• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp Bebek Merkezleri Tüp Bebek Tedavisi Aşamalarım

canım uzun zaman olmuş yazalı sen ama haftaya ikinci yumurta toplama işlemim olacak sonra duruma göre transfere karar vereceğiz taze trasnferde yapabiliriz dedi doktorum rahmin durumuna göre donmuş embriyo da koyabiliriz dedi bakalım mehmet be ne derse doktorum öyle olacak
Hayirlisi olsun hakkinda, ilk yumurta toplamada ne olmustu? İnsallah bu donemi hizlica gecirir ve gebelik haberini verirsin 🥰 daha once transfer olmusmuydu sana.

canım benim rezervim az olduğu için doktorum mehmet hoca riske atmak istemedi transfer hakkım duruyor bir toplama daha yapalım dedi. İlk toplamada 2 embriyom oluştu bakalım bunda ne olacak hayırlısı

Transfer sonrası nelere dikkat ettiniz
Ben hic dikkat etmedim eve geldim ilk gun koltukta uzandim kalktim yemek hazirladim sonra tekrar uzandim. Ertesi gun tulumu yikadim utu yaptim normal hayatima devam ettim, hatta misafir geldi, birde hizli yurume derler ben zaten hizli yuruyen biriyim 3.gun ise kostur kostur gittim. Yani allah nasip ederse tutuyor. Transfer sonrasida , simdide kendimi sakindigim bisey olmadi, allaha sukur sorun yok insallah boyle devam eder.

Ben hic dikkat etmedim eve geldim ilk gun koltukta uzandim kalktim yemek hazirladim sonra tekrar uzandim. Ertesi gun tulumu yikadim utu yaptim normal hayatima devam ettim, hatta misafir geldi, birde hizli yurume derler ben zaten hizli yuruyen biriyim 3.gun ise kostur kostur gittim. Yani allah nasip ederse tutuyor. Transfer sonrasida , simdide kendimi sakindigim bisey olmadi, allaha sukur sorun yok insallah boyle devam eder.
Maşallah inşallah sağlıkla kucağına alirsin yediklerini falan peki dikkat ettin mi

Maşallah inşallah sağlıkla kucağına alirsin yediklerini falan peki dikkat ettin mi
Yediklerime ve ictigim ilaclarin saatine dikkat ettim. Hala dikkat ediyorum ama benim bulantim fazla oluyor doktora soyledim ilac verdi, yesem bulaniyo yemesem bulaniyor. İlac ictigim halde sıkıntılı geciyor. 3 ay bitince gecer diyorlar insallah gecer bazilarinin uzun suruyormus cunku. Bu ay sonu bittince 3 aylik olacak allah nasip ederse,

Back