Herkese merhaba bana yardımcı olabilirmisiniz eşim temmuz ayında varikosel tek taraflı ameliyat oldu sperm ve hareketlilik çok düşüktü doktor ameliyattan önce bu değerler ile aşılama bile olmaz dedi 1ay önce kontrolümuz vardi tekrar test verdi yukselmis olduğunu söyledi doktorumuz devlette 3 ay daha deneyin olmazsa aşilama yaparız dedi biz hic beklemeden direk tüp bebek tedavisine baslamak istiyoruz özelde süreci hızlandırmak için ...
Şimdi benim sizden ricam bir kaç hastane ile görüştüm sizlerede yazacağım onları istanbul anadolu yakasında tedavi görüp memnun kaldığınız doktor hastane varsa bana yardımcı olurmusunuz lütfen
Fiyatlar biraz yüksek o yüzden araştırıp gitmek istiyoruz elimiz boş dönmeyelim
Emsey Kurtköy 80 bin tl doktor araştırmadim..
Yuzyil kaynarca 84 bin tl Dr. Serap simavlı
Delta kucukyali 80 bin tl Reyhan Topuz
Kartal umut hastanesi var onlara daha görüşmedim yarın bi telefonla arayıp fiyat alacagim ama orda hangi doktor var bilgim yok ....
Biraz uzun oldu kusura bakmayın yorumlarınızı bekliyorum
Şimdi benim sizden ricam bir kaç hastane ile görüştüm sizlerede yazacağım onları istanbul anadolu yakasında tedavi görüp memnun kaldığınız doktor hastane varsa bana yardımcı olurmusunuz lütfen
Fiyatlar biraz yüksek o yüzden araştırıp gitmek istiyoruz elimiz boş dönmeyelim
Emsey Kurtköy 80 bin tl doktor araştırmadim..
Yuzyil kaynarca 84 bin tl Dr. Serap simavlı
Delta kucukyali 80 bin tl Reyhan Topuz
Kartal umut hastanesi var onlara daha görüşmedim yarın bi telefonla arayıp fiyat alacagim ama orda hangi doktor var bilgim yok ....
Biraz uzun oldu kusura bakmayın yorumlarınızı bekliyorum