- 27 Mayıs 2024
- 325
- 171
- 18
- Konu Sahibi kirmizigull123
Tüp bebek tedavisinde transfer sonrası kortizon kullananlar ve olumlu sonuç alan var mı
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hayırlı olsun sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah Bende ilk defa kortizon kullandım inşallah tutunurBen transfere hazırlıkta regl ile beraber başladım ve şu an 8+5 haftalığım. Hala kullanıyorum. 10.haftada bırakırız dedi doktor.
Ben uzun tedavilerden geçtim, hep transferden önce 5 gün kullanıyordum. İlk kez böyle kullanıyorum. Hani kortizondan tuttu diyemem zaten bir ihtimali elemek için veriyor doktorlar, ama denemekte hiç bir zarar da yok. 5mg kullanıyorum zaten epey düşük..
Bende 5 mg kullanıyorum transfer olduğum gün kullanmaya başladımBen transfere hazırlıkta regl ile beraber başladım ve şu an 8+5 haftalığım. Hala kullanıyorum. 10.haftada bırakırız dedi doktor.
Ben uzun tedavilerden geçtim, hep transferden önce 5 gün kullanıyordum. İlk kez böyle kullanıyorum. Hani kortizondan tuttu diyemem zaten bir ihtimali elemek için veriyor doktorlar, ama denemekte hiç bir zarar da yok. 5mg kullanıyorum zaten epey düşük..
Daha önce 1 olumsuz ve 1 düşük tedavim var, bu sefer farklı doktorda tedavi oldm ve bana kortizon verdi inşallah tutunurBen transfere hazırlıkta regl ile beraber başladım ve şu an 8+5 haftalığım. Hala kullanıyorum. 10.haftada bırakırız dedi doktor.
Hadi inşallah tutunsun bu sefer.. hiç merak etme faydası olacaktırDaha önce 1 olumsuz ve 1 düşük tedavim var, bu sefer farklı doktorda tedavi oldm ve bana kortizon verdi inşallah tutunur
Amin inşallah bana da dua eder misinHadi inşallah tutunsun bu sefer.. hiç merak etme faydası olacaktır
Merhaba sanırım ben de kullanıcam ismi prednol. Henüz sürece giremediğim için başlamadım adeti bekliyorum. Bana 4 gün kullanılacak yazmış reçeteye. Siz ne kadar süre kullanacaksınız ve tadı nasıl acı olduğunu söyleyenler varDaha önce 1 olumsuz ve 1 düşük tedavim var, bu sefer farklı doktorda tedavi oldm ve bana kortizon verdi inşallah tutunur
Bebim prednol değil farklı bi hap bende ilk defa kullandımMerhaba sanırım ben de kullanıcam ismi prednol. Henüz sürece giremediğim için başlamadım adeti bekliyorum. Bana 4 gün kullanılacak yazmış reçeteye. Siz ne kadar süre kullanacaksınız ve tadı nasıl acı olduğunu söyleyenler var
Tadı acı olan bir ilaç. Ben ekmeğin iç kısmına sarıp etrafını iyice kapatıyordum. Tabi bolca ekmek değil küçük bir topçuk yapıp o şekilde yutuyordum.Merhaba sanırım ben de kullanıcam ismi prednol. Henüz sürece giremediğim için başlamadım adeti bekliyorum. Bana 4 gün kullanılacak yazmış reçeteye. Siz ne kadar süre kullanacaksınız ve tadı nasıl acı olduğunu söyleyenler var
Evet cok acı bol suyla bile acı tat geliyor ben uzerine hemen meyve tarzı bisiler yemeyi tercih ediyorum transfer oncesi hazırlıktayken baslamistim cok sukur guzel haberi aldim ve 5 gün yarım icip birakicam ilaci bol sansMerhaba sanırım ben de kullanıcam ismi prednol. Henüz sürece giremediğim için başlamadım adeti bekliyorum. Bana 4 gün kullanılacak yazmış reçeteye. Siz ne kadar süre kullanacaksınız ve tadı nasıl acı olduğunu söyleyenler var
Şifa olsun inşallah, midem çok hasssastır inşallah kusmadan atatırım inşallah tutunur bebişiniz bebişlerimizTadı acı olan bir ilaç. Ben ekmeğin iç kısmına sarıp etrafını iyice kapatıyordum. Tabi bolca ekmek değil küçük bir topçuk yapıp o şekilde yutuyordum.
Allah bağışlasın inşallah sağlıklarla doğar saülıklı kolay bir doğumunuz olurEvet cok acı bol suyla bile acı tat geliyor ben uzerine hemen meyve tarzı bisiler yemeyi tercih ediyorum transfer oncesi hazırlıktayken baslamistim cok sukur guzel haberi aldim ve 5 gün yarım icip birakicam ilaci bol sans
Aminn yani umarım öyle geçer çünkü gerçekten bir tık acı ve direkt hapı yuttuğunuzda o acı tadi bir süre ağızda kalıyordu maalesef kendinize göre yöntemler oluşturursunuz artıkŞifa olsun inşallah, midem çok hasssastır inşallah kusmadan atatırım inşallah tutunur bebişiniz bebişlerimiz
Aminnn Allah razı olsun rabbim sizede mujdeli haberi nasip etsinAllah bağışlasın inşallah sağlıklarla doğar saülıklı kolay bir doğumunuz olur
Ben 7. Haftaya kadar kullanmıştım.Kortizonu kadar süre kullandınız
Bebeğinizde yarık dudak gibi etkisi olmadı dimiBen 7. Haftaya kadar kullanmıştım.
Detaylı ultrasonda falan böyle bir şeyle karşılaşmadılar Allah korusunBebeğinizde yarık dudak gibi etkisi olmadı dimi