Sizin adınıza çok sevindim, sağlıcakla alın kucağınıza. Ben memorial de karar verdim. Orası daha da ilgili geldi bana.Merhaba. Ben kendisi sayesinde 4. Denememde ikizlerimi bekliyorum. Daha önce 3 başarısız denemem oldu. Serdar hoca ile ilk deneme de ikizlere hamileyim. Gerçekten çok başarılı bir doktor
Siz başladınız mi tedaviye? Bende ön görüşmeye gittim. Şu an memorialde karar verdimBende serdar beye gittim muayene için gerçekten memnun kaldım bence tanışmadan karar vermeyn gerçekten cok rahatlatıcı bir doktor
Raporunuz varsa indirimde yapiyorlarSize ne kadar fiyat verildi
Bende Serdar beyle görüştüm bugün de memorialla görüşeceğim hayırlısı hakkımızdaSiz başladınız mi tedaviye? Bende ön görüşmeye gittim. Şu an memorialde karar verdim
Rapor nereden çıkarılıyor nereye gideyim ama benim yaşım 40 yaş 8 ay olmuşum. Yaş sınırı var galiba.Raporunuz varsa indirimde yapiyorlar
Başlamadm henüz memorialde fiyatlar nasıl acaba bende mi görüşsem orası ile niçin vazgectiniz serdar beydenSiz başladınız mi tedaviye? Bende ön görüşmeye gittim. Şu an memorialde karar verdim
Ben Çapadan çıkardım, simdi verdikleri kağıda baktim, 23 yaştan büyük 40 yastan küçük yazıyor. Isterseniz siz yinede bir araştırın.Rapor nereden çıkarılıyor nereye gideyim ama benim yaşım 40 yaş 8 ay olmuşum. Yaş sınırı var galiba.
36 bin, raporlu 29 bin. Serdar beyde enerjisi yüksek ve ilgiliydi ama Memorial daha cok hoşuma gitti, ön görüşme 2 saat sürdü. Çalıştığım için Memorial bana daha yakın, sebeplerden biri de buydu.Başlamadm henüz memorialde fiyatlar nasıl acaba bende mi görüşsem orası ile niçin vazgectiniz serdar beyden
Bana 2 gün önce 32 bin fiyat verdiler bugün de görüşmem var memorialda.Başlamadm henüz memorialde fiyatlar nasıl acaba bende mi görüşsem orası ile niçin vazgectiniz serdar beyden
Raporlu mu raporsuz mu?Bana 2 gün önce 32 bin fiyat verdiler bugün de görüşmem var memorialda.
Bu fiyat zam öncesimi sonrasımı acaba heryer 45 bin aralığında söylüyor şaşırdım36 bin, raporlu 29 bin. Serdar beyde enerjisi yüksek ve ilgiliydi ama Memorial daha cok hoşuma gitti, ön görüşme 2 saat sürdü. Çalıştığım için Memorial bana daha yakın, sebeplerden biri de buydu.
Sizinle biMerhaba. Ben kendisi sayesinde 4. Denememde ikizlerimi bekliyorum. Daha önce 3 başarısız denemem oldu. Serdar hoca ile ilk deneme de ikizlere hamileyim. Gerçekten çok başarılı bir doktor
RaporsuzRaporlu mu raporsuz mu?
Âmin canım Allah razı olsun çok teşekkür ederimSizinle bi
Kaç topikte görüşmüştük sanırım. Çok sevindim hamile olmanıza sağlıkla kucağınıza alın inşallah
2. Tedavime başladım bende işte yarın belli olacak embriyo durumlarım bakalım hayırlısı inşallah iyi olur bu seferÂmin canım Allah razı olsun çok teşekkür ederim
Evet konuşmuştuk. Sende durum nasıl
İnşaAllah canım güzel haberlerini almak da nasip olsun2. Tedavime başladım bende işte yarın belli olacak embriyo durumlarım bakalım hayırlısı inşallah iyi olur bu sefer
Ben temmuz başı aldim bu fiyatı. Eylül gibi zam gelebilir demislerdi ama umarim ağustosa cekmezler. Aret kameri aradığımda da onlar da buna hakin fiyat söylediler ama tahliller muayeme ücreti 65 70i buluyor demişlerdiBu fiyat zam öncesimi sonrasımı acaba heryer 45 bin aralığında söylüyor şaşırdım
Ne başlatmıştı size ? Neden yanlış dediler?Bugün memoriala gittim serdar hocanın geçen hafta bana başlattığı tedavinin yanlış olduğu ortaya çıktı. Kafam tabiki baya karıştı ama bu ay maalesef uygulanan yöntem nedeniyle tüp bebek tedavisine başlayamacağım. Önümüzdeki adete kaldı.
Aa çok şaşırdım ne başlamıştıBugün memoriala gittim serdar hocanın geçen hafta bana başlattığı tedavinin yanlış olduğu ortaya çıktı. Kafam tabiki baya karıştı ama bu ay maalesef uygulanan yöntem nedeniyle tüp bebek tedavisine başlayamacağım. Önümüzdeki adete kaldı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?