Tüp bebek tedavisi olmalı mıyım?? Lütfen yardım edin

Allah saglıklı uzum hayırlı omur versın evladına ,bizlere de nasip olsun inş hayırla saglıkla annelık
Cok teşekkür ederim Allah razi olsun arkadaşım, Rabbim dileyen isteyen herkese tez vakitte sağlıkla hayırla evlat nasip etsin inşallah, 3 sene doktor doktor gezdim bende 4.senemizin bitmesine 3ay kala mucizemin haberini aldım, yaşayan bilir ancak bu zor duygulari o yüzden hep dua ediyorum herkes icin. Rabbim yar ve yardımcınız olsun, inşallah tez vakitte göbüşleriniz hayırlı sağlıklı evlatla dolsun.

Lutfen zaman kaybetmeden tup bebege geçin.

Normalde yumurtalar buyumus mu diye kontrol ediliyor benim 15 dk suruyordu dr ile isim. Cok yogun bir yer degilse sorun yasamazsin.
Evet canim transferden sonra 2 3 gun dinlenmek gerekiyor. Ama rapor veriyorlar zaten. Yumurta toplama gunu de anestezi aliyorsun ancak operasyon gunu dinlenmen yetiyor.

Asida denedim tupte biraz zahmetli ve masrafli ama tup bebek derim hem zaman acisindan hemde bana daha garanti geliyo. Yumurta uyarma esnasinda fazla olan kaliteli yumurtalarinizi embriyo seklinde dondurabilirsinizde asida bu sans yok toplama gibi ve daha temkinli yaklasiyo dr cogul gebelik olmasin diye.her tedavide bir umut bir bekleyis Allah heryolu da kolay kilsin ins ilk denemede sonuc alirsiniz

Tşk ederim çok

Anladım canım rast gelir inşallah girdik bir yola bakalım

Merhaba kızlar ,bugun histereskopi oldum .ilk tup bebek tedavım negatıftı.kalitelı ıkı embrıyo koyulmustu,tutmadı .şimdi histereskopi sonrası 2 ay fln beklıces galıba rahmın toparlanmasını,ıns hayırlı olur

Histereskopi sonrası doğal gebelik yakalama şansı da artiyor:) degerlendirin derim

Geçmişler olsun bundan sonra güzel haberlerini bekliyoruz

İnşallah canım yaaa☺Senın ole olmustu demi .6 hafta estrofem kullancam bu sürecte korunup korunmamayı sormadım dr a ama sence?
Tabi sormalisin.benim tüp bebek canım.histerekopi ve rahim filmi sonrası mucize yaşayanları çok duydum

Dna ve gen dizilimi normal mi cıktı canımbu durumda olusacak embrıyoyu genetıge gondermeye gerek yok demi .cok tesekkurler bilgi için .amin inşallah isteyen herkese ve bize de nasip eder
Yine de embriyo genetike gitmesi gerekiyor bizim de genetik eşimle hiçbişey çıkmamıştı ama ilk normal yoldan bi gebelik yaşadım 69 kromozomluydu yani allah korusun bölünürken kromozom bozukluğu olabiliyor inşallah senin gerek kalmaz canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…