- 28 Ekim 2014
- 20
- 131
- 32
- Konu Sahibi yarentumen
Kızında tüp müAmin canım inşalah ikimizinde tutar bnm gcenkı seferde de cok ağrm olmustu sonuc negatif cok zor bı durum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kızında tüp müAmin canım inşalah ikimizinde tutar bnm gcenkı seferde de cok ağrm olmustu sonuc negatif cok zor bı durum
Senn de tüp yapldımı canmDualarim sizinle bolumune gir canim kafan dagilsin yoksa sana bu zaman sana gecmez :)
Evet canim bugun transferimin 5.gunuSenn de tüp yapldımı canm
Benımde üçüncü gunm ağrın varmı bide hep yatıyomusun banyo yapsınmıEvet canim bugun transferimin 5.gunu
Genelde yatiyorum canim. Dun yaptim banyo ama cok asiri ilikti gusul almam gerekiyordu yoksa hayatta girmezdim. Suan gecti agrim ayaklarimda isinmaya basladi ama hergun bu olayi igneden sonra yasiyorumBenımde üçüncü gunm ağrın varmı bide hep yatıyomusun banyo yapsınmı
Amin canim benim. Allah evladini kucagina almayida nasip etsin. Belirti aramiyorymda ayaklarim buz gibi oluyor sonra geciyor anlamadim . :)Bende 5 haftalığa kadar deli gibi kasık ve bel ağrısı oldu arkadaşımda hiçbişey olmadı ikimizinki de pozitif. Kötü düşünmeyin iyi düşünün iyi olacak. Hepimize hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin Rabbim
Allahım hem sna hem bana tüm isteyen ümmeti muhammede en hayırlısını versın inş olsn bırbırımıze mujdelı hberı verelım yas kaçGenelde yatiyorum canim. Dun yaptim banyo ama cok asiri ilikti gusul almam gerekiyordu yoksa hayatta girmezdim. Suan gecti agrim ayaklarimda isinmaya basladi ama hergun bu olayi igneden sonra yasiyorum
Amin canim benim .yas 24 seninAllahım hem sna hem bana tüm isteyen ümmeti muhammede en hayırlısını versın inş olsn bırbırımıze mujdelı hberı verelım yas kaç
25 yşmt tek embriyomuAmin canim benim .yas 24 senin
Evet canim tek insallah tek yumurta ikizi olur :))25 yşmt tek embriyomu
İNş canımmm iiştahın açıldımıEvet canim tek insallah tek yumurta ikizi olur :))
Amin amin cümlemizinkini inşallah Ümitlendirmeyim ama iyiye işaret.Amin canim benim. Allah evladini kucagina almayida nasip etsin. Belirti aramiyorymda ayaklarim buz gibi oluyor sonra geciyor anlamadim . :)
Insallah canim benim yok ben belirtilere inanmayali baya oldu. Neden diceksin benim normal yolla 5 dusugum var. Bugun transferimin 5.gunu ama hic cirpinmiyorum stresim yok heyecanim yok . Insallah hamile kalayimda devami gelsin. Hayallerinin bir anda kursaginda kalmasi cok zorAmin amin cümlemizinkini inşallah Ümitlendirmeyim ama iyiye işaret.
kiz ne zaman kapandi kiİNş canımmm iiştahın açıldımı