Hiç kolay değil Allah yardımcınız olsun ama bunda da var demekki bir hayır öyle düşünün lütfen. Rabbim size inşallah tüp bebeğe gerek kalmadan normal yollarla hamile kalkıp bebeğinizi alırsınız kucağınızaçok moralim bozuk arkadaşlar tüp bebek tedavisi için fostimon iğne ile 6 gün tedavim devam etti bugun doktora kontrole geldiğimizde 1 yumurtam geliştiğini bununda tedaviye ara verilmesine sebeb olduğunu söyledi doktorum dünyam başıma yıkıldı 6 gündür iğne oldum 4 gün 300 2 gün 225 nasıl böyle bir şey oldu anlamıyorm yıkıldım doktorum 2 ay ara vermemiz gerekiyor dedi verdiğim ücretlere mi yanayım ümitlerim tükendine mi yanayım benim gibi tüp bebek tedavisi yarıda kesilen varmı nolur yazsın
Bir yumurta bir yumurtadır. Altın embriyoyla hamile kalanlar var. Ne gerekçeyle durdurulmuş?çok moralim bozuk arkadaşlar tüp bebek tedavisi için fostimon iğne ile 6 gün tedavim devam etti bugun doktora kontrole geldiğimizde 1 yumurtam geliştiğini bununda tedaviye ara verilmesine sebeb olduğunu söyledi doktorum dünyam başıma yıkıldı 6 gündür iğne oldum 4 gün 300 2 gün 225 nasıl böyle bir şey oldu anlamıyorm yıkıldım doktorum 2 ay ara vermemiz gerekiyor dedi verdiğim ücretlere mi yanayım ümitlerim tükendine mi yanayım benim gibi tüp bebek tedavisi yarıda kesilen varmı nolur yazsın
Çok geçmiş olsun. Her şey de bir hayır vardır. Ümitleriniz tükenmesin. Kadın vücudu bazı aylar az sayıda yumurtluyor, bu olağan bir durum. Sizin tedaviniz de böyle bir aya denk gelmiş ve talihsizlik olmuş. 1 yumurta için daha birçok ilaç kullanacak, süreçte daha fazla yıpranacaktınız. Evet moral bozucu bir deneyim, üzülmeniz de normal. Moralinizi toplamaya çalışıp 2 ay sonraki tedavinize hazırlanmaya başlayın bence.çok moralim bozuk arkadaşlar tüp bebek tedavisi için fostimon iğne ile 6 gün tedavim devam etti bugun doktora kontrole geldiğimizde 1 yumurtam geliştiğini bununda tedaviye ara verilmesine sebeb olduğunu söyledi doktorum dünyam başıma yıkıldı 6 gündür iğne oldum 4 gün 300 2 gün 225 nasıl böyle bir şey oldu anlamıyorm yıkıldım doktorum 2 ay ara vermemiz gerekiyor dedi verdiğim ücretlere mi yanayım ümitlerim tükendine mi yanayım benim gibi tüp bebek tedavisi yarıda kesilen varmı nolur yazsın
Benimde yarıda kalmıştı.çok moralim bozuk arkadaşlar tüp bebek tedavisi için fostimon iğne ile 6 gün tedavim devam etti bugun doktora kontrole geldiğimizde 1 yumurtam geliştiğini bununda tedaviye ara verilmesine sebeb olduğunu söyledi doktorum dünyam başıma yıkıldı 6 gündür iğne oldum 4 gün 300 2 gün 225 nasıl böyle bir şey oldu anlamıyorm yıkıldım doktorum 2 ay ara vermemiz gerekiyor dedi verdiğim ücretlere mi yanayım ümitlerim tükendine mi yanayım benim gibi tüp bebek tedavisi yarıda kesilen varmı nolur yazsın
doktorum 1 yumurta nın çok düşük ihtimal olduğunu ve tedavinin durdurulması gerektiğini söyledi iğneyi kesti multivitamin yazdı ve cumartesi gel son kez bakalım dedi ama iğne ile gelişmeyen yumurtam kendi kendine zaten gelişmezBir yumurta bir yumurtadır. Altın embriyoyla hamile kalanlar var. Ne gerekçeyle durdurulmuş?
çok zormuş bu işlerBenimde yarıda kalmıştı.
Toplanan 15 yumurtadan hiç biri gelişim gösterip transfer aşamasına gelmedi 5. Güne ulaşmadı.
