Rabbim kolaylaştırsın inşallah,varsın olsunda gebelik haberini bekleyelim inşallahİnşallahinşallah siz de çok güzel sonuclar alırsınız. İstanbul'da tedavi görüyorum doktorum Mehmet koç. Ben de tavsiye üzerine gittim. İlk asamayi bitirdik bundan sonrası transfer. Bende çok korktum , çok stresliydim.. ilaçlar, hormonlar, opu işlemi hepsi bı tarafa en zoru 5 gün o embriyoların gelişmesini beklemekmiş. Düne kadar diken üstündeydim
Bakalım benim doktorum ne kadar diyecek,evlat söz konusu olunca feda olsun diyor insan.Olsun da gözümde değil inan.Bütçemizi de ayırdık şükür.Yeter ki hayırlısıyla olsun inşallah dileyen herkeseCanım dün konuştum ben de. 35 bin+ ilaçlar dendi. Yani ortalama 70-80 bin civarı maliyeti
49 bin paket fiyatı 3 bin muayene 25 bin ilaçlar toplam genel itibariyle 70 80 civarı. Havuz işlemi extra 35 bin tl her işlem başına şuanlık 45 bin gittiHerkese selamlar arkadaşlar,bebek düşünüyoruz ama olumlu sonuç alamıyoruz.Pazartesi doktor randevum var,fakat tüp bebek fiyatlarıyla ilgili pek bilgim yok.Yaptıran arkadaşlar yardımcı olabilir misiniz?Belki başka arkadaşlara da yardımcı oluruz.Şimdiden teşekkürler
Eylül ayında 35 bin hastane yaklaşıkta 33 bin ilaçlar tuttu ilaç fiyatı sizin yumurtalarınızın tepkisine göre değişebilir tabiHerkese selamlar arkadaşlar,bebek düşünüyoruz ama olumlu sonuç alamıyoruz.Pazartesi doktor randevum var,fakat tüp bebek fiyatlarıyla ilgili pek bilgim yok.Yaptıran arkadaşlar yardımcı olabilir misiniz?Belki başka arkadaşlara da yardımcı oluruz.Şimdiden teşekkürler
Canım ben düşün 6 sene bekledim. Hemen olacak sandım. Korundum. Son iki senedir uğraşıyoruz olmuyor malesef canımCanım daha konuşamadık doktorla,sekreteri verdi randevuyu.Pazartesi konuşcaz doktorla,inşallah hayırlısı olur.Zor bir süreç gerçekten .Benim aklıma gelmezdi .Evlendikten sonra hemen çocuk olur şansım ama zormuş gerçekten
Amin insallah Rabbim hepimizi evlatlarimizla mujdelendirsinRabbim kolaylaştırsın inşallah,varsın olsunda gebelik haberini bekleyelim inşallah
Bende aynı şekilde Ankara da tüp bebek için tedaviye başlayacağım. İki doktora gittim kafam çok karıştı açıkcası..Ankarada tedaviye başlayacağım. Ankara için ücret bilgisi ve hoca tavsiyesi varsa öğrenebilirim memnuniyetle ben de. Sanıyorum infertelite sebebi de çok önemli hoca tercihinde.
Hangi hocalara gittiniz ve hangi hususta kafanız karıştı? Ben hsg çektireceğim cuma günü. Akabinde tekrar değerlendireceğiz. Tsh ve dhea değerim biraz yüksek. Bunun dışında 25 günlük süreçte değerlerimi ciddi manada yükselttim. En gerçek sorun neyse onu belirleyip ona göre hoca bulmak istiyorum. Şuan Prof. Dr. Aygül Demirol düşüyorum. Düşük rezervde kendisi oldukça tutulan bir hoca. Ama başka sorunlarım çıkarsa laroskopi vs gerekirse önce halledip sonra giderim.Bende aynı şekilde Ankara da tüp bebek için tedaviye başlayacağım. İki doktora gittim kafam çok karıştı açıkcası..
