Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Merhabalar ben 2 gün mantar enfeksiyonu oldum süt kesiği gibi parcalae geliyordu ve kaşıntı vardi hamilelik belirtisi değil deselerde öyleydi hamilelikte idrarın ph degeri değiştiği için mantar enfeksiyonu gorulebiliyor bazı kişilerde ve kasıklarımda batma vardı bacagima vuran hafif burun tıkanıklığı vardi ve halende var ve gaz vardı bagirsaklar tembellestigi için kabızlık başlamıştı ama ishal olursanizda korkmayin ben 5.gün çok ağrılı karın ağrısı ve ishal olmuştum ertesi gün geçmişti egerki geçmez ise ozaman doktorunuza danışın bol bol avakado ceviz badem kabak çekirdeği yiyin birde kırmızı pancarı ve bir elmayı blendirdan geçirip az su ekleyip süzmustum hergun yarım bardak içtim tutunmayı kolaylaştırıyor diye okumuştum ama herkwzde belirti olmuyor ve benim transferden beri halende devam eden mide yanması var reflü gibi oldum hayırlısı olsun şimdiden bebeğiniz tutunur inşallah sizeArkadaşlar dün transfer oldum pozitif sonuç alan arkadaşlarım belirtileriniz nelerdi
Bebeğin hayırlı olsun canım peki mantar kaşınma falan transferin kaçıncı günü farkettinMerhabalar ben 2 gün mantar enfeksiyonu oldum süt kesiği gibi parcalae geliyordu ve kaşıntı vardi hamilelik belirtisi değil deselerde öyleydi hamilelikte idrarın ph degeri değiştiği için mantar enfeksiyonu gorulebiliyor bazı kişilerde ve kasıklarımda batma vardı bacagima vuran hafif burun tıkanıklığı vardi ve halende var ve gaz vardı bagirsaklar tembellestigi için kabızlık başlamıştı ama ishal olursanizda korkmayin ben 5.gün çok ağrılı karın ağrısı ve ishal olmuştum ertesi gün geçmişti egerki geçmez ise ozaman doktorunuza danışın bol bol avakado ceviz badem kabak çekirdeği yiyin birde kırmızı pancarı ve bir elmayı blendirdan geçirip az su ekleyip süzmustum hergun yarım bardak içtim tutunmayı kolaylaştırıyor diye okumuştum ama herkwzde belirti olmuyor ve benim transferden beri halende devam eden mide yanması var reflü gibi oldum hayırlısı olsun şimdiden bebeğiniz tutunur inşallah size
Haklısın canım benm kafama en çok şey takıldı beni oda alırken sedye yatağa çarpttı biraz sarsıldım o kafama takılıo yahiç bir belirti yok,olamaz da
her şey ilaçların yan etkisi ya da psikolojik
belirti hissetmek ilerleyen aşamalarda olan bişey
olumlu ya da olumsuz etkılenmemek için kendinizi dinlemeden , dikkat ederek iyi beslenerek süreci geçirmenizi öneririm
Hep uzandınız mı kızlar hep yattınız mıİlaçların etkisi oluyor çok çoğu . Benım hiç belirtim olmadı bunu düşünmeyin kafanızı konuşturmayın
Ben üç ay kalkmadım ikiz oluncaHep uzandınız mı kızlar hep yattınız mı
Yok birşey olmaz ne olacak.Haklısın canım benm kafama en çok şey takıldı beni oda alırken sedye yatağa çarpttı biraz sarsıldım o kafama takılıo ya
neden 3 ay kalkamadınız? ne gibi sorunlar yaşadınızBen üç ay kalkmadım ikiz olunca
ilaçların etkisi midir onu bilemem ama psikolojik olmadığına eminim. dört transferimde de kasık ve bel ağrısı yaşadım. hepsi kimyasaldı. en fazla 16. günü gördüm. sonuncuda bunların dışında çok sık idrara çıktım/çıkıyorum hala. geceleri saat başı, bi buçuk saatte bi...Arkadaşlar dün transfer oldum pozitif sonuç alan arkadaşlarım belirtileriniz nelerdi
2.gunu hemen başladi zaten herşey ilaçların etkisi diye söyleyenler olcak eğer fitil kullanıyorsan evet ama beniki doğaldi sadece embriyom laboratuvar da oluşturuldu öncesinde rahim kalinlastirmak için iğne vs sonra tutunsun diye iğne fitil hiç bişey kullanmadım folik asit haricinde canımBebeğin hayırlı olsun canım peki mantar kaşınma falan transferin kaçıncı günü farkettin
Merakımdan soruyorum transfer sonrası kullandırtmamak doktorun tercihimi ben fitil kullanıorum estrofem kullanıorum Oksapar iğne yapıorum2.gunu hemen başladi zaten herşey ilaçların etkisi diye söyleyenler olcak eğer fitil kullanıyorsan evet ama beniki doğaldi sadece embriyom laboratuvar da oluşturuldu öncesinde rahim kalinlastirmak için iğne vs sonra tutunsun diye iğne fitil hiç bişey kullanmadım folik asit haricinde canım
Evet doktorun tercihi bı sorun gormuyorsa rahimde veya daha önce düşük kimyasal yok ise ercih etmiyor daha çok dogalina birakiyorMerakımdan soruyorum transfer sonrası kullandırtmamak doktorun tercihimi ben fitil kullanıorum estrofem kullanıorum Oksapar iğne yapıorum
Merhaba bendd transferin 6.günündeyim idrar testi yaptim negatif cikti regl olacakmis gibi agrim var bugun siz kacinci gün pozitif gormustunuzMerhaba,
Belirgin bir belirti yok, hatta ben regl olacağım diye düşündüm çünkü reglime 4 gün kala müthiş bir ağrım oldu anlık. Ne baş dönmesi ne mide bulantısı ne meme hassasiyeti hiç bir belirtim olmadı. Şu an 9 haftalık hamileyimBelirti kısmına kafa yormayın çoğu ilaçların yan etkisi zaten, hamilesiniz ve tadını çıkarın, akışa bırakın kendinizi :)
Sonucunuz pozitif olur inşallah.
Ne güzel canım benm sağlıkla kucağına al inşallahEvet doktorun tercihi bı sorun gormuyorsa rahimde veya daha önce düşük kimyasal yok ise ercih etmiyor daha çok dogalina birakiyor