Tüp bebek tedavisinde çatlatma iğnemi yanlış saatte yaptim

Nur9161

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
30 Mart 2020
12
2
33
Kizlar mrb salı günü yumurta toplanacak pazar günü saat 22:00 de çatlatma iğnemi vurmam gerekiyodu doktor üstüne basa basa tembihledi tam 22:00 diye .ama ne olduysa 21 gece farkettik eşimle o anda yaptık çatlatma iğnesini .moralim çok kötü çökmüş durumda :KK43: yarın Dr uma haber vericez ama ben uyuyamıyorum düşünmekten tedavi iptal olurmu ? Olmazsa işlem sonrası sonucu etkilermi bu hatam ? Düşünmeden duramıyorum şuanda böyle bişey başına gelmiş olan ya da bilgisi olan varmı biri aydınlatsın beni ya

1 saatten birşey olmaz,yarın doktoru bilgilendirin,yumurta toplama saatinden 1 saat önce yapsınlar işlemi sorun olmaz bence.bu arada yumurtalar 34-36 saat içinde çatlıyor o ara toplama olmalı,canınızı sıkmayın yani

1 saatten birşey olmaz,yarın doktoru bilgilendirin,yumurta toplama saatinden 1 saat önce yapsınlar işlemi sorun olmaz bence
İnşallah bu ilk tüp bebek tedavim diğer ignelerimi bugüne dek tam saatinde yaptım bunu nasıl kaçırdım anlamıyorum doktr bu iğnenin çok önemli olduğunu ve dediği saatte yapmam gerektiğini söylemişti. cevabin için teşekkürler biraz olsun içim rahatladı dediğin gibi inşallah sorun olmaz .

İnşallah bu ilk tüp bebek tedavim diğer ignelerimi bugüne dek tam saatinde yaptım bunu nasıl kaçırdım anlamıyorum doktr bu iğnenin çok önemli olduğunu ve dediği saatte yapmam gerektiğini söylemişti. cevabin için teşekkürler biraz olsun içim rahatladı dediğin gibi inşallah sorun olmaz .
Korkmayın,1 saat oynamış.opu da 1 saat önce olsun ki sorun çıkmasın.dediğim gibi vurduktan itibaren 34-36 saat aralığında sorun olmaz zaten.okumuştum bu tarz şeyler 1 saatten birşey olmaz deniliyordu.hayırlısı olsun

X