• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp Bebek tedavisine başladım

Merhabalar tüp bebek merkezine giderek dün itibariyle ilaçlara başladım deneyimlerinizi paylaşabilir misiniz benim ilk denemem
Merhaba bende şuan hormon ipnelerimi vuruyorum aralığın 6 sı ve 10 arasında yumurta toplama işlemi yapılacak inşallah allah hepimize hayırlısını nasip eder🤲

Merhaba bende şuan hormon ipnelerimi vuruyorum aralığın 6 sı ve 10 arasında yumurta toplama işlemi yapılacak inşallah allah hepimize hayırlısını nasip eder🤲
İnşallah bende iğneleri mi vuruyorum yalnız benim b. ir problemim daha var isim görünmüyor değil mi burda rahatlıkla içimi açabilir miyim

Eşim benimle ilişkiye girmiyor üroloji doktoruna gittim herhangi bir sağlık sorunu yok bu beni psikolojik olarak çok etkiledi kimseye derdimi anlatamıyorum

Siz neler yiyorsunuz peki paylaşır mısınız benimle
Avokado, nar, keçiboynuzu özü, çiğ kabak çekirdeği, ananas, kuruyemiş ve kuru meyve, protein ağırlıklı yemekler. Bunlar çok iyi gelir. Hem rahim hem de yumurtalar için.

Eşim benimle ilişkiye girmiyor üroloji doktoruna gittim herhangi bir sağlık sorunu yok bu beni psikolojik olarak çok etkiledi kimseye derdimi anlatamıyorum
Hiç mi birlikte olmuyorsunuz? Değerleriniz normalse haddim değil belki çok özür dilerim ama önce bu sorunu çözmeniz daha mantıklı olur. En azından yumurtlama günlerinde birlikte olursanız normal yollarla gebe kalabilirsiniz.

Hiç mi birlikte olmuyorsunuz? Değerleriniz normalse haddim değil belki çok özür dilerim ama önce bu sorunu çözmeniz daha mantıklı olur. En azından yumurtlama günlerinde birlikte olursanız normal yollarla gebe kalabilirsiniz.
Olmuyor yanaşmıyor yumurtlama dönemlerinde de gelmiyor yanıma sperm sayısı da zaten düşük

Back