Tüp bebek tedavisi olmalı mıyım?? Lütfen yardım edin

Canim emin ol tek sebep stres yapman.
4yillik evliyim, eşimde varikosel var sayı, hız ve morfoloji cok düşüktü. Doktorlar normal yolla zor hamile kalırsın, aşılama bile tutmaz direk tüp bebek dediler denedik kimyasal oldu onda da. Kendimiz 3ay deneyelim dedik doktor rahmin dinlenmesi gerektiğini söylediği icin. Ilk ay yumurtlama takibi yaptim değerlendirdik olmadı adet oldum. 2.ay yine başladık ovulasyona ve guzelce değerlendirdik günleri başladık beklemeye derken ben birden umutsuzluğa kapılıp eşime böyle olmayacak biz dondurulmuş embriyoları koyalım dedim doktorla konuştuk adet günü gelin demiş doktor adetimi beklemeye başladım ama inan ne hamilelik ne belirti aradim kendimde aklimda sadece bir an önce adet olayım da tedaviye başlayayım vardı ama adete 3gun kala hamile olduğumu öğrendim. Stres olmayınca inan ki oluyor bir de vakti zamani gelince tabii.
Rabbim tez vakitte sağlıklı hayırlı evlat nasip etsin inşallah arkadaşım.

Hmm o dediğiniz kısımları hiç bilmiyor hiç bir doktor bakalım demedi zaten dediğini gibiyse tüp bebek yoluna girmeden de öğrenemeyeceğiz.. işten ayrılmadan buraya kadar getirebildim ama ne çektim bir ben bir allah bilir heralde koştur koştur gitmeler müdürün neden ay sonuna denk geliyor demesi falan.. allah anlayışsız insanlarla karşılaştırmasın bunu diyen de bir kadın:) yıllık iznimde ilk tüp bebek denemesini gerçekleştirmek istiyorum inşallah rast gelir ilkinde.. yoksa gerçekten ayrılmak zorunda kalabilirim

Kesinlikle aynı şeyi düşünüyorum ayrılırsam kafam aşırı rahat olacak istediğim saat istediğim doktora gidebileceğim bu ne kadar büyük bir lüks ama bir de olmazsa evde kafayı yer miyim acaba diye düşünmeden edemiyorum işte bir şekilde zaman geçiyor

Bankaciydim ben muhtemelen siz de bankacı ya da ona benzer bir mesleğe sahipsiniz

Canım ne kadar güzel olmuş ne büyük bir mucize yaşamışsın ne de güzel zamanda gelmiş bebeğin çok güzel bir hikayen var. Aslında böyle çok duyuyorum güzel haber ama inan kafadan atamıyorum şimdi temmuza odaklandım haziranı pas geçiyorum tek yapabildiğim bir sonraki planı kafada hazırlamak, artık tek düşündüğüm bu oldu atamıyorum bir türlü. Darısı başımıza olsun

Bankaciydim ben muhtemelen siz de bankacı ya da ona benzer bir mesleğe sahipsiniz

Aynen bankacıyım ben de ve bu işler bankada çokkk zor oluyor insanlar hastaldığında izin alıp hastaneye gidemiyorken ben bir ayda 4 kere kontrole gittiğimi biliyorum diğer arkadaşların bakışları dğşünceleri.. gerçekten yorucu bir süreç

Aman begenmeyen kovsun onlar kovana kadar devam bence

canım öncelikle acele etme acele edildikçe olmaz tüp bebek tedavi gören hastalar senin gibi acele ettiği için olmuyormuş ikinci çocuk kendiliğinden oluyomuş stres ortadan kalktığı için dr söylüyor bunu ayrıca tiroidine baktır ondan da olmaz kadın doğumcular atlıyor tiroidi

Canım 2 yıl olacak artık biraz gaza bassam mı diyordum tiroid e hiç baktırmadım haklısın duymuştum onu baktırayım

8 yıllık bankaciyken ayrıldım.tum anlattıklarını biliyorum.yillik izinlerin adet döneminize gelmesini hesaplamak...erkek çalışma arkadaşların bile bunu zamanla bilmek zorunda kalması:) müdürle operasyon yönetmeni ; müdürle Kobinin izni cakişmayacak; tek Kobi varsa üst bireyselle Kobi çakimayacak.bireyseller saç saça baş başa girmeyecek de yıllık izin alacak:) ve sen tüm planları yaparken tayinin çıkacak:) bunların hepsi olası.ha madem sen yaktın gemileri istifa etme onlar atsın seni ben tazminatımla ayrıldım 1.evlilik yıldönümünde:)

Ayhh evet keşke kovsalar valla kovmuyolar da :) şansımı zorlicam sonuna kadar
Mudurun bılıomu cocuk dusundugunu ? Benım mudurum erkek işe yenı gırdım sayılır 2-3 aylık.işe gırerken şey dedim benım kadın hastalıklarım oluo arada ızın almam gerekebılır dıye soledım,bilsecocuk dusundugumu napar bılmıyorum .ama tahmın edıyodur ya,3 yullık evlıyım ve 35 yasındayım,kim olsacocuk düşünür

Is yerin nerede bilmiyorum ama benim sansima doktorum cok yakinda. Ogle tatillerinde taksi ile 10 dk da gittim hep. 20 kere doktora gitmisimdir. Hic izin almadim. Yumurta toplama gunu rapor aldim. Ilk transferde 3 gun rapor aldim. Ikinci transfer cumartesiye denk geldi hic rapor bile almadim.
Mumkun oldugunca idare etmeye calis bence isi birakma. Hastaneye gidiyorsan saatlik hastanede bulunduguna dair kagit alabilirsin. Saatlik rapor diye geciyor bizim sirkette

Ah ah ne güzel anlatmışsın işte bankacının halinden bankacılar anlar dışardan bakanlar ne güzel meslek diyor resmen yaşlandım 6 yılda, stresten de olmuyor Bence artık buna da inanmaya başladım ama işte o kararı vermek ne kadar zor en iyisi atılmak :):)

Çocugunu kendin bügütmek güsel bişey degıl mı ?

Tabi canım ben de 5 yıllık evliyim çocuk düşünceğim ortada, müdürüm biliyor izinlerim de dolayı yöneticim söylemişti, yöneticim de müdürüm de kadın ve sıfır anlayış güya hastaneye gitmeme izin veriyolar ama nasıl gidip geliyorum koştur koştur allah bilir. İyi insanlarla rast gelmek de çok önemli destek açısından

Hmm ben 1-2 saatlik izin alabiliyorum eğer halledebileceksem? Gittiğim bir hastane bazen saatler sürüyor faln demişti ama sanırım bir tek transfer günü biraz zaman alıyor bi de transfer gününden sonra dinlenmek mi gerekiyor bir kaç gün? Eğer öyle olurda çalışırken de halledebilirim gibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…