Tüp bebek tedavisi olmalı mıyım?? Lütfen yardım edin

Tşk ederim bi yerden sonra beklemek iyice can sıkıcı oluyor ben de diğer ay gitmeyi düşünüyorum ikimize de ve bekleyen herkese rast getirsin allahım diğer ay inşallah

Tşk ederim bi yerden sonra beklemek iyice can sıkıcı oluyor ben de diğer ay gitmeyi düşünüyorum ikimize de ve bekleyen herkese rast getirsin allahım diğer ay inşallah
Evet gerçekten can sıkıcı oluyor,çok yipraniyoruz ama böyle boş boş olsun diye bekledikçe,bu psikolojiye daha da olmuyor,birazda maddi manevi bu şekilde yıpransak bile pozitif sonuç almak herşeye değer inşallah tutar da tabii zahmet olmadan rahmet olmaz derler,Allah'ım emeklerimizi zayi etmesin inşallah

İnşallah, elden gelenleri yapıp beklemekten başka çaremiz yok bu bir süreç ve umarım artık zamanı doldurmuşuzdur daha fazla sınanmayız bu durumla

Merhabalar,
Benzer durumlari bizde yaşıyoruz. Benim de yasim 30 esimin 33. Herşey çok iyi tüm sonuçlar olumlu ama gebelik oluşmuyor. 1 çatlatma 1 de asilama denedik olmadik. Doktor zaten asilamanin erkekte sıkıntı olduğunda ise yaşadığından bahsetti. Aşılama ile oyalamayalım dedi. Tüp bebek onerdi. hamile kalma şansını en fazla arttıran tedavi. Haftaici baska bir doktordan randevu alip görüşmeye gideceğim. Belki farklı önerisi olur ya da soruna dair bir önerisi olabilir. Yaşımız genç diyoruz sebebsiz infertelite diyoruz vakti gelince olucak diyoruz ama hamile kalma sansimiz her gecen yil düşüyor. Maddi manevî yıpranıyoruz. En iyi zamanı belirleyip gerekeni (Tüp bebek)yapmak gerekiyor. Insallah bekleyen herkes sağlıcakla bebeklerine kavuşur.

Kesinlikle maddi manevi yıpranıyoruz bir çatlatma iğnesi tedavisi bile 400-500 tl aşılama 2-3 katı ve her ay yaşadığımız psikolojik travma daha nelere malolacak en iyisi hızlıca aksiyon almak bence deTez zamanda güzel haberler alalım hepimiz

Yaşınız kaç

Normal kadındogumcular ne sperm morfolojısine bakıyor ne rahim şeklindekı anormalliklere,boşa git gel yapıyoruz
Hmm belki öyle sorunlar mı vardır diyorsun bilemedim canım işinin ehli merkezlere gitmek lazım doğru diyorsun. Sebepsiz infertilite diyorlar da bir sebebi olmaz mı yoksa yumurtlamanının gününü saatini bildiğimiz en iyi spermleri içeri yolladığımız aşılamanın tutma ihtimali yüzde 100 olur mu değil mi :) var bi şeyler kesin..

Yumurta kalitesi tüp bebeğe geçmeden anlaşılamaz.sayilar fazla olabilir.sperm DNA hasar testi yaptırdınız mi? Bence hiç bir engel olmasa bile geçin tüp bebeğe...ama işinizi birakmayin.izin almak zor da olsa deneyin şansınızı çalışırken.cunku tüp bebek hem maliyetli hem de Bebek olup ele avuca gelince iş bulunmuyor.ben öyle bir örneğim 5 aşılama 2 tüp bebek sonrası oğlum oldu.simdi 21 aylık ama 36 yaşında issizim.isi bıraktığında 32 yasindaydim

İzin almak her seferınde bişi uydurmak cok zor oluyor işyerine ,şeytan dıyor işi bırak ,kafan rahat gıt kontrollere ama bu seferde maddı kısım var ,yenıden denenmesı gerektıgınde evde daha cok bunalıma girces hem de maddiyatına yetısemıyces ,zor karar ..

Bizede sevepsiz infertılıte dediler hep 2 yıl her aygidip geldim hersey normal dıyodu,morfoloji istemedı bıle fln . Sonra tüpe baslayınca morfoloji sorunu cıktı şimdi rahım şekli sorunu cıktı histereskopi gerekti fln

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…