Merhaba canım şimdiden hayırlı olsun inşallah allah hayırlı ve sağlıklı evlat nasip ederHerkese selamlar arkadaşlar,bebek düşünüyoruz ama olumlu sonuç alamıyoruz.Pazartesi doktor randevum var,fakat tüp bebek fiyatlarıyla ilgili pek bilgim yok.Yaptıran arkadaşlar yardımcı olabilir misiniz?Belki başka arkadaşlara da yardımcı oluruz.Şimdiden teşekkürler
35 yaş öncesi tek emriyo konuyor. Ayrıca elbette size sorulur yani. Mecburen olacak bir sey değil.Merhaba ben birşey sormak istiyorum benim bir evladim var.Esimde genetik sperm eksikliği var .Ciddi oranda düşmüş ilk çocuktan sonra .Kızım 7 yaşında biz 6 aydır çocuk istiyoruz doktor bize doğal yollarla çocuk sahibi olamayacagimizi tüp bebek yaptirmamiz gerektiğini söyledi.Esim 41 yaşında ben 31.sorum su bu tüp bebekte tek bebek enjekte edilebiliyormu.İsin açığı ikiz olur diye korkuyorum cnku hem bir çocuğum var hem gurbette yalnızım kimsemiz yok eşim polis yani ben hep tekim .Tüp bebek deyincede bı afalladim oda ayrı konu.
Bence hepsini sygul hocada yaptır benim tiroidimi de o düzenledi ameliyatimida çok vicdanlı ve işinde ehil biri sadece ben aceleciydim doktorum garanticiydi çok şükür sonuç pozitifHangi hocalara gittiniz ve hangi hususta kafanız karıştı? Ben hsg çektireceğim cuma günü. Akabinde tekrar değerlendireceğiz. Tsh ve dhea değerim biraz yüksek. Bunun dışında 25 günlük süreçte değerlerimi ciddi manada yükselttim. En gerçek sorun neyse onu belirleyip ona göre hoca bulmak istiyorum. Şuan Prof. Dr. Aygül Demirol düşüyorum. Düşük rezervde kendisi oldukça tutulan bir hoca. Ama başka sorunlarım çıkarsa laroskopi vs gerekirse önce halledip sonra giderim.
Ne kadar ödeme yaptınız? Hangi işlemler yapıldı?Bence hepsini sygul hocada yaptır benim tiroidimi de o düzenledi ameliyatimida çok vicdanlı ve işinde ehil biri sadece ben aceleciydim doktorum garanticiydi çok şükür sonuç pozitif
o Zaman 32 mıydı neydi histereskopi ve bazı kan testleri için para ödedim pakete dahil kan testlerinin dişindeydi tiroid gibi bir kere yapıldı histereskopi dondurma için de ücret var genetik ben istedim doktorum devlette yaptırdığımız testleriniz temiz ilk etapta çok pahalı bir test yapmak istemiyorum dedi gerçekten dediği gibi de olduNe kadar ödeme yaptınız? Hangi işlemler yapıldı?
Merhabalar Allah sağlıkla hayırlı evlatlar nasip etsinMerhaba canım şimdiden hayırlı olsun inşallah allah hayırlı ve sağlıklı evlat nasip ederbende geçen ay başladım izmir irenbe tüp bebek merkezi ama doktorum muğla milastan ali kavas ilaçlar dışında yumurta toplama ve transfer ücreti 39 bin tl ilaçlarda 35bin tl tuttu toplam şuana kadar 74bintl tuttu daha transfer aşamasına geçmedim bi kaç hafta önce yumurtam toplandu donduruldu şimdi adetimi bekliyorum nasipse kasımda transferim olucak inşallah tutar allah isteyen herkese önce hayırlı sonra sağlıklı evlat nasip etsin
Mutlaka histeroskopi yapıyor mu onun ücreti neydi ne zaman yaptirdiniz sizo Zaman 32 mıydı neydi histereskopi ve bazı kan testleri için para ödedim pakete dahil kan testlerinin dişindeydi tiroid gibi bir kere yapıldı histereskopi dondurma için de ücret var genetik ben istedim doktorum devlette yaptırdığımız testleriniz temiz ilk etapta çok pahalı bir test yapmak istemiyorum dedi gerçekten dediği gibi de oldu
Herkese yaptığını görmedim benim zamanımda 10 civarıydı sanırımMutlaka histeroskopi yapıyor mu onun ücreti neydi ne zaman yaptirdiniz siz
Tabiki yardımcı olurum benimde doktorum dışardan ben muğlada oturuyorum doktorum milasta ama irenbeyle anlaştık :) şuanlık memnunum irenbeden hemşireler baya ilgili güler yüzlüler :) daha transferim olmadı inşallah bu ay olucak :)Merhabalar Allah sağlıkla hayırlı evlatlar nasip etsinİzmir irenbe nasıl memnun musunuz benim doktorum dışardan irenbe dusunuyoruz memnun musunuz nasıl işliyor süreç dondurma için ekstra ücret istediler mi hangi işlemler oldu yatış yapiliyor mu toplama işleminde bilmiyorum bende yardımci olursanız sevinirim