Tüp Bebek Tedavisi Ne Kadar Sürer?

Cnm ben daha baslamadim tedaviye inşallah kasımda Allahın izniyle sorun çıkmaz insallah

Neden folit asit aldin doktormu verdi dualarim bizim durumuzda olanlar icin mevlam birdahaki sene kucagimiza almayi nasip eder amin bende ekimde nasip olursa
Yok doktor yazmadı hamilelik dusunen bayanların kullanması lazimmis

Ben den1 ay önce ,yani Allahım o zamana hayırlı bir şekilde ulaşmamızı nasip etsin bazen diyorum aman boş ver olur besbelli bazen De bebek krizi tutuyor çikolata krizi gibi

İnşallah cnimm seneye kucağınıza almayı nasip etsin bu gecenin yüzü suyu hürmet ine

Ben

5 tanesını liv hospıtılda yaptırdım 1 tanesını memorıal da yaptırdım şimdikinide acıbadem maslak hastanesınde yaptırcam bülent tıraş hocama bu pazartesı rahım fılmı cektırcem bakalım ne cıkcak onceden cektırmıstım ama doktorum arastırmaya aldı benı sagolsun otekıler boyle hıc bırsey yapmadı cok ıslemlerden gectım amwlıyatlar cızıkler cok zor gunlerım oldu ama asla umudumu yıtırmedım Allahtan umut kesılmez taşın uzerıne nasıl ot bıtıyor bızdede oyle evlat nasıb eder amin
runnos merhaba cnm bak az once arkadsın yazdıklarını okudum ama mustafa hoca gercektende ole altı kez tup bebek yapmışsın ucretsız gorusmesı var vallahı ben bır kere gıttımkımse bısı yok derken mustafa hoca rahmımn rahım fılmıne gore yanoldgunu tupde yapsam tutmayacgını tutsada erkn doğum olacağını soledı bı gorus derım cok ıı bı dr

runnos merhaba cnm bak az once arkadsın yazdıklarını okudum ama mustafa hoca gercektende ole altı kez tup bebek yapmışsın ucretsız gorusmesı var vallahı ben bır kere gıttımkımse bısı yok derken mustafa hoca rahmımn rahım fılmıne gore yanoldgunu tupde yapsam tutmayacgını tutsada erkn doğum olacağını soledı bı gorus derım cok ıı bı dr
Çok teşekkürler bizde hiç sorun yok ama olmuyor bunu her gıttıgım doktor soyledı laparas kopı hısteros kopıde oldum ıkı kez rahım flmıde cektımdım sorun yok olanıda duzelttıler 2010 yılında mevlamın taktırı bu sefer bülent beye sonsuz guvenımle tekrardan baslıcam sızın onerınız ıcınte tekrardan tesekkurler :KK15:

Çok teşekkürler bizde hiç sorun yok ama olmuyor bunu her gıttıgım doktor soyledı laparas kopı hısteros kopıde oldum ıkı kez rahım flmıde cektımdım sorun yok olanıda duzelttıler 2010 yılında mevlamın taktırı bu sefer bülent beye sonsuz guvenımle tekrardan baslıcam sızın onerınız ıcınte tekrardan tesekkurler :KK15:
Az önce haberlerde izledim bülent hoca vasıtası ile bebek sahibi olan bi aileyi gösterdi. Acıbademde çalışıyormuş internetten araştırdm hemen ama fiyat beni korkutuyor. Fiyatı biliyo musunuz

Merhaba Ftsch;

Ben de su an Acibadem/Maslakta de tedavi goruyorum ve biz aslinda son dakika Acibadem'e gecmeye karar verdik. ( Daha once ozel bir klinikle anlasmistik ancak doktorun terbiyesizligi yuzunden vazgectik) Fiyat konusuna gelince, emin ol bir cok ozel hastane veya klinikten fiyatlari daha avantajli ( ucuz demiyorum) cunku ,tedaviye basladiktan sonra bir cok testi ucretsiz yapiyorlar . İnternette malesef cok bilgi kirliligi var ve ben de gidene kadar Acıbadem'in bu kadar iyi olabilecegini dusunmemistim. Gidip gorusmekte fayda var.

