• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tup bebek tedavisi yarida kalırsa...

Asi gelincik

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
27 Haziran 2022
232
87
28
45
Kizlar iyi akşamlar. Bu ay tup bebek tedavisine başlamıştım 10 yunurtam olmuş ama sol tupum yok sagdada 5 falan var .tedavi belli sebeplerle yarıda kaldı. Doktora da danisacam ama sizce korunmasız iliski olursa çok mu riskli olur bu yumurtalarla var mı başına gelen?

Kizlar iyi akşamlar. Bu ay tup bebek tedavisine başlamıştım 10 yunurtam olmuş ama sol tupum yok sagdada 5 falan var .tedavi belli sebeplerle yarıda kaldı. Doktora da danisacam ama sizce korunmasız iliski olursa çok mu riskli olur bu yumurtalarla var mı başına gelen?
2-3 yumurta olduğunda bile asilamayi erteliyolar cogul gebelik riski var diye. Sizin suan bundan da fazla yumurtaniz var ve ilac dozuna bagli sonradan da gelisebilir baska yumurtalar. Bence cok riskli olur. Zaten tedavi boyunca iliski yasak diyolar normalde

2-3 yumurta olduğunda bile asilamayi erteliyolar cogul gebelik riski var diye. Sizin suan bundan da fazla yumurtaniz var ve ilac dozuna bagli sonradan da gelisebilir baska yumurtalar. Bence cok riskli olur. Zaten tedavi boyunca iliski yasak diyolar normalde
Evet farkındayım ama formda çok okudum 9 yunurta ile asilama olan biri tutan yada 4 yumurtadan hiç tutmayani .Bi doktorum korun dedi diğeri korunma dedi kafam çok karışık ama zaten tek tupum yok bu kadar yumurta bida nerde denk gelsin yasim 35

Kesinlikle denenmemesi gereken bir şey, her ihtimali düşünmeniz gerekiyor. Olası bir çoğul gebelikte direkt gebelik sonlanıyor. Buna sebep olmak istemezsiniz diye düşünüyorum

Back
X