tüp bebek tedavim durduruldu

ben acemiyim ilk denemem ama muayene esnasında hersey normal dedi kandada normal Di. 1 yumurtam sadece toplama bilir durumda 1 i karşılık vermiş sanırım cumartesi çagırdı son görüşme için ayrıntılı sorucam bilgi için teşekkürler 💛
O zaman birkaç yumurtanız var ama biri alınabilir boyuta gelmiş. Bunun da çözümü var doktorunuzla görüşün. Siz sanki sadece 1 yumurtanız vardı da iptal oldu gibi yazmışsınız. Kaç adet yumurtanız vardı da biri büyüdü?

O zaman birkaç yumurtanız var ama biri alınabilir boyuta gelmiş. Bunun da çözümü var doktorunuzla görüşün. Siz sanki sadece 1 yumurtanız vardı da iptal oldu gibi yazmışsınız. Kaç adet yumurtanız vardı da biri büyüdü?

bugun aklım başımda doktoruma herseyi sordum yumurta rezervi düşükmüş bende bugun ilaçsız (3 gündür iğne vurulmadan baktığı halde 2 yumurta toplana bilir kıvama gelmiş dedi 13m 12m dedi sanırım net değilim bana İstersen pazartesi yumurta toplama yapalım ama sadece 2 yumurta var dedi ama dünya para veriyorsun 2 ay dinlenelim bence vitamin mineral destekliyelim dilersen tekrar başlayalım dedi sana kalmış dedi eşim bana ben ona baktım dedik biz erteleyelim hocam iptal demiştiniz nasıl 2 yumurta oldu tek bir yumurta iken dedim olabiliyor böyle zaten yumurtam azmış.. sonuç itibariyle 1.5 ay sonra 1 adet geçirip ilk gününden 18 sayıp hocaya gitcekmişim hayırlısı olsun dilerim herşey yolunda gider ve hamile kalabilirim

Merhaba..Mart ayında tüp bebek için tedaviye başladığım da 3 folikül göründü daha sonra yumurta takibi için 2. Gidişimde Dr 1 yumurta gördü bana devam edip etmek istemediğimi sordu moralim çok bozulmuştu 3 bile az ken 1 deyince o an çaresiz hissettim sizce dedim devam edelim dedi bende tamam dedim 3. Ye gittiğimde diğer ikiside ortaya çıktı ve 3 ile devam ettik yani diceğim o ki ilk kontrol de ne ise odur çünkü yumurta bağırsak içine saklanabiliyormuş...

Ilk kontrolümde sağ 5 sol 5 10 saydı doktorum.. ilaçları kullandım.. bir taraf hiç büyümedi yani 5 e düştüm.. hep 5 üzerinden konuştuk, opuda 2 dolu çıktı.. ama ikiside istenilen düzeyde embriyolar olamadı... taze transfer yaptik 1 tane ile ve sonucum negatif... bence doktorunuz çok iyi akıl vermiş... bende transfer olmasamiydim diye düşünüyorum bazen... kaçırmış olabilirim hangi hastane hangi doktor acaba? sedefinko sedefinko

çok moralim bozuk arkadaşlar tüp bebek tedavisi için fostimon iğne ile 6 gün tedavim devam etti bugun doktora kontrole geldiğimizde 1 yumurtam geliştiğini bununda tedaviye ara verilmesine sebeb olduğunu söyledi doktorum dünyam başıma yıkıldı 6 gündür iğne oldum 4 gün 300 2 gün 225 nasıl böyle bir şey oldu anlamıyorm yıkıldım doktorum 2 ay ara vermemiz gerekiyor dedi verdiğim ücretlere mi yanayım ümitlerim tükendine mi yanayım benim gibi tüp bebek tedavisi yarıda kesilen varmı nolur yazsın 😢
Kim doktorunuz? Benim de 2-3 keredir gittiğim doktor bu ay böyle deyince, başka doktora gittim. Asıl doktorum ilaçlara başlamadan bu ay yapılamayacağını söylemişti.İkinci doktor başlayabileceğini söyledi ama ben de tedavinin sonuna yaklaştım ve bugünkü kontrol hiç içaçıcı değildi, gelişmemişti yumurtalar 😣