Merhaba. 15 aydr bebek istiyoruz. Klomen kullandım yumurta takibi yapldı spermiyogram yapıldı hsg çekildi hormonlara bakıldı. Çok şükür ki her şey normal ama bebeğimiz olmuyor :KK43: artk nr yapılması gerek bilmiyorum. Acaba bundan sonra ne yaptrmam gerek paylaşabilir misiniz. Psikolojim çok iyi degil. Bi boşveriyorum bazen ise ev üzerime üzerime geliyo. Ne yapacağımı şaşırmış durumdayım :KK43:
Bende de durum ayni... bir tek smear testi yaptirmadim... 3 doktora gittim hicbiri de istemedi... acaba yaptirsam mi diye dusunuyorum..

Bende de durum ayni... bir tek smear testi yaptirmadim... 3 doktora gittim hicbiri de istemedi... acaba yaptirsam mi diye dusunuyorum..

Smear testinden cok korkan biriydim, yaptirinca bu muymus dedim. Oyle bir acisi filan yok. Mutlaka yaptirin en kısa surede.

Yaptirayim bari ben.. ama hamilelige engel bir durum olabilir mi diye bir arastirip gitmek lazim... doktorlara bir konuda israr etmeyince hic umursayip suna da bakalim demiyorlar...

merhaba ben yeni üye oldum ama bir kaç zamandır bazı konuları okuyorum..
ben yeni evliyim mart ayında evlendim. daha yeni olmasına rağmen çocuk istiyoruz ama evlendiğimden beri regli olmuyorum evde gebelik testi yaptım negatif çıktı. bizden sonra evlenen arkadaşımın 5 haftalık hamile olduğunu öğrendim sevinmekle beraber biraz sitreslendim o_O
kayınvalidemde alttan alttan torun istediğini belli ediyo buyüzden eşim her gidelim dediğinde ben gitmek istemiorum. bi yandanda korkularım başladı ya hamile kalamazsam ya çocuğum olmazsa die :KK17:biliorum yaşım daha genç..
Allah ne zaman der ise ozaman olur .
eşime adet olamadğımı söyledim doktora gidelim dedim tamam dedi ama bakalım ne zaman gidicez ve ne sonuç çıkacak iki ay önce kadın doğum doktoruna gittim iltahaplanma çıktı bir ay ilaç kullandım tekrar gittim ama kayınvalideme doktora girme desemde yanımda girdi adet olamadığımı sölüyemedim artık iyi ce psikolojim bozulmaya başladı doktor iltihaplanma kalmamış dedi bi yandan sevinerek çıktım ama artık delirmek üzereyim napıcam bilmiorum.. ya hiç çocuğum olmazsa :(
o_Olütfen yardım edin ne yapmalıyım:KK46:bebek istiyorum

merhabalar ben 33 yasındayım 4 yıllık evlıyım evlendıgım gunden berı hıc korunmadık ve 1 yıl sonra doktora gıdınce esımde varıkosel cıktı cıft taraflı ve amelıyat oldu ve amelıyatından 1 yıl sonra ben hamıle kaldım 5 haftalık gebelıgım dusukle sonuclandı son 2 yıldırda hıc korunmdık ve cocugumuz olmuyor adetımın 3 gunu hormon testı verdım fsh 6.3
Lh 12.4
prolaktin 9.3
progesteron 0.57
tsh 0.42
e2 38.4

ve sonra 21 gunu progesteron verdım oda 1,04 cıktı bana progestan ve klomen ıcmem gerektıgını soyledıler sımdı benım boyum 171 kılom 118 bu arada buda onemlı bır ayrıntı oldugu ıcın yazmak ıstedım kılomdan dolayı tup bebek yaptırma sansım yokmu yada varsa dusuk bır ıhıtmalmı kılo vermede sıkıntım var tsh yada dıger hormon testlerı verdım normal yardımcı olursanız cok sevınırım

Merhaba. 15 aydr bebek istiyoruz. Klomen kullandım yumurta takibi yapldı spermiyogram yapıldı hsg çekildi hormonlara bakıldı. Çok şükür ki her şey normal ama bebeğimiz olmuyor :KK43: artk nr yapılması gerek bilmiyorum. Acaba bundan sonra ne yaptrmam gerek paylaşabilir misiniz. Psikolojim çok iyi degil. Bi boşveriyorum bazen ise ev üzerime üzerime geliyo. Ne yapacağımı şaşırmış durumdayım :KK43:

Merhabalar ben 4 yıllık evliyim 25 yaşındayım . eşimin sperm sayısı 18 milyon ilk aşılama tutmadı bir aşılama daha deneyeceğiz olmazsa ki olmayacak ozaman tüp bebek . ankarada tüp bebek tavsiyeleriniz neler .

Back