- 9 Ekim 2019
- 567
- 395
- 33
- 29
- Konu Sahibi Prensssprensesss
-
Benim 20 yumurta toplandı 13 tanesisini döllemişler 12 tanesi döllenmis bakalım 5. Güne kadar duracaklarGecmis olsun canim, nasil gecti? Merak etme o ignelerle her sey yolunda gider. Ben opudan 5 gun sonra igneler bitince hemen adet oldum. Bakalim senin nasil olacak. Kac yumurta toplandi?
Benim iğnenin 6. Günü. E2 1500 şuanda. Daha da devam iğnelere. Sizin polikistik over mı var?
Yumurta toplamı işlemi öncesi E2 değerim 340 ti 9 yumurta toplandı.tarnsferim yapıldı bugün sekiznci günümdu. 19 nda transfer oldum transferden sonra E2:819 22sinde 578 dün ise 78.69 çıktı değerim bu şekilde
Merhaba benim de şuan 6. Günüm. 5. günde e2 değerime bakıldı 1057 çıkmış. Yumurta toplama öncesi bu değerin önemi nedir? Değer kaç olmalı acaba? İlk tüp bebek deneyimim. Çok bilgi sahibi değilim.Benim de opudan bir gun once 5140 imis e2 degerim. 29 yumurta toplanmisti, 20si olgun cikmisti.
Yumurta geliştikçe bu değer artıyor diye biliyorum ama herkesin bünyesi farklı. 25 bin olanı da gördüm. Sizin değeriniz normal benceMerhaba benim de şuan 6. Günüm. 5. günde e2 değerime bakıldı 1057 çıkmış. Yumurta toplama öncesi bu değerin önemi nedir? Değer kaç olmalı acaba? İlk tüp bebek deneyimim. Çok bilgi sahibi değilim.
Umarım. Çok teşekkürler. Yumurta toplama öncesi belli bir sınır var mı acabaYumurta geliştikçe bu değer artıyor diye biliyorum ama herkesin bünyesi farklı. 25 bin olanı da gördüm. Sizin değeriniz normal bence
Her 200-250 degeri 1 olgun yumurtaya denk geldigi soylenirMerhaba benim de şuan 6. Günüm. 5. günde e2 değerime bakıldı 1057 çıkmış. Yumurta toplama öncesi bu değerin önemi nedir? Değer kaç olmalı acaba? İlk tüp bebek deneyimim. Çok bilgi sahibi değilim.
Hiç bilgim yok, yanlış yönlendirme yapmış olmayayım. Sadece 3bin üstünde olduğunda hafif ohss riski olduğu yazıyor internetteUmarım. Çok teşekkürler. Yumurta toplama öncesi belli bir sınır var mı acaba
E2 hormonu iğnelerin hormonlara verdiği etki diyebilirim . Mesela yumurta geliştikçe e2 hormonu salgılıyor ama çok gazla yükselmesi iyi bir şey değil yani bir sürü yumurta oluyor daha sonrası ohss gelişebiliyor doktor muhtemelen 1 ay ara verelim yumurtaları toplayıp öyle transfer yapalım diyebilir benim 3500 olmustu en son yumurta topladık dondurduk transferi ikinci adetin ikinci günü tedaviye başlayıp 10/15. Gün yapıcaz dediler .Merhaba benim de şuan 6. Günüm. 5. günde e2 değerime bakıldı 1057 çıkmış. Yumurta toplama öncesi bu değerin önemi nedir? Değer kaç olmalı acaba? İlk tüp bebek deneyimim. Çok bilgi sahibi değilim.
Çok teşekkür ederimE2 hormonu iğnelerin hormonlara verdiği etki diyebilirim . Mesela yumurta geliştikçe e2 hormonu salgılıyor ama çok gazla yükselmesi iyi bir şey değil yani bir sürü yumurta oluyor daha sonrası ohss gelişebiliyor doktor muhtemelen 1 ay ara verelim yumurtaları toplayıp öyle transfer yapalım diyebilir benim 3500 olmustu en son yumurta topladık dondurduk transferi ikinci adetin ikinci günü tedaviye başlayıp 10/15. Gün yapıcaz dediler .
Bana da rahim dinlendirme yapacaklarmış.Kaç yumurtanız toplandı peki? Benim çarşamba toplama olacakmışE2 hormonu iğnelerin hormonlara verdiği etki diyebilirim . Mesela yumurta geliştikçe e2 hormonu salgılıyor ama çok gazla yükselmesi iyi bir şey değil yani bir sürü yumurta oluyor daha sonrası ohss gelişebiliyor doktor muhtemelen 1 ay ara verelim yumurtaları toplayıp öyle transfer yapalım diyebilir benim 3500 olmustu en son yumurta topladık dondurduk transferi ikinci adetin ikinci günü tedaviye başlayıp 10/15. Gün yapıcaz dediler .
Benim 20 toplandı 20 si de dolu çıktı ancak 13 döllendi. 6. Gün sonuna kadar gidildi embriyo çok olduğu icin sadece 7 tanesini dondurdukBana da rahim dinlendirme yapacaklarmış.Kaç yumurtanız toplandı peki? Benim çarşamba toplama olacakmış
Benim de 16 toplandı şuan 9 embriyo oluşturuldu. Pazartesi günü 5.günleri olacak. İnşallah eksilmeden devam ediyorlardır. Çünkü benim pgt'ye gidecek. Genetik rahatsızlığımız var. Asıl orada belli olacak. Ne kadar çok gönderebilirsek o kadar iyiBenim 20 toplandı 20 si de dolu çıktı ancak 13 döllendi. 6. Gün sonuna kadar gidildi embriyo çok olduğu icin sadece 7 tanesini dondurduk
Çok iyi insallah güzel haberler alırsınızBenim de 16 toplandı şuan 9 embriyo oluşturuldu. Pazartesi günü 5.günleri olacak. İnşallah eksilmeden devam ediyorlardır. Çünkü benim pgt'ye gidecek. Genetik rahatsızlığımız var. Asıl orada belli olacak. Ne kadar çok gönderebilirsek o kadar iyi
Eşimde ben de talasemi taşıyıcısıyız. Yüzde 25 hasta bebek riski varÇok iyi insallah güzel haberler alırsınızGenetik rahatsızlığınız nedir acaba
Güzel şeyler düşünün insallah embriyoların hepsi çok iyidirEşimde ben de talasemi taşıyıcısıyız. Yüzde 25 hasta bebek riski var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?