Merhaba arkadaşlar 2023 yılının ekim ayında tüp bebek tedavisine başladım Mart ayında transfer oldu nisan ayında pozıtıf sonucumu aldım kızım Aralık ayında dünyaya geldi şuan 4 aylık kendisi tedavi sürecinde her 2 tüpüm de histeroskopi ile alındı yani kendiliğimden hamile kalma şansım sıfır o yüzden mecbur tedavi görmem gerekiyor yaşım da suan 35 bir an önce tedavi görmem gerekiyor internet araştırmasında doğumdan sonra 2 yıl beklemem gerektiği söyleniyor
Ben düşük amh yüzünden doktora en erken ne zaman hamile kalayım demiştim 40 muayenesinde 6 aydan sonra demisti. 2 yıl evet beklense iyi ama kitabi bir bilgidir dedi.
Şu an uyku gerilemesinden kafayi yiyo olmanız lazım biraz daha bekleyin bence.
Bu arada bu soruyu soran ben 2 yas 4 aylık anasıyım ama büyüdükçe erteliyorum. 1 yaş olsun doyodum oldu hazır hissetmedim 2 olsun dedim 2 oldu 4 diyorum bakın 3 bile değil 4. Çok zoor çok zor
Evet uykusuzum mesaim de başladı benim işim de çok yoğun hem iş hem ev hem bebiş çok zor çok ama bugun regl oldum o yüzden aklıma geldi bu durum çok zorlanacağım biliyorum ama uzun süre erteleyip rahata alışırsam hiç yapamam zaten tedavide 6 embryo çıktı transfer de 5. Gün 3AA 3 AB transfer edildi bi tanesi tuttu geriye 4 embryo kaldı yani o yüzden erkenden başlasam iyi olur diyorum eşim de hiç istemiyor kızını o kadar çok seviyor ki üsten Gül koklamam diyor