Giden parayamı yanarsın bidaha başıma gelirse ben naparım diyemi
Düşük tamam da ihtimal ihtimaldir. Hiç yok değil. Belki dolu ve kaliteli çıkacaktı. Küçük mü kalmış acaba? Amh'ınız kaç?doktorum 1 yumurta nın çok düşük ihtimal olduğunu ve tedavinin durdurulması gerektiğini söyledi iğneyi kesti multivitamin yazdı ve cumartesi gel son kez bakalım dedi ama iğne ile gelişmeyen yumurtam kendi kendine zaten gelişmez
çok mantıklı gelmedi bana açıkcası 1 yumurta ile bile tedavi sonucunca pozitif alanlar var
aynen öyle arkadaşım çok zormuş ben kendi ellerimle tüplerimi bağlattım şimdi 2. evliliğim ve eşimin ilk evliliği bebek istiyor ailesinin de onunda hakkı çok ağladık doktordan çıkıştaHiç kolay değil Allah yardımcınız olsun ama bunda da var demekki bir hayır öyle düşünün lütfen. Rabbim size inşallah tüp bebeğe gerek kalmadan normal yollarla hamile kalkıp bebeğinizi alırsınız kucağınıza
Ben burda rezerv azligindan bir kaç kere tek embriyo toplanip havuz yapilan arkadaşlari gordum. Anlamadimçok moralim bozuk arkadaşlar tüp bebek tedavisi için fostimon iğne ile 6 gün tedavim devam etti bugun doktora kontrole geldiğimizde 1 yumurtam geliştiğini bununda tedaviye ara verilmesine sebeb olduğunu söyledi doktorum dünyam başıma yıkıldı 6 gündür iğne oldum 4 gün 300 2 gün 225 nasıl böyle bir şey oldu anlamıyorm yıkıldım doktorum 2 ay ara vermemiz gerekiyor dedi verdiğim ücretlere mi yanayım ümitlerim tükendine mi yanayım benim gibi tüp bebek tedavisi yarıda kesilen varmı nolur yazsın
Ne kadar güzel yazmışsınız çok teşekkür ederim rabbim hepimizin yardımcısı olsunÇok geçmiş olsun. Her şey de bir hayır vardır. Ümitleriniz tükenmesin. Kadın vücudu bazı aylar az sayıda yumurtluyor, bu olağan bir durum. Sizin tedaviniz de böyle bir aya denk gelmiş ve talihsizlik olmuş. 1 yumurta için daha birçok ilaç kullanacak, süreçte daha fazla yıpranacaktınız. Evet moral bozucu bir deneyim, üzülmeniz de normal. Moralinizi toplamaya çalışıp 2 ay sonraki tedavinize hazırlanmaya başlayın bence.
Hadi ya Rsbbim yardımcınız olsun ne diycemi bilemedim gerçekten çok çok üzüldümaynen öyle arkadaşım çok zormuş ben kendi ellerimle tüplerimi bağlattım şimdi 2. evliliğim ve eşimin ilk evliliği bebek istiyor ailesinin de onunda hakkı çok ağladık doktordan çıkışta
Ah ah cok zor 4 senedir tedavideyim 2 kez hamile kaldım ilki boş gebelik diğeri 3 aylık zorunlu doğum olduçok zormuş bu işler
çok mantıklı gelmedi bana açıkcası 1 yumurta ile bile tedavi sonucunca pozitif alanlar var
yarın yine çağırdı ama iğneyi kesti çok anlamıyorum doktorum Bosuna masrafa devam edersiniz dedi yüzde 5 lik Bi hamile kalma şansından bahsettiçok mantıklı gelmedi bana açıkcası 1 yumurta ile bile tedavi sonucunca pozitif alanlar var
Allah büyük dua edicez inşallah hepimiz bebişlenirizHadi ya Rsbbim yardımcınız olsun ne diycemi bilemedim gerçekten çok çok üzüldüm
İnşallah inşallahAllah büyük dua edicez inşallah hepimiz bebişleniriz
kıyamam inşallah en kısa zamanda nasip olur annelikAh ah cok zor 4 senedir tedavideyim 2 kez hamile kaldım ilki boş gebelik diğeri 3 aylık zorunlu doğum olduyaşadıklarımı birbir anlatsam oooo roman olur.
İnşallah isteyen herkesekıyamam inşallah en kısa zamanda nasip olur annelik
Yüzde 5'e filan takılmayın lütfen. Bazı doktorlar fazla olumsuz konuşuyor. Belki tedavi sürecinizi daha olumlu sürdürecek bir doktor için araştırma yapabilirsiniz.yarın yine çağırdı ama iğneyi kesti çok anlamıyorum doktorum Bosuna masrafa devam edersiniz dedi yüzde 5 lik Bi hamile kalma şansından bahsetti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?