Kim doktorunuz? Benim de 2-3 keredir gittiğim doktor bu ay böyle deyince, başka doktora gittim. Asıl doktorum ilaçlara başlamadan bu ay yapılamayacağını söylemişti.İkinci doktor başlayabileceğini söyledi ama ben de tedavinin sonuna yaklaştım ve bugünkü kontrol hiç içaçıcı değildi, gelişmemişti yumurtalar 😣
grand medical hospital Nahit bey.. sizinde mi tedavi durduruldu yumurtanız oluşmadı mı ☹️

Ilk kontrolümde sağ 5 sol 5 10 saydı doktorum.. ilaçları kullandım.. bir taraf hiç büyümedi yani 5 e düştüm.. hep 5 üzerinden konuştuk, opuda 2 dolu çıktı.. ama ikiside istenilen düzeyde embriyolar olamadı... taze transfer yaptik 1 tane ile ve sonucum negatif... bence doktorunuz çok iyi akıl vermiş... bende transfer olmasamiydim diye düşünüyorum bazen... kaçırmış olabilirim hangi hastane hangi doktor acaba? sedefinko sedefinko
evet doktorumu araştırarak gittim güler yüzlü güven veren gereksiz umut vadetmiyor en önemlisi de paranız ziyan olmasın yaklaşımı Manisa grand medical hospital da Nahit ata canım

grand medical hospital Nahit bey.. sizinde mi tedavi durduruldu yumurtanız oluşmadı mı ☹️
Canım durdurulmadı.Ancak biraz pişman oldum başladığıma çünkü bugün ultrasonda 2 tane göründü ve küçük boyutlulardı.Yarın tekrar bakacak doktor.Bugün devam ettim ilaçlara.

evet doktorumu araştırarak gittim güler yüzlü güven veren gereksiz umut vadetmiyor en önemlisi de paranız ziyan olmasın yaklaşımı Manisa grand medical hospital da Nahit ata canım
Ücret olarak nasıl peki? Nahit Ata olarak bakınca çok yorum göremedim.. yoğun bir hastane mi? Cok soru sordum kusurabakmayin

Merhaba..Mart ayında tüp bebek için tedaviye başladığım da 3 folikül göründü daha sonra yumurta takibi için 2. Gidişimde Dr 1 yumurta gördü bana devam edip etmek istemediğimi sordu moralim çok bozulmuştu 3 bile az ken 1 deyince o an çaresiz hissettim sizce dedim devam edelim dedi bende tamam dedim 3. Ye gittiğimde diğer ikiside ortaya çıktı ve 3 ile devam ettik yani diceğim o ki ilk kontrol de ne ise odur çünkü yumurta bağırsak içine saklanabiliyormuş...
şimdi durum nedir kaç yumurta toplandı kaçı saglıklı transfer oldunuz mu?

Ücret olarak nasıl peki? Nahit Ata olarak bakınca çok yorum göremedim.. yoğun bir hastane mi? Cok soru sordum kusurabakmayin
intagram dan bakabilirsiniz. burda pek yorum bende bulamadım ama intagtamda doktor takvimin de var çok yogun bir hastane doktor la görüşmek için çok bekliyorz sen hangi ilden

sol kasıkta 1 yumurta varmış ama kist gibi duruyor dedi sağ kasıkta 2 yumurta varmış evet yanlış yazmış olabilirim o an duyduğum tarifsiz üzüntü ile tek bir yumurta alınabilir diyince doktorum yumurta rezervi düşük dedi 😔

ücret 18000 ilaçlar dahil. fakat tedavi durunca 3000 ilaç ücreti verdim artı 21000 oldu mayıs ayında histeroskopi oldum 3500 ona gitti muayene ücreti 215 lira git geller 30 bin civari harcıcam sanırım 😔

X