- Konu Sahibi yagmur1212
Sadece muayene satın almıs oluyorsun birdaha gerekırse bole yapYok canım kadın dogumcu yazınca ucretsz oluyor
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sadece muayene satın almıs oluyorsun birdaha gerekırse bole yapYok canım kadın dogumcu yazınca ucretsz oluyor
Ayy inanmıyorum ya keşke bugün ona gitseydimYok canım kadın dogumcu yazınca ucretsz oluyor
Sadece muayene satın almıs oluyorsun birdaha gerekırse bole yap
Muayenesi uygun fıyatlı ozel bi hastaneve kadındogumcuta gıttım ben,dr a dedım bole bole ,ben sırf bu testler için geldim fln ,o da yazdı hepsini ,bi ücret odemedımVeremedimki hala kanı halletmem lazım bu işi 2 haftam var
Çok iyi fikir cnm haftaya cumartesi gidicem hep gittiğim hastaneye..Muayenesi uygun fıyatlı ozel bi hastaneve kadındogumcuta gıttım ben,dr a dedım bole bole ,ben sırf bu testler için geldim fln ,o da yazdı hepsini ,bi ücret odemedım
Ben de dr dan geldim şimdi 2 hafta once histereskopi olmustum,2 haftadır estrofem kullanıyorum yapısıklık fln olursa engellesın dıyeymıs.ılıskı serbest mı dedım 2 hafta gecmıs serbest dedı .ya cocuk olursa dedım kendiliğinden ; olursa kurlarız dedıbugunler de yumurtlama gunlerım degerlendirsemmı riskli mi olur iltihap fln bılemedım?Çok iyi fikir cnm haftaya cumartesi gidicem hep gittiğim hastaneye..
Değerlendir canım bence Zaten vücut sağlıksız gebelik olursa atıyormuş ya sen elinden geleni yap o yüzdenBen de dr dan geldim şimdi 2 hafta once histereskopi olmustum,2 haftadır estrofem kullanıyorum yapısıklık fln olursa engellesın dıyeymıs.ılıskı serbest mı dedım 2 hafta gecmıs serbest dedı .ya cocuk olursa dedım kendiliğinden ; olursa kurlarız dedıbugunler de yumurtlama gunlerım degerlendirsemmı riskli mi olur iltihap fln bılemedım?
Nasıl anlasılıyor o ,rahım filmiyle mi ?Tüplerde hidroselpenk sıvısı olmadığına emin olun bu çok önemli hamile kalamazsınız kalanızda sağlıklı ilerlemez beni 14 yıl sonra gittiğin dr açıkladı bunu öncesi gittiğim bütün doktorlar bu sorunu önemsemeden 2 kere tüp yaptik ve negatif ama sorunu bulup çözdük ve hamileyim şükür rabbim dileyen herkese en kolay şekilde nasip etsin
Benim doktorum tekrar tekrar istemiyor ya. Bi kac ayliksa.problem yok diyor yada aradan bazilarini istiyorArkadaşlarım günaydın, dün tüp bebek merkeziyle bir sonraki ay işlemlere başlayabilmemiz için detaylıca konuştuk. Doktorum dünya kadar kan testi istedi bunları bir sonraki adetine kadar halletmiş ol dedi eğer birinde bir sorun görürse önce onu halledip sonra tüp bebeğe geçeceğiz sanırım. Sigorta da çoğunu ödemedi sağlık ocağında baktırabiliyor muyuz bunlara? Bir de şunu sormak istiyorum 4 ay önce tüm hormonlarıma bakılmıştı doktor yine hepsini istedi ya sizde de böyle mi oldu herşeyi baştan mı istedi doktorlarınız? Mesela 2 ay önce eşimin spermiyogramına bakıldı aşılama yapılırken raporu geliyor ya adam onu bile bi daha istedi normal mi
Rahim filmiyle kesin anlaşılıyor ileri boyutta ise ultrasonla bile görebilir uzman doktorNasıl anlasılıyor o ,rahım filmiyle mi ?
