İlaçlar hariç bu fiyat dediler bana telefon görüşmesinde dondurma embriyo ve saklama için ayrı bir fiyatmi çıkıyorAyrıca bu fiyatlar sadece hastane için verilmiş bunun kadar da ilaçlar dondurma embrıyo saklama fiyatları istenecek
Sizi etiketlediğim yoruma bakabilirsinizİlaçlar hariç bu fiyat dediler bana telefon görüşmesinde dondurma embriyo ve saklama için ayrı bir fiyatmi çıkıyor
Hastane 80-90 arası istiyor zaten transfer opu içinİlaçlar hariç bu fiyat dediler bana telefon görüşmesinde dondurma embriyo ve saklama için ayrı bir fiyatmi çıkıyor
Ulun ulugu arastirin hep iyi yorumlara denk geldim profesor laboratuarida iyi deniyor ben oraya gitmeyi dusunuyorumHerkese merhaba bana yardımcı olabilirmisiniz eşim temmuz ayında varikosel tek taraflı ameliyat oldu sperm ve hareketlilik çok düşüktü doktor ameliyattan önce bu değerler ile aşılama bile olmaz dedi 1ay önce kontrolümuz vardi tekrar test verdi yukselmis olduğunu söyledi doktorumuz devlette 3 ay daha deneyin olmazsa aşilama yaparız dedi biz hic beklemeden direk tüp bebek tedavisine baslamak istiyoruz özelde süreci hızlandırmak için ...
Şimdi benim sizden ricam bir kaç hastane ile görüştüm sizlerede yazacağım onları istanbul anadolu yakasında tedavi görüp memnun kaldığınız doktor hastane varsa bana yardımcı olurmusunuz lütfen
Fiyatlar biraz yüksek o yüzden araştırıp gitmek istiyoruz elimiz boş dönmeyelim
Emsey Kurtköy 80 bin tl doktor araştırmadim..
Yuzyil kaynarca 84 bin tl Dr. Serap simavlı
Delta kucukyali 80 bin tl Reyhan Topuz
Kartal umut hastanesi var onlara daha görüşmedim yarın bi telefonla arayıp fiyat alacagim ama orda hangi doktor var bilgim yok ....
Biraz uzun oldu kusura bakmayın yorumlarınızı bekliyorum
Nerde burasi pekiUlun ulugu arastirin hep iyi yorumlara denk geldim profesor laboratuarida iyi deniyor ben oraya gitmeyi dusunuyorum
muayenesi göztepede lab/işlemler için ota jinemed'i kullanıyor. fiyat bilgisi için koordinatörün numarasını yazıyorum.Nerde burasi peki
Yukarda da belirttikleri gibi sadece bu parayı ödeyip hadi yaptıralım diyemiyorsunuz. Bunu bnece dikkate alın. Çünkü ekstra testler ilaçlar vs gerekebilir. Bunların çoğu bu fiyata dahil olmuyor. Ben de şişli Memorialdeyim. Ön görüşme yaptık ve su an reglimi bekliyorum yumurtlarin toplanması için. Ama inanın sadece bu kadar sürede bile istedikleri sperm testleri veya hormon testleri ya da muayeneler için bile epey para ödedik. İlaçlar da bu fiyata dahil değil. Pgt yaptırmaniz gerekirse o da fiyata dahil değil embriyo başına 300-400$. Yukarda siyah palto adlı arkadas epey güzelce aciklamis. Bunları dikkate alarak yolunuzu cizmenizi öneririmGünaydın şimdi bahçeci tüp bebek merkezi ile görüştüm 116 bin tl fiyat verdiler muayene ücreti 6 bin 6 aylik bir süreç için tek sefer veriliyormuş dondurma embriyo ve saklama içinde 25 bin tl olduğunu söylediler
rahim dinlendirme adı altında para da alıyorlar. bahcecide tedavi gören birinin maddi hiç bir kaygısı olmaması lazım bence.Günaydın şimdi bahçeci tüp bebek merkezi ile görüştüm 116 bin tl fiyat verdiler muayene ücreti 6 bin 6 aylik bir süreç için tek sefer veriliyormuş dondurma embriyo ve saklama içinde 25 bin tl olduğunu söylediler
Burasi icin iyi bir yer olduğunu söyledikleri için arayıp bilgi almak istedimrahim dinlendirme adı altında para da alıyorlar. bahcecide tedavi gören birinin maddi hiç bir kaygısı olmaması lazım bence.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?