Merhabalar. Ben tüp bebek tedavisi görüyorum. Ve olumsuz şeylerde yaşadım tedaviyle ilgili. İlk gebeliğim kimyasal sonuçlandı. Bu zaman içinde çok fazla üzüldüm ve yıprandım. Eşim de ilk tedaviye başlamadan önce, sorun onda olduğundan böyle bir tedavi gördüğümüzü kimseye anlatmamamı söyledi. Başlarda sadece anne babalarımız ve görümcelerim biliyordu. Bende teyze ve yengesiyle her gün konuşan insanımdır. istanbula gidiyorum geliyorum kimseye söyleyemiyorum bi problem oluyo kendimce çözmeye çalışıyorum işte bi derdi sıkıntısı olan gelip anlatıyor üzülüp stres oluyorum vs vs. En azından en yakınlarım bilse özel durumum olduğunu farkında olsalar beni stres edecek şeyleri anlatmazlar, bir yere çağırdıklarında gitmediğimde anlarlar gibi düşünüyordum sonrasında yengeme ve teyzeme söyledim. Ben kendi açımdan pişman değilim. En basitinden birinin bi yardıma ihtiyacı olduğunda benim severek gideceğimi bildiklerinden hemen ararlardı ama bu süreçte gidemeyeceğimi bilip söylemiyorlar vs vs böyle bir sürü şey. Özetle söyledim ama eşim açısından da ona ihanet etmiş gibi hissediyorum. Sizce yaptığım çok mu yanlış? Buarada yengem ve teyzemin bildiğini de eşim bilmiyor. Onlarda asla yanlarında bişey demezler kimseye de söylemezler zaten.Etrafımızda bir sürü uzaktan akrabalarımız komşularımız var tedavi gören hepsini biliyoruz ama benim eşime böyle yapmam çok mu yanlış olmuş sizce?