• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp Bebek Merkezleri Tüp Bebek Tedavisi Aşamalarım

deryamus

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
11 Şubat 2015
171
181
103
Herkese Merhabalar,

2 yıllık evliyim, 38 yasındayım. Tüp bebek tedavisine 6 gün önce başladım,
onun öncesinde aynı hastane ve hocaya 11 ay önce histeroskopi operasyonu olmuştum ama kendiliğinden yine hamile kalamadım.

gelelim tedaviye ;

11 Haziran'da adetin 3.günü gittim , kontrol oldum ve iğne verdi, karnımdan her aksam 7 de vuruluyorum.
dün yani 15.06 tarihinde 2.kontrole gittim, bende polikistik over olduğu icin cok sayıda yumurtlamam olmuş. tabi iğneninde etkisiyle. bu sefer aynı iğneden tekrar verdiler ve ekstra bugün ve yarın olacağım baska bir iğne daha verdiler, yine aynı saatte karnımdan vurulacağım.. perşembe günü tekrar kontrolüm var, yine yumurtalara bakıp ilac takviyesi yapacak mı bakalım. gelişmeleri burdan sizinle paylaşırım.

insallah herşey iyi gecer ve allah nasip eder.

Bu arada aldığım fiyat:

tüp bebek : 9,250 tl
ilaclar : 4000 tl civarı tutar dediler fakat kişiye göre değişiyor.
ben 2 kere kontrol sonrası sadece iğneye 2,300 tl ödedim. sonraki günler ne verecek göreceğim.
1,000 tl de tüp bebek icin ödeme yaptım. operasyon günü tamamını ödeyeceğim.

Herkese Merhabalar,

onun öncesinde aynı hastane ve hocaya 11 ay önce histeroskopi operasyonu olmuştum ama kendiliğinden yine hamile kalamadım.

gelelim tedaviye ;

11 Haziran'da adetin 3.günü gittim , kontrol oldum ve iğne verdi, karnımdan her aksam 7 de vuruluyorum.
dün yani 15.06 tarihinde 2.kontrole gittim, bende polikistik over olduğu icin cok sayıda yumurtlamam olmuş. tabi iğneninde etkisiyle. bu sefer aynı iğneden tekrar verdiler ve ekstra bugün ve yarın olacağım baska bir iğne daha verdiler, yine aynı saatte karnımdan vurulacağım.. perşembe günü tekrar kontrolüm var, yine yumurtalara bakıp ilac takviyesi yapacak mı bakalım. gelişmeleri burdan sizinle paylaşırım.

Bu arada aldığım fiyat:

ben 2 kere kontrol sonrası sadece iğneye 2,300 tl ödedim. sonraki günler ne verecek göreceğim.

Ben de başladım opu (Yumurta toplama) oldum geçen pazartesi adet olmayı bekliyorum.Hayırlısıyla olurum inşallah.Çok zor bir süreç gerçekten.Allah isteyen herkese hayırlı evlatlar versin .Kucağımızı boş bırakmasın

Hangi hastanede oldunuz ve nasıl geçti ağrılı mi
Opu işlemi ağrılı değil hiçbir şey hissetmiyorsunuz ilk iki gün ama ben sonrasında ohss oldum ne yazık ki hafif düzeyde çok ağır değil şükür ama transferi erteletti .Bu benim için çok üzücü oldu.Hayırsıyla adet olsam daha da rahatlarım inşallah

Ben de başladım opu (Yumurta toplama) oldum geçen pazartesi adet olmayı bekliyorum.Hayırlısıyla olurum inşallah.Çok zor bir süreç gerçekten.Allah isteyen herkese hayırlı evlatlar versin .Kucağımızı boş bırakmasın
Aminnn insallah, sizde durum nedir? hangi aşamadasınız.
benim transferin 5.günü, gün sayıyorum.

bende bahçecide oldum ilk yumurta toplamamı 2. toplama işlemim olacak havuz uygulanıyor bana hiç ağrım olmadı beni

Herkese Merhabalar,

gelelim tedaviye ;

Bu arada aldığım fiyat:

Ben de baya araştırdım fiyatlar her etrafta farklı, net bir cevap alamadım

Ben de baya araştırdım fiyatlar her etrafta farklı, net bir cevap alamadım
merhabalar,

ben 11 haziranda başladım tedaviye o zaman almıştım bu fiyatları.
ayrıca 2 embriyom var dondurulmasını istedim, onun fiyatı 5 yıllık 2,500 TL.
diğer yerlerde ne kadar hic bilmiyorum. hic arastırmadım. daha önce bu hastane ve doktora histeroskopi operasyonu olduğum icin memnun kaldım ve tüp bebek tedavimide burda yaptırdım.

bugün 7.günüm, pazartesi günü kan testi yaptıracağım.
hayırlısı bakalım.

siz araştırıyorsunuz sanırım başlamadınız. hakkınızda hayırlısı olsun.

bende bahçecide oldum ilk yumurta toplamamı 2. toplama işlemim olacak havuz uygulanıyor bana hiç ağrım olmadı beni
evet yumurta toplamada cok sükür benimde ağrım sızım olmadı, anestezi altında bişey hissetmiyorsun zaten ama sonrasındada cok rahattım.
senin transfer ne zaman olacak?

Ne kadar yumurta oluştu bende pko var o yüzden soruyorum deryamus deryamus
bende de pko var. 13 yumurta toplandı, transfer zamanına kadar 4 tane kaldı , 1.kalite.
pko larda yumurtalama cok oluyor ilaclarla ama büyümesi gelişmesi ve kalitesi önemli. bana 2. tanesini transfer ettiler, 2 tanesini dondurdum.

bende de pko var. 13 yumurta toplandı, transfer zamanına kadar 4 tane kaldı , 1.kalite.
pko larda yumurtalama cok oluyor ilaclarla ama büyümesi gelişmesi ve kalitesi önemli. bana 2. tanesini transfer ettiler, 2 tanesini dondurdum.
5. Gün-de mimdondurdun.iinsallah pozitifi gorursun

5. Gün-de mimdondurdun.iinsallah pozitifi gorursun
5.gün embriyosu transfer ettiler hatta 6.günü transferim oldu 2 tane 1.kalite idi. ama sadece embriyonun kalitesine bağlı değil tutunması bakalım herşey yolundamı rahim icinde. 3 gün sonra belli olacak artık.
kalan 2 taneyide 6.günde dondurdum.
insallah görürüm pozitifi, siz baslayacakmısınız tedaviye yoksa basladınız mı?

Kan verdim ve sonucu bekliyorum arkadaslar, allah hayirlisini versin insallah 🤲

Herkese Merhabalar,

gelelim tedaviye ;

Bu arada aldığım fiyat:

Kime gittiniz acaba ?

canım uzun zaman olmuş yazalı sen ama haftaya ikinci yumurta toplama işlemim olacak sonra duruma göre transfere karar vereceğiz taze trasnferde yapabiliriz dedi doktorum rahmin durumuna göre donmuş embriyo da koyabiliriz dedi bakalım mehmet be ne derse doktorum öyle olacak

Back