Tüp bebek tedavi

Benim iğnenin 6. Günü. E2 1500 şuanda. Daha da devam iğnelere. Sizin polikistik over mı var?

Benim de opudan bir gun once 5140 imis e2 degerim. 29 yumurta toplanmisti, 20si olgun cikmisti.
Merhaba benim de şuan 6. Günüm. 5. günde e2 değerime bakıldı 1057 çıkmış. Yumurta toplama öncesi bu değerin önemi nedir? Değer kaç olmalı acaba? İlk tüp bebek deneyimim. Çok bilgi sahibi değilim.

Yumurta geliştikçe bu değer artıyor diye biliyorum ama herkesin bünyesi farklı. 25 bin olanı da gördüm. Sizin değeriniz normal bence

E2 hormonu iğnelerin hormonlara verdiği etki diyebilirim . Mesela yumurta geliştikçe e2 hormonu salgılıyor ama çok gazla yükselmesi iyi bir şey değil yani bir sürü yumurta oluyor daha sonrası ohss gelişebiliyor doktor muhtemelen 1 ay ara verelim yumurtaları toplayıp öyle transfer yapalım diyebilir benim 3500 olmustu en son yumurta topladık dondurduk transferi ikinci adetin ikinci günü tedaviye başlayıp 10/15. Gün yapıcaz dediler .

Çok teşekkür ederim

Bana da rahim dinlendirme yapacaklarmış.Kaç yumurtanız toplandı peki? Benim çarşamba toplama olacakmış

Benim 20 toplandı 20 si de dolu çıktı ancak 13 döllendi. 6. Gün sonuna kadar gidildi embriyo çok olduğu icin sadece 7 tanesini dondurduk
Benim de 16 toplandı şuan 9 embriyo oluşturuldu. Pazartesi günü 5.günleri olacak. İnşallah eksilmeden devam ediyorlardır. Çünkü benim pgt'ye gidecek. Genetik rahatsızlığımız var. Asıl orada belli olacak. Ne kadar çok gönderebilirsek o kadar iyi

Çok iyi insallah güzel haberler alırsınız Genetik rahatsızlığınız nedir acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…