tüp bebek tedavisi göğüs kanserini tetiklermi ?

ewa

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
30 Mayıs 2007
267
1
arkadaşlar gazetede okudum tüp bebek tedavisinde kullanılan ilaçlar östörojen hormonunu yükselttiği için göğüs kanserini tetiklediğini yazıyodu 4 yada 5 kez tüp bebek deneyen hastaların evlat edinmeleri daha doğru olur diye yazıyodu ve ailesinde göğüs kanseri olan hastalarda bu oran daha yüksek diye okudum bilgisi olan arkadaşlar beni bilgilendirirse çok sevinirim şimdiden çok tşk ler şutarafagittia.s.

Benim bir tanıdığım var 8 kere tüp bebek denedi. Geçen seneki denemesinde hamile kaldı. Önceki denmelerinden birinde göğsünde kitle oluşmuştu. Doktoru zamanla geçeceğini aldığı ilaçlardan kaynaklandığını söylemişti. Onun kitlesi geçti. Ama demekki böyle bir riskde var. Allah yardımcımız olsun.

bende bu konuda endişeliyim tüp bebek düşünüyoruz.ilk defa deniyeceğiz fakat benimde göğsümde kitle var.bu konuda bilgisi olan arkadaşlar var mı?

Eşimin öğretmen arkadaşı uzunca bir süre tüp bebek tedavisi gördü. Hamile kaldı . Oğlu oldu ama şu an neredeyse 7-8 aydır göğüs kanseriyle savaşıyor. Rabbim onu minik meleğine bağışlasın inşallah.:1no2:

çok büyük bir risk benim birde ailemde göğüs kanseri var benim riskim dah afazla teyzemi 35 yaşında göğüs kenserinden kaybettik hem tüp bebek yapacağız moralimizin yüksek olması gerekir ama böle büyük bir risk varken nasıl rahat olucak bilemiyorum Rabbim yardımcımız olsun kuzum anlattığın olay çok zor bir durum inşallah evladına bağışlar Allahım yardımcısı olsun :1no2:

X