Tüp Bebek Tedavisi Ne Kadar Sürer?

[QUOTE="f moralınızı bozmayın bızdede doktorlar hıc bır sorun yok dıyor 6 tup bebek yaptırdım 5 negatıfle sonuclandı 1 pozıtıfle ıkızlerıme hamıle kaldım ama erken kaybettım yınede tevekkul ettım nasıp boyle dedım anlıyorum uzuluyorsunuz ınan faydası yok 11 yıl uzuldum baktım caresı yok uzulmenın ve sabrettım inşaAllah sabrımın sonuda bülent hocam olur sımdı bülent tıraş doktorum once Allahım sonra ona guvenıyorum otekı doktorlar hıc bırsey yok deyıp arastırmadan devamlı tup bebek yaptırdılar ama sımdı bulent bey arastırmaya aldı benı rahım fılmı verdı inşaAllah bu oazartesı cektırcem ve tekrardan doktoruma gıtcem ekimdede yıne tup bebege baslıcaz bır sorun olmazsa sen ınancını yıtırme yüce mevlam yardimciniz olsun ben inanıyorum hasretım sona erecek bülent hocamla amin
İnşallah tutar ben de kasim da denemek istiyorum insallah

Sen hic tup bebek yaptırdınmı ben 6 tane yaptırdım 2013 yılında 5 tane 2015 yılında 1 tane bır kere pozıtıfle sonuclandı ikizlerimi 40 gunlukken kaybettim nasibimde sevıncınıde uzuntusunude bırden yasattı :KK46::KK46::anneadayı::KK61:
Yok cnm asil ama yapıyordum samsunda sen nerede yaptirdin ben amerikan hastanesini düşünü yorum tüp bebek için bir sorun cikmazsa

İnşallah tutar ben de kasim da denemek istiyorum insallah
Bende 7 dıncı tup bebege baslıcam ekimde inşaAllah ucretını toparlamaya calısıyorum cok zorlanıyorum daha 6 tup bebegın borcunu oduyorum doktorumda sagolsun arastırmaya aldı benı bır sorun varmı dıye nıye tutmuyor dıye Allahımdan umudumu asla yıtırmedım aslada yıtırmem olcak inşaAllah :KK46::KK46::anneadayı::KK200:

Bende 7 dıncı tup bebege baslıcam ekimde inşaAllah ucretını toparlamaya calısıyorum cok zorlanıyorum daha 6 tup bebegın borcunu oduyorum doktorumda sagolsun arastırmaya aldı benı bır sorun varmı dıye nıye tutmuyor dıye Allahımdan umudumu asla yıtırmedım aslada yıtırmem olcak inşaAllah :KK46::KK46::anneadayı::KK200:
Amin Allahim kımseye yasatmasın evlat acisi çok zor olmaması okadar zor degıl olupta kaybetmek cok acı:KK46::KK46::KK61:

Amin Allahim kımseye yasatmasın evlat acisi çok zor olmaması okadar zor degıl olupta kaybetmek cok acı:KK46::KK46::KK61:
Öyle de iste gel bana anlat ben de biriktiriyordum eşime findik iznini yasakladim fin dik da izin kullanmak yok dedi m

Ben
Allahım bir daha acisini yasatmasin
5 tanesını liv hospıtılda yaptırdım 1 tanesını memorıal da yaptırdım şimdikinide acıbadem maslak hastanesınde yaptırcam bülent tıraş hocama bu pazartesı rahım fılmı cektırcem bakalım ne cıkcak onceden cektırmıstım ama doktorum arastırmaya aldı benı sagolsun otekıler boyle hıc bırsey yapmadı cok ıslemlerden gectım amwlıyatlar cızıkler cok zor gunlerım oldu ama asla umudumu yıtırmedım Allahtan umut kesılmez taşın uzerıne nasıl ot bıtıyor bızdede oyle evlat nasıb eder amin

Amin ecmain Allahım meryem anamiza sebepsiz bir bebek verdiği gibi bize de kocamiz olduğu halde versin insallah

Peki 1 kere tüp bebek yaptirmanin maliyeti ne kadar ?
Yerınden yerıne cok fark edıyor ama ama benım yaptırdıgım ıkı hastanede 5750 tl sadece hastane ucretı ılaclar harıc bazende amelıyat gerekıyor o masraflar sımdı bana genetık tes yapılcak onedenle bu sefer bayagı pahalı anlıcan

Cnm rahatsz ettim ama ben yumurta toplama islemini merak ettm nsl sancili mi zor mu sen genel anestezi altinda mi yumoslarini aldilar
Kusura bakma dun cevap veremedım evet narkozla bırlıkte alınıyor bıraz sancın oluyor ama onuda unutuyor ınsan bana en zor bekleme surecı gelıyor gerısıne dayanıyorum mevlam yardımcın olsun bende yarın rahım fılmı cektırcem duaedın :KK200:o_O

Dualarım seninle inşallah hayırla sonuçlanır, saol canim Amin kandilin mübarek olsun

Dualarım doktorle inşallah hayırla sonuçlanır, saol canim Amin kandilin mübarek olsun
Bugun doktora gittim rahim filmi cekmek icin cok iyi cikti doktor hic birsey yok dedi ekimde baslicam insaAllah sen neyaptin hayirli kandiller

Pardon CNN tahminle yazdığım içinyanlis yazdım duaların seninle diyecektm ben şuan tedaviye baslamadim insallah kasımda başlayacağını bugün sadece kendime folik asi

Back