Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Tüp bebek tedavisinde yumurta olgunlaştırma sürecinde iğneler çok halsizlik yorgunluk yapıyor.. benim gibi olanlar varmı kızlar??? Hasta gibi yatıyorm
Bende gaz gogus ve kasık hassasiyeti ve sürekli bişeyler yeme istegi olulmuştu ama merkezde tanıstıgım bazı arkadaslar uyku sorunundan bahsedıyorlardı kısıden kısıye degısıyor inşallah guzel gelişir saglıklıca huzurla bu yolu kucagınızda bebegınızle tamamlarsınız su içmeyi unutmayın cok önemli bu durumda bızım hemsıreler ısrarla gunde 3 lt die soyluyordu her gittiğimz de
Bende gaz gogus ve kasık hassasiyeti ve sürekli bişeyler yeme istegi olulmuştu ama merkezde tanıstıgım bazı arkadaslar uyku sorunundan bahsedıyorlardı kısıden kısıye degısıyor inşallah guzel gelişir saglıklıca huzurla bu yolu kucagınızda bebegınızle tamamlarsınız su içmeyi unutmayın cok önemli bu durumda bızım hemsıreler ısrarla gunde 3 lt die soyluyordu her gittiğimz de
Bu ay tedavıye basladım ben canım gecen hafta çarşamba toplama oldu bugun dondurma ücretini verdik mart 28 de gecıkme olmazsa 2.regl de gorusmeye gideceğim tranfer için