Izın olaylarını naptın,işyerıne solıcekmıysınMerhaba arkadaşlarım sizlerin de destek mesajlarıyla tüm enerji ve cesaretimizi toplayıp tüp bebek tedavisine başlamış bulunuyorum, bugün ilk iğnemi oldum cumartesi kontrol var Hepimiz için herşey iyi gitsin inşallah hep güzel haberler verelim
Haftaya ve sonraki hafta izinliyim Toplama ve transfer iznime denk geliyor. Bir tek dün akşam erken izin alarak erken çıktım, inşallah bu ay transfer olursa bir daha izine gerek kalmıcakIzın olaylarını naptın,işyerıne solıcekmıysın
Oncelikle tum yorumlari okumadim ilk iki sayfada yazmaya karar verdim kesinlikle psikologla gorusmelisin ben 4 yildir evliyim suan 33 yasindayim senin gibi basta doktorlara gidip geldik hep hic bisey olmadigini soylediler hep bekleyin dediler aralik ayinda tup bebege basladik halende yari asamasininyeni gectim transfer olmadim acikcasi zor ve uzun bir surec nekadar cabuk baslarsam okadar iyi bu arada dokttor cok muhim guvenmen kendini rahat hissetmen lazim doktorunun yaninda Allah kolaylik versinMerhaba arkadaşlar çok zor bir durumdayım sizin fikirlerinize çok ihtiyacım var, lütfen yorumlarınızı benden esirgemeyin. Ben 31 yaşındayım eşim 33. 2 yıldır çocuk sahibi olmaya çalışıyoruz. 4-5 farklı doktora gittik tüm testlerimiz yapıldı. Herşey yolunda görünüyor tüm doktorlar bunu teyit etti. 2 kere çatlatma iğnesi 2 kere de aşılama denedik. Sonuç alamadık. Ama ne zaman hangi doktora gitsem sonuçlara baktırsam çok umutlu konuşuyolar muayene oluyorum rahim kalınlığı çok iyi, yumurta çok kaliteli, sperm sayısı hızı vs sürekli iyi yorumlar alıyoruz çok umutlanıyoruz ama sonuç sıfır. İnanın her ay umutlanıp hüsrana uğramaktan yıldım artık. En son bir tüp bebek merkezi ile konuştum onlar da 1 aşılama daha önerdi ama benim hiç umudum yok. Sizce artık oyalanmayıp tüp bebeğe geçmeli miyim? Bir yandan bankada çalışıyorum çok yoğun bir tempoda. Tüp bebek tedavisi için işten ayrılmam gerekebilir, çalışırken izin almak çok zor oluyor bu da kafamı karıştırıyor. bir yanım diyor bir sorun yok elbet olacak kendiliğinden, zamanını bekliyor örnekleri var.. bir yanım diyor artık zaman kaybetme ne pahasına olursa olsun daha olasılıklı işlemlere geç.. inanın napacağımı bilmiyorum lütfen bana fikirlerinizle yardımcı olun. Allah bu süreçte hepimize bol sabır en çok da akıl sağlığı versin
Sağol canım bu kafa karışıklığından dolayı ben de psikoloğa gitmeyi gerçekten düşündüm ama bu ay hatta dün tedaviye tam olarak başladık şu an kendimi iyi hissediyorum çünkü sonuç itibariyle bir karar verdim ne olursa olsun sonucunda işimden de olsa bu yolda devam edicem o yüzden şu an ruh sağlığı olarak kendimi sağlıklı hissediyorum bir karar verebilmek güzelmiş :)Oncelikle tum yorumlari okumadim ilk iki sayfada yazmaya karar verdim kesinlikle psikologla gorusmelisin ben 4 yildir evliyim suan 33 yasindayim senin gibi basta doktorlara gidip geldik hep hic bisey olmadigini soylediler hep bekleyin dediler aralik ayinda tup bebege basladik halende yari asamasininyeni gectim transfer olmadim acikcasi zor ve uzun bir surec nekadar cabuk baslarsam okadar iyi bu arada dokttor cok muhim guvenmen kendini rahat hissetmen lazim doktorunun yaninda Allah kolaylik versin
Cok sevindim insallah hersey yolunda gider ve cabucak iyi haberler alirsinSağol canım bu kafa karışıklığından dolayı ben de psikoloğa gitmeyi gerçekten düşündüm ama bu ay hatta dün tedaviye tam olarak başladık şu an kendimi iyi hissediyorum çünkü sonuç itibariyle bir karar verdim ne olursa olsun sonucunda işimden de olsa bu yolda devam edicem o yüzden şu an ruh sağlığı olarak kendimi sağlıklı hissediyorum bir karar verebilmek güzelmiş :)
İnşallah canım çok tşk ederim allah rast getirsin inşallah hepimizinkiniCok sevindim insallah hersey yolunda gider ve cabucak iyi haberler alirsin
Merhaba arkadaşlar çok zor bir durumdayım sizin fikirlerinize çok ihtiyacım var, lütfen yorumlarınızı benden esirgemeyin. Ben 31 yaşındayım eşim 33. 2 yıldır çocuk sahibi olmaya çalışıyoruz. 4-5 farklı doktora gittik tüm testlerimiz yapıldı. Herşey yolunda görünüyor tüm doktorlar bunu teyit etti. 2 kere çatlatma iğnesi 2 kere de aşılama denedik. Sonuç alamadık. Ama ne zaman hangi doktora gitsem sonuçlara baktırsam çok umutlu konuşuyolar muayene oluyorum rahim kalınlığı çok iyi, yumurta çok kaliteli, sperm sayısı hızı vs sürekli iyi yorumlar alıyoruz çok umutlanıyoruz ama sonuç sıfır. İnanın her ay umutlanıp hüsrana uğramaktan yıldım artık. En son bir tüp bebek merkezi ile konuştum onlar da 1 aşılama daha önerdi ama benim hiç umudum yok. Sizce artık oyalanmayıp tüp bebeğe geçmeli miyim? Bir yandan bankada çalışıyorum çok yoğun bir tempoda. Tüp bebek tedavisi için işten ayrılmam gerekebilir, çalışırken izin almak çok zor oluyor bu da kafamı karıştırıyor. bir yanım diyor bir sorun yok elbet olacak kendiliğinden, zamanını bekliyor örnekleri var.. bir yanım diyor artık zaman kaybetme ne pahasına olursa olsun daha olasılıklı işlemlere geç.. inanın napacağımı bilmiyorum lütfen bana fikirlerinizle yardımcı olun. Allah bu süreçte hepimize bol sabır en çok da akıl sağlığı versin