.

Yumurta kalitesi için regenesis Max, ve statera adında kompleks bir multivitamin kullanmıştım, bende olumlu etki yaptığını düşünüyorum, doktorumun tavsiyesi ile kullanmıştım ama. Güzel de besleniyorsanız süreciniz olumlu gider.
Estrofem e gelince evet bende adet gecikmesi yaptı doktor gecikirse şu tarihte gel demişti, bir kaç gün daha geçti sonra kendiliğinden regl oldum,hatta normal regl imden çok farklı oldu az ve kısa sürdü ama doktor bunu önemsemedi ultrasonda herşey olağan gitmişti foliküller eşitti,o ay opu olmuştum.Bende burda birçok bilgiye ulaştım ama kişisel durumların oluştuğunu da unutmayın

Çok sağolun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…