Neden folit asit aldin doktormu verdi dualarim bizim durumuzda olanlar icin mevlam birdahaki sene kucagimiza almayi nasip eder amin bende ekimde nasip olursaFolik asit aldım eczaneden
Yok doktor yazmadı hamilelik dusunen bayanların kullanması lazimmisNeden folit asit aldin doktormu verdi dualarim bizim durumuzda olanlar icin mevlam birdahaki sene kucagimiza almayi nasip eder amin bende ekimde nasip olursa
Aminnnnnnnİnşallah cnimm seneye kucağınıza almayı nasip etsin bu gecenin yüzü suyu hürmet ine
runnos merhaba cnm bak az once arkadsın yazdıklarını okudum ama mustafa hoca gercektende ole altı kez tup bebek yapmışsın ucretsız gorusmesı var vallahı ben bır kere gıttımkımse bısı yok derken mustafa hoca rahmımn rahım fılmıne gore yanoldgunu tupde yapsam tutmayacgını tutsada erkn doğum olacağını soledı bı gorus derım cok ıı bı drBen
5 tanesını liv hospıtılda yaptırdım 1 tanesını memorıal da yaptırdım şimdikinide acıbadem maslak hastanesınde yaptırcam bülent tıraş hocama bu pazartesı rahım fılmı cektırcem bakalım ne cıkcak onceden cektırmıstım ama doktorum arastırmaya aldı benı sagolsun otekıler boyle hıc bırsey yapmadı cok ıslemlerden gectım amwlıyatlar cızıkler cok zor gunlerım oldu ama asla umudumu yıtırmedım Allahtan umut kesılmez taşın uzerıne nasıl ot bıtıyor bızdede oyle evlat nasıb eder amin
Çok teşekkürler bizde hiç sorun yok ama olmuyor bunu her gıttıgım doktor soyledı laparas kopı hısteros kopıde oldum ıkı kez rahım flmıde cektımdım sorun yok olanıda duzelttıler 2010 yılında mevlamın taktırı bu sefer bülent beye sonsuz guvenımle tekrardan baslıcam sızın onerınız ıcınte tekrardan tesekkurlerrunnos merhaba cnm bak az once arkadsın yazdıklarını okudum ama mustafa hoca gercektende ole altı kez tup bebek yapmışsın ucretsız gorusmesı var vallahı ben bır kere gıttımkımse bısı yok derken mustafa hoca rahmımn rahım fılmıne gore yanoldgunu tupde yapsam tutmayacgını tutsada erkn doğum olacağını soledı bı gorus derım cok ıı bı dr
Az önce haberlerde izledim bülent hoca vasıtası ile bebek sahibi olan bi aileyi gösterdi. Acıbademde çalışıyormuş internetten araştırdm hemen ama fiyat beni korkutuyor. Fiyatı biliyo musunuzÇok teşekkürler bizde hiç sorun yok ama olmuyor bunu her gıttıgım doktor soyledı laparas kopı hısteros kopıde oldum ıkı kez rahım flmıde cektımdım sorun yok olanıda duzelttıler 2010 yılında mevlamın taktırı bu sefer bülent beye sonsuz guvenımle tekrardan baslıcam sızın onerınız ıcınte tekrardan tesekkurler
Bende de durum ayni... bir tek smear testi yaptirmadim... 3 doktora gittim hicbiri de istemedi... acaba yaptirsam mi diye dusunuyorum..Merhaba. 15 aydr bebek istiyoruz. Klomen kullandım yumurta takibi yapldı spermiyogram yapıldı hsg çekildi hormonlara bakıldı. Çok şükür ki her şey normal ama bebeğimiz olmuyorartk nr yapılması gerek bilmiyorum. Acaba bundan sonra ne yaptrmam gerek paylaşabilir misiniz. Psikolojim çok iyi degil. Bi boşveriyorum bazen ise ev üzerime üzerime geliyo. Ne yapacağımı şaşırmış durumdayım
Bende de durum ayni... bir tek smear testi yaptirmadim... 3 doktora gittim hicbiri de istemedi... acaba yaptirsam mi diye dusunuyorum..
Bnden de istemediler vallaBende de durum ayni... bir tek smear testi yaptirmadim... 3 doktora gittim hicbiri de istemedi... acaba yaptirsam mi diye dusunuyorum..
Merhaba. 15 aydr bebek istiyoruz. Klomen kullandım yumurta takibi yapldı spermiyogram yapıldı hsg çekildi hormonlara bakıldı. Çok şükür ki her şey normal ama bebeğimiz olmuyorartk nr yapılması gerek bilmiyorum. Acaba bundan sonra ne yaptrmam gerek paylaşabilir misiniz. Psikolojim çok iyi degil. Bi boşveriyorum bazen ise ev üzerime üzerime geliyo. Ne yapacağımı şaşırmış durumdayım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?