- 16 Haziran 2022
- 227
- 134
- 31
- Konu Sahibi Hasret6300
Öncelikle selamün aleyküm arkadaşlar geçen yıl ağustos ayından bu yana tüp bebek tedavisi görüyorum önce yumurtalarım alındı 4 tane embriyo donduruldu önceki yaşadığım talihsizlikten dolayı rahimde ickanama sonucu sezeryan olup bebeğimi kaybetmistim o yüzden rahimi kurtarmak için doktorlar tabiri caizse rahimi gelişi güzel dikmiş rahimlikten çıkmış dedi doktor doktor bana sana laporoskopi hstresekopi jel gibi bir ameliyat uyguladı 15 gün yerden kalkamadım sonra bu ameliyatdan sonra iyileştim ve daha sonra doktorum git tüp bebek doktorun sana transferi yapsın dedi son olarak bir tahlil istedi bu kez troid çıktı ilacı kullandım gittim dengelenmiş dedi bu kez progesteron
hormonu yüksek çıktı dedi tekrar kan verdim git iğne yap sana ilaç verdim kullan dedi estrofem verdi kullandım tüp bebek hocasına gittim güya bana bayramdan önce transfer yapılacaktı fakat rahmin iyi olmamış ben bu rahime transfer yapamam dedi dünyam başıma yıkıldı maddi manevi çöktük resmen şimdi progestan ve estrofem sabah akşam kullanıyorum yarın kontrole gel dedi rahim kalınlığına bakılacak 10 unda da gel dedi rahim kalınlığı istenilen seviyede ise transfer için gün verecekmiş rahim kalınlığı için özellikle kullandığınız bir meyve veya öneriniz varmi
hormonu yüksek çıktı dedi tekrar kan verdim git iğne yap sana ilaç verdim kullan dedi estrofem verdi kullandım tüp bebek hocasına gittim güya bana bayramdan önce transfer yapılacaktı fakat rahmin iyi olmamış ben bu rahime transfer yapamam dedi dünyam başıma yıkıldı maddi manevi çöktük resmen şimdi progestan ve estrofem sabah akşam kullanıyorum yarın kontrole gel dedi rahim kalınlığına bakılacak 10 unda da gel dedi rahim kalınlığı istenilen seviyede ise transfer için gün verecekmiş rahim kalınlığı için özellikle kullandığınız bir meyve veya öneriniz varmi