tüp bebek tedavisine adetin kaçıncı günü başlamalayım

zuzuay

Guru
Kayıtlı Üye
15 Kasım 2007
176
3
48
selam arkadaşlar tüp bebek tedavime allah izin verirse eylülde başlıyorum ,ama benim sormak istediğim şey çalıştığım için ne zaman izine çıkarsam daha iyi olur 1 hafta iznim var açıkçası hangi diliminde izne çıkmalıyım bilmiyorum transfer sonrası çıkarsam daha iyi olacakmış gibi geliyor . ayrıca adetimin kaçıncı günü başlamalıyım onuda bilimyorum hepinize teşekkürler...

Adetin 3. gunu basliyorsun.Uzun protokolse bir sonraki adetine kadar sana burun spreyi tarzi ilaclar veriliyor.45 gun suruyor.Ilk adetle konmasi arasinda fakat kisaysa sanirim konmasi 3 hafta suruyor.Eger iznin sadece bir haftaysa toplandigi gunden itibaren al.iki yada 3 gun sonrada transfer oluyor sonrada 4 gun yatarsin sonra tempo dusuk bisekilde calisirsan harika olur obur turlu fazla evde olunca kafan surekli onda oluyor.Bence bir haftayi boyle degerlendir icime dogdu tutacak Allahin izniyle

ben iznimi transferimden sonra almıştım. Ama yumurta toplamadan bir gün sonra işe geldim. Çok zorlandım, iki büklük gezdim resmen. Tabi duyduğuma göre herkes benim gibi olmuyormuş. ne olursa olsun tranferden sonra en az 3 gün dinlen. Hakkında hayırlısı, inşallah bebişine kavuşursun

adetinin 2.günü muayeneye gitmen gerekiyor canım.Daha önce yapılan tahlil v.s ne varsa götürüyorsun.Üçüncü gün tedaviye başlanıyor.Bence iznini bu dönemde alma, madem 1 hafta iznin var yumurtar toplandığı gün alırsın.Herşey yolunda giderse üç gün sonrada transfer yapılır,transferdensonrada 3-4 gün dinlenip işe başlarsın.Hadi hayırlısı canım Rabbim hepimize hayırlısını nasip etsin...

X