- 28 Ekim 2014
- 20
- 131
- 32
- Konu Sahibi yarentumen
Arkadaşlar benım transferımın üçüncü gunu tek yumurta cok ama cok kasık ağrım var dunde bır dala kan geldı boyle deneyım yasayanlar varsa paylasırsanız cok mutlu olrm
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
4.cü gün ikinci kaliteYerleşiyor olabilir kendinize dikkat edin kaçıncu gün transferi
Allah embiyona can ve sağlık versin benimde 3. Gün ve 2. Kalite 2 tane kondu. Benimde transferimin 4. Günü ikimizinde embriyosu 7 günlük ben hiç birşey hissetmiyorum ne ağrı ne sızı nede kan sadece progesteron iğnelerin acısı var bide bacaklarım sızlıyor geçen ki negatif denememde de sızlamıştı4.cü gün ikinci kalite
Amin canım inşalah ikimizinde tutar bnm gcenkı seferde de cok ağrm olmustu sonuc negatif cok zor bı durumAllah embiyona can ve sağlık versin benimde 3. Gün ve 2. Kalite 2 tane kondu. Benimde transferimin 4. Günü ikimizinde embriyosu 7 günlük ben hiç birşey hissetmiyorum ne ağrı ne sızı nede kan sadece progesteron iğnelerin acısı var bide bacaklarım sızlıyor geçen ki negatif denememde de sızlamıştı
İnşalah bzmde olr sevndm senn adına masallahBen de her gece ağrı oldu . Hatta beni uayndiriyordu bu ağrı. 11 gün hcy 50 çıktı. Tahliller pozitif şimdilik atım her şey yolunda gider cumlemizin. Bi iki gündür iyiyim
İnşallah alahım herkeze versın ikinci denemem ama son sansım baska da hemen yaptıramam kızlar dua edın bebeim tutunsn banaCanım ağır kaldırma sakin benim ağrım 1 hafta falan sürdü kan çok gelirse mutlaka Dr aramalisin ay hadi inşallah hayırlısıyla güzel haberlerini alırız
Insallah tutunmustur canim. Doktoruna danisman daha iyi canim. Herkesin belirtisi farkli olabilir. Herseyin hayirlisi olsun.Arkadaşlar benım transferımın üçüncü gunu tek yumurta cok ama cok kasık ağrım var dunde bır dala kan geldı boyle deneyım yasayanlar varsa paylasırsanız cok mutlu olrm
doktoru aradım normal diyor ama tuttugu anlamına gelmıyorkInsallah tutunmustur canim. Doktoruna danisman daha iyi canim. Herkesin belirtisi farkli olabilir. Herseyin hayirlisi olsun.
Evet canim malesef tuttugu anlamina gelmez sabirla beklemek lazim . Stresten uzak dur . Olacagi varsa olur . Hersey Allah tan. Bana transferden sonra kagit verdiler ordada yaziyordu . Hafif kanama pembe akinti kahverengi leke gelmesi normal yazmislar. Karin agrisi kasik agrisi goguslerde dolgunluk sislik vs bunlarin hepsi olabilirmis normal seylermis. Hic biri tutup tutmadigini gostermezChhuıjuııju
doktoru aradım normal diyor ama tuttugu anlamına gelmıyork
ahahah beni guldurdun kizTe bu kız gıbı avazım cıktıgı kadar bagırmak istiyorum
Ayn hayırlısı artık canımEvet canim malesef tuttugu anlamina gelmez sabirla beklemek lazim . Stresten uzak dur . Olacagi varsa olur . Hersey Allah tan. Bana transferden sonra kagit verdiler ordada yaziyordu . Hafif kanama pembe akinti kahverengi leke gelmesi normal yazmislar. Karin agrisi kasik agrisi goguslerde dolgunluk sislik vs bunlarin hepsi olabilirmis normal seylermis. Hic biri tutup tutmadigini gostermez
Amin canım inşalah ikimizinde tutar bnm gcenkı seferde de cok ağrm olmustu sonuc negatif cok zor bı durum
Hep yatıyormusun yoksa kalkıyomusn arada bide sigara kullanıyomsnAllah embiyona can ve sağlık versin benimde 3. Gün ve 2. Kalite 2 tane kondu. Benimde transferimin 4. Günü ikimizinde embriyosu 7 günlük ben hiç birşey hissetmiyorum ne ağrı ne sızı nede kan sadece progesteron iğnelerin acısı var bide bacaklarım sızlıyor geçen ki negatif denememde de sızlamıştı
İnşallahİnşallah alahım herkeze versın ikinci denemem ama son sansım baska da hemen yaptıramam kızlar dua edın bebeim tutunsn bana
Sigara kullanmıyprum hep yatmadım hatta şuan kızımı okuldan almaya geldim parkta oynatıyorum evdeylende yemek falan yapıp yormadan evi topluyorumHep yatıyormusun yoksa kalkıyomusn arada bide sigara kullanıyomsn