• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp bebek tedavisi icin bilgilenme

tugce2023

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
21 Ocak 2025
8
0
1
33
Herkese merhaba bana yardımcı olabilirmisiniz eşim temmuz ayında varikosel tek taraflı ameliyat oldu sperm ve hareketlilik çok düşüktü doktor ameliyattan önce bu değerler ile aşılama bile olmaz dedi 1ay önce kontrolümuz vardi tekrar test verdi yukselmis olduğunu söyledi doktorumuz devlette 3 ay daha deneyin olmazsa aşilama yaparız dedi biz hic beklemeden direk tüp bebek tedavisine baslamak istiyoruz özelde süreci hızlandırmak için ...
Şimdi benim sizden ricam bir kaç hastane ile görüştüm sizlerede yazacağım onları istanbul anadolu yakasında tedavi görüp memnun kaldığınız doktor hastane varsa bana yardımcı olurmusunuz lütfen 🙏
Fiyatlar biraz yüksek o yüzden araştırıp gitmek istiyoruz elimiz boş dönmeyelim 🥺

Emsey Kurtköy 80 bin tl doktor araştırmadim..

Yuzyil kaynarca 84 bin tl Dr. Serap simavlı

Delta kucukyali 80 bin tl Reyhan Topuz

Kartal umut hastanesi var onlara daha görüşmedim yarın bi telefonla arayıp fiyat alacagim ama orda hangi doktor var bilgim yok ....
Biraz uzun oldu kusura bakmayın yorumlarınızı bekliyorum 🙏🩷

Doktor isimlerini bu sayfada konu başlıkları kısmından arattırıp daha önce bu doktorun adı kadınlar kulübünde bi konuda gectıyse Ordan bakıp haklarında yorumları görme imkanı bulabılırsınız .

Ayrıca bu fiyatlar sadece hastane için verilmiş bunun kadar da ilaçlar dondurma embrıyo saklama fiyatları istenecek

İlaçlar hariç bu fiyat dediler bana telefon görüşmesinde dondurma embriyo ve saklama için ayrı bir fiyatmi çıkıyor 😵
Hastane 80-90 arası istiyor zaten transfer opu için
İlaçlar da 50 tutuyor
Dondurma ücreti 20 -25 arası
Hatta bazı hastaneler rahim dinlendirme için bile 20 bın istiyormuş İstanbul’da
Eğer genetik baktırmak isterseniz dolar üzerinden oluyor 2024 fiyatı 300 dolardı
tek gen testi yapılırsa 2024 de 2500 dolardı
Gebelik elde edilirse muayene ücretleri 2500 den gidiyor
12. Hafta da fetal dna testi yaptırmak isterseniz oda 15-20 arası fiyatlar isteniyor

Yani tüp bebek öyle hastaneye parayı ödedim çıktım bişey olmuyor . Hatta transferi ertelenenler embrıyo bulamayanlar tek yumurta bulup negatif sonuç görüp tedavisi çöp olanlar var binlerce hemde öyle azımsanacak sayı da değil bu .

Maddi olarak güç
Manevi olarak çelik yelek giymek gerekiyor
Stres sıkıntı piskoloji bozukluğu en büyük düşmanınız bu yolda

Tüp bebek işlemlerinde nasıl bir hastane bilemiyorum ama genel olarak Delta çok vasat bir hastane bence. Daha kapsamlı iyi bir yer seçmenizi tavsiye ederim, laboratuvar çok önemli. Fiyatlar hemen hemen aynı, Acıbadem veya Liv gibi iyi hastaneler seçmenizde fayda var. Benim doktorum Avrupa Yakası’ndaydı o yüzden önermeyeyim ama arkadaşlarım Acıbadem Hastanesi - Fırat Tülek’ten çok memnun kaldılar

Back