Tüp bebek tedavisine başlama

Merhabalar geçmiş olsun bende Zeynep Kamil de tüp bebek sürecine baslayacam çocuğu olmayanlarda ücretsiz yapıyorlar sanırım süreç bizde de yeni baslayacak bakalım neler olcak bende öncesi histereskopi olcam

H
Ofis histereskopi talep et onda kamera ile bakıyorlar rahme daha net hwrşey gözükür

Merhabalar geçmiş olsun bende Zeynep Kamil de tüp bebek sürecine baslayacam çocuğu olmayanlarda ücretsiz yapıyorlar sanırım süreç bizde de yeni baslayacak bakalım neler olcak bende öncesi histereskopi olcam
Ben de şuan Bilkent şehir hastanesinde yaptıracağım ücretsiz ilaçlar içinde katlı payı var rapor çıkarıyoruz bu ay

Merhabalar teşekkür ederim. Tüp bebeğe başladım ben 9 gün ilaç kullandım 12 yumurta toplantı pcos olduğum için düşük doz gittik pazartesi günü opu yapıldı. Dün haber aldım 9 tane döllenmiş sağlıklı devam ediyormuş. Fakat ohss oldum bu seferde sizde durumlar nedir

Merhaba ohss nedir peki anlamadım bende regl 2. Günümdeyim histereskopi randevusu almaya gittim bugün devlet Hastanesi'ne 11 gün sonraya randevu verdi regl bitince ilk hafta olmam gerekir öyle biliyorum ama 11 gün sonra verdiler devlette kendi doktoruma insan ulasamiyorda suan moralim ona bozuk histereskopi sonrası bana karar verecekler duruma göre

Ben de şuan Bilkent şehir hastanesinde yaptıracağım ücretsiz ilaçlar içinde katlı payı var rapor çıkarıyoruz bu ay

Yumurtalıkların aşırı uyarılması sonucu sıvı birikimi oluyor ohss bu canım. Pcos olanlarda daha çok görülüyor. Benimde transferim bu nedenle ertelendi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…