- 28 Kasım 2021
- 53
- 49
- 3
- Konu Sahibi Civciv0616
Merhabalar tüp bebek merkezine giderek dün itibariyle ilaçlara başladım deneyimlerinizi paylaşabilir misiniz benim ilk denemem
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Merhaba bende şuan hormon ipnelerimi vuruyorum aralığın 6 sı ve 10 arasında yumurta toplama işlemi yapılacak inşallah allah hepimize hayırlısını nasip ederMerhabalar tüp bebek merkezine giderek dün itibariyle ilaçlara başladım deneyimlerinizi paylaşabilir misiniz benim ilk denemem
Merhaba bende yüp bebek tedavisi görüyorum beslenme olarak nelere dikkat ediyorsunuz?Hayırlı olsun. Doktor ne derse onu yapıyorsun işte. İlaçları 1 dk bile geciktirmedim ben. Beslenmeme dikkat ettim o kadar
İnşallah bende iğneleri mi vuruyorum yalnız benim b. ir problemim daha var isim görünmüyor değil mi burda rahatlıkla içimi açabilir miyimMerhaba bende şuan hormon ipnelerimi vuruyorum aralığın 6 sı ve 10 arasında yumurta toplama işlemi yapılacak inşallah allah hepimize hayırlısını nasip eder
Aslında benim beslenme sorunum var hiç yemek yemiyorum o kısım da beni tedirgin ediyorMerhaba bende yüp bebek tedavisi görüyorum beslenme olarak nelere dikkat ediyorsunuz?
Hayır isminiz görünmüyor. Sadece nickname’niz var.İnşallah bende iğneleri mi vuruyorum yalnız benim b. ir problemim daha var isim görünmüyor değil mi burda rahatlıkla içimi açabilir miyim
Bu süreçte beslenme nerdeyse tedavinin yarısı. Çok çok dikkat etmelisinizAslında benim beslenme sorunum var hiç yemek yemiyorum o kısım da beni tedirgin ediyor
Siz neler yiyorsunuz peki paylaşır mısınız benimleBu süreçte beslenme nerdeyse tedavinin yarısı. Çok çok dikkat etmelisiniz
Avokado, nar, keçiboynuzu özü, çiğ kabak çekirdeği, ananas, kuruyemiş ve kuru meyve, protein ağırlıklı yemekler. Bunlar çok iyi gelir. Hem rahim hem de yumurtalar için.Siz neler yiyorsunuz peki paylaşır mısınız benimle
Öncelikle tedaviniz hayırlı olsun inşallah nasip olur eşiniz neden ilişkiye girmiyor ,ne kadar süredir evlisiniz?Eşim benimle ilişkiye girmiyor üroloji doktoruna gittim herhangi bir sağlık sorunu yok bu beni psikolojik olarak çok etkiledi kimseye derdimi anlatamıyorum
Çok yeni evliliğimiz yaşımız ileri olduğu için doktor tüp bebek önerdiÖncelikle tedaviniz hayırlı olsun inşallah nasip olur eşiniz neden ilişkiye girmiyor ,ne kadar süredir evlisiniz?
Allah yardımcınız olsun bende henüz yolun başında sayılırım. Tek bildiğim şey stresten uzak olmanız gerisi zaten gelir.Merhabalar tüp bebek merkezine giderek dün itibariyle ilaçlara başladım deneyimlerinizi paylaşabilir misiniz benim ilk denemem
Peki eşiniz ile konuştunuz mu ? Yaşınız ileri olabilir doğrudan tüp bebeğe başlatması herhangi bir sorun belki görmüştür.Çok yeni evliliğimiz yaşımız ileri olduğu için doktor tüp bebek önerdi
Yaşınız kacÇok yeni evliliğimiz yaşımız ileri olduğu için doktor tüp bebek önerdi
Hiç mi birlikte olmuyorsunuz? Değerleriniz normalse haddim değil belki çok özür dilerim ama önce bu sorunu çözmeniz daha mantıklı olur. En azından yumurtlama günlerinde birlikte olursanız normal yollarla gebe kalabilirsiniz.Eşim benimle ilişkiye girmiyor üroloji doktoruna gittim herhangi bir sağlık sorunu yok bu beni psikolojik olarak çok etkiledi kimseye derdimi anlatamıyorum
Olmuyor yanaşmıyor yumurtlama dönemlerinde de gelmiyor yanıma sperm sayısı da zaten düşükHiç mi birlikte olmuyorsunuz? Değerleriniz normalse haddim değil belki çok özür dilerim ama önce bu sorunu çözmeniz daha mantıklı olur. En azından yumurtlama günlerinde birlikte olursanız normal yollarla gebe kalabilirsiniz.
Anladım. Hakkınızda hayırlısı olsun. Umarım her şey dilediğiniz gibi olur.Olmuyor yanaşmıyor yumurtlama dönemlerinde de gelmiyor yanıma sperm sayısı da zaten düşük
İnşallah Allahım herkesin çabasına karşılık versin inşallah herkese nasip olsunAnladım. Hakkınızda hayırlısı olsun. Umarım her şey dilediğiniz gibi olur.