tüp bebek tedavisinden sonra gebelik kayıpları

basakoztan

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
29 Ekim 2010
50
0
46
İstanbul
Merhabalar ;
2009 yılı haziran ayında tüp bebek tedavisi ile ikiz gebelik elde ettim ancak 23 haftada suyu geldiği için bebekleri aldırmak zorunda kaldım yeni bir tüp bebek denemesi için en az 6 ay beklemek zorunda oldumuğumuzu söylediler ve sonra 2010 yılı haziran ayında kendiliğinden hamile kaldım ama düşük yaptım ekim ayında yine aynı merkezde 2.tüp bebek denememi yaptım ama yumurtalar büyütülürken rahmimde kistler ve serbest sıvılar olduğunu söylediler 2 embiryo transfer edildi malesef kimyasal gebelik oldu.Benden bazı genetik testler istediler ayrıca laparoskopi yapılması gerektiğini söylediler aklım çok karışık ve açıkçası ne yapmam gerektiğini bilemiyorum yardımcı olursanız çok sevinirim teşekkürler...

merhaba geçmiş olsun. sizden istenen genetik testleri yaptırmanızda fayda var onun dışında hsg ile rahim şekli ve tüplerin durumu mutlaka değerlendirilmesi bu filmin neticesinde bir ameliyata karar verilecek ise ne yapılacağı size iyice izah edilerek yeni bir taedaviye başlanmalıdır. saygılarımla.

ilginiz ve cevabınız için çok teşekkür ederim aynen dediklerinizi uygulayacağım kolay gelsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…