Maalesef yine tutmadı, üç ay önce prp yaptırmıştım. Normalde bir dahaki tedavi için iki ay beklemek gerekiyor biliyorum yalnız evde kullanılmamış 2 paket menopur iğnesi ve progesterin kapsüllerim var bir kaç günlük.
Bu ayki tedavim de başarısız oldu. Adetimden sonra kalan iki Menopur iğnesini ve ortalama yumurtlama zamanımdan sonra progesterin tabletleri kendim denesem ne olur bilen var mı? Yani kendi doktorum kendim olsam?
Not: 6. denememde bir kere hamile kalıp sağlıklı ikizlerim var. Üçüncü için tekrar deniyoruz ama tutmuyor. Bu ikinci denememdi, yani 8 defa tedavi gördüm toplamda
Merhaba kendiniz ilaç kullanmayın bence. Çünkü yumurta gelişimi için kullanılan ilaçlar kontrollü olmazsa ve yumurtalarınız çatlamazsa biliyorsunuz normalde o yumurta gelişim ilaçlarından sonra çatlatma da kullanıyoruz.
Yani çatlamayan yumurtanız olursa kistleşebilir ve size farklı sorunlara yol açabilir. Yani size şuan ki psikolojiniz bu tarz bir şey düşündürmüş olabilir ancak başka biri bu şekilde sorsaydı emin olun sizde kullanılmaması gerektiğini söylerdiniz
Allah size ve evlatlarınıza sağlıklı huzurlu bir ömür nasip etsin inşallah YYoldakimucize