- 17 Ocak 2018
- 1.730
- 3.065
- 83
- Konu Sahibi yagmur1212
Yaşınız bence beklemek için uygun değil, ha çok gencsiniz bence lakin bebek için beklemeyin derim,
ben 24 yaşındayım 7 yıl oldu evleneli,1 yıllık evliyken kendiliğinden hamile kaldim,9.haftada düşük yaptım ve o gün bu gündür olmuyor bizimde.
bişey yok diyorlar,bekleyin diyorlar, açıklanamayan infertilite diye geçiyor bizimki de
Beklemeyelim dedik 3 defa aşılama yaptırdık malesef hiç biri tutmadı,ve sizin bahsettiğiniz her ay hüsrana uğrama evresini çoktan geçtim inanin,gayet reglimi bekliyorum, olup bitiyorum her ay.artık streste yapmıyorum çünkü normal yolla olmayacağına emin oldum sanırım,bide yasim daha küçük diye bekleme gereksinimi duydum açıkçası,biz bu ay tüp bebek için,hastaneyi ve doktorumuzu seçtik fiyat bilgisi vs.herseyide konuştuk ama bayram sabahı adet oldum malesef,normalde 2.gunu muayeneye gidiliyor ama bayramda olmaz diye öbür aya kaldı,nasip iste Allah tez zamanda size de bana da isteyen tüm herkese de nasip etsin rabbim yıpranma fazlaca oluyor çünkü
Tşk ederim bi yerden sonra beklemek iyice can sıkıcı oluyor ben de diğer ay gitmeyi düşünüyorum ikimize de ve bekleyen herkese rast getirsin allahım diğer ay inşallah