Tüp Bebek Tedavisi sırasında yardımcı kür

waitingmybaby

Guru
Kayıtlı Üye
19 Ocak 2009
215
104
Selam kızlar ben bu ay 3. tüp bebek denemesi yaptıracağım. Öncekilerde 3. güne gelen sadece 1 tane embriyo oldu. yani anlayacağınız benim yumurtalarda var sorun:110:iğneleri kullandığım sırada acaba bir kür uygulasam mı diyorum incir kürü çörek otu vs. Kararsızım sizlerden yardım istiyorum. Var mı öyle uyguladığınız ve faydasını gördüğünüz kürler. Teşekkürler şimdiden Allah hepimizin gönlüne göre versin hepimize anneliği nasip etsin inşallah:emir_bebek:

Selam cnm bende ayni problemi yasiyorm benm ilk tup bebek bu ay basladk bgun toplama islemnin 4.gunu 19 yumurtadan 6 si saglikli dediler 6si dollenmis 1tanesi 8hucreye bolunmus yani iyi kalitede gbiyma dha net bsy yok dgerleri orta kalitede.cok korkuyorm insllah dondurmak icinde yumurtam gelisir ya.kür destegi yapmadgma cok pismanim

Yeterınce iğne ilaç hırmon takvıyesi aldıgımız bu tedavıde bıtkısel kürler vucudun dengesini bıanda degıstırdıgınden aksıne olunsuz etkı edıyor tedavıye. Tavsıyem ananas ve mevsım meyveleri tuketın.
Gunde ıkı kaysı bı ıncır ıkı uc badem ceviz fındık tuketın. Folic ve d vıt

Yeterınce iğne ilaç hırmon takvıyesi aldıgımız bu tedavıde bıtkısel kürler vucudun dengesini bıanda degıstırdıgınden aksıne olunsuz etkı edıyor tedavıye. Tavsıyem ananas ve mevsım meyveleri tuketın.
Gunde ıkı kaysı bı ıncır ıkı uc badem ceviz fındık tuketın. Folic ve d vıt
Haklisin da neblim sayi az olunca bi arayis icine giriyo insan.

X