Tüp bebek tedavi fiyatı

Çok sevindim canım Allah hayırlı güzel sonuçlar nasip etsin hayırlı sağlık evlat nasip etsin 🥰💚🍀içimi çok rahatlattı evet personel çok önemli 🤗 İzmir de kalman gerekti mi canım onunda merak ediyorum uzun yol demissin bir gün öncesinde mi İzmir'e gittin aynı gün mu bu arada emriyo olursa Allah korusun döllenmeden sonra saklıyorlar mi tutunmadigi zaman sanırım toplama işlemi anestezi yapıyorlar sanırım eşiniz de sizinle birlikte geliyor demi 🤗 ilaçları maliyeti nasıl özel reçete olduğu için rapor çıkardınız mi devlet Hastanesi'nde direk doktoru verdiği ilaçlarımı aldınız maliyet nasıldı Ah hakkını helal et kuzum çok soru sordum 🙏🙈😘🥰
Merhaba bende İzmir İRENBE de tedavi görüyorum mesaj geç gördüm ama sormak istediğin birşey olursa cevap verebilirim yarın da hastaneye gideceğim hatta

Merhaba bende İzmir İRENBE de tedavi görüyorum mesaj geç gördüm ama sormak istediğin birşey olursa cevap verebilirim yarın da hastaneye gideceğim hatta
Teşekkür ederim 🤗Allah razı olsun 🥰 laboratuvar nasıl güvenilir mi transfer sonrası gün gün arayıp emriyo hakkında bilgi verdiler mi Fiyat olarak ne kadar fiyat ödediniz neler vardı içinde memnun kaldınız mı

Teşekkür ederim 🤗Allah razı olsun 🥰 laboratuvar nasıl güvenilir mi transfer sonrası gün gün arayıp emriyo hakkında bilgi verdiler mi Fiyat olarak ne kadar fiyat ödediniz neler vardı içinde memnun kaldınız mı
Selam,elbette izmirde sayılı güzel güvenilir adı duyulmuş laboratuvarlardan olduğunu duyduk öyle tercih etmemize sebeb oldu diyebilirim.
Elbette ilk gün aradılar,3.gün aradılar,5.gün aradılar,hatta bazıları için şans denemek için 6.güne bıraktılar 6.gün de aradılar.
Ben Ekim sonu yada kasım başı gibi oldum yumurta toplama işlemi galiba net hatırlamıyorum ama sgk anlaşması yok tamamen özel bir hastane 35.000 tl ödedik o işlem de. İçinde ilk transfer De var galiba yada sadece işlem olabilir emin değilim,haftaya transfer olacağım ek bir ücret almadılar istemediler benden.sen gene bunu arayıp vezneye bağlanıp sorabilirsin hem güncel fiyat almış olursun herşeyin ücret değişmiş muayene ücretleri bile vezne söyledi bana da ödeme yaparken bugün.
Diğer fiyatlar için sana yardımcı olurum ama 2023 Ekim Kasım aralık ayı fiyatları canım hepsi ala gene de söylerim sor sen istediğini. Daha yeni hastaneden geldim biraz önce 1 saat oldu🫶🏻

Selam,elbette izmirde sayılı güzel güvenilir adı duyulmuş laboratuvarlardan olduğunu duyduk öyle tercih etmemize sebeb oldu diyebilirim.
Elbette ilk gün aradılar,3.gün aradılar,5.gün aradılar,hatta bazıları için şans denemek için 6.güne bıraktılar 6.gün de aradılar.
Ben Ekim sonu yada kasım başı gibi oldum yumurta toplama işlemi galiba net hatırlamıyorum ama sgk anlaşması yok tamamen özel bir hastane 35.000 tl ödedik o işlem de. İçinde ilk transfer De var galiba yada sadece işlem olabilir emin değilim,haftaya transfer olacağım ek bir ücret almadılar istemediler benden.sen gene bunu arayıp vezneye bağlanıp sorabilirsin hem güncel fiyat almış olursun herşeyin ücret değişmiş muayene ücretleri bile vezne söyledi bana da ödeme yaparken bugün.
Diğer fiyatlar için sana yardımcı olurum ama 2023 Ekim Kasım aralık ayı fiyatları canım hepsi ala gene de söylerim sor sen istediğini. Daha yeni hastaneden geldim biraz önce 1 saat oldu🫶🏻
CokTeşekkür ederim sayenizde labaratuvar hakkında içim rahat etti 🥰 kimi yorumlarda geri dönüş yapmıyorlar şeklinde okudum büyük ihtimal fiyat güncellemesi olmuştu bu arada doktorunuz irenbe de mi yok da dışarıdan mi canım Allah hayırlı sonuçlar nasip etsin Allah kimsenin kucağını boş bırakmasın 🌸🤲🏻😇

CokTeşekkür ederim sayenizde labaratuvar hakkında içim rahat etti 🥰 kimi yorumlarda geri dönüş yapmıyorlar şeklinde okudum büyük ihtimal fiyat güncellemesi olmuştu bu arada doktorunuz irenbe de mi yok da dışarıdan mi canım Allah hayırlı sonuçlar nasip etsin Allah kimsenin kucağını boş bırakmasın 🌸🤲🏻😇
Doktorum da İRENBE doktorlarından 🌸 Alper biler.cok memnunum.
Amiiin cümlemizin inşallah ❤️ perşembe günü transferim olacak nasipse inşallah bebeğim bana tutunur sağlıkla 🥺
Geç yazdım bugün hastaneye gittik geldik ilaçlar vs ev işi derken kusura bakma

Ayrıca her hastane her laboratuvar kötü yorumu illa oluyor bazen insanlar çok şey bekliyor yada şanslarına öyle denk geliyor.
Herşeyin kötüsü felan oluyor.
Ama her aradığım da ulaşabiliyorum,sorun yaşamadım şu aşamaya kadar 🥰

Doktorum da İRENBE doktorlarından 🌸 Alper biler.cok memnunum.
Amiiin cümlemizin inşallah ❤️ perşembe günü transferim olacak nasipse inşallah bebeğim bana tutunur sağlıkla 🥺
Geç yazdım bugün hastaneye gittik geldik ilaçlar vs ev işi derken kusura bakma
Benim doktorum disaridan Allah'ın izniyle güzel hayırlı sonuçlar alırsın canim 🥰🤲🏻🌸 hiç sorun değil canım çok teşekkür ederim 🤗 pozitif düşün 🤗

Ayrıca her hastane her laboratuvar kötü yorumu illa oluyor bazen insanlar çok şey bekliyor yada şanslarına öyle denk geliyor.
Herşeyin kötüsü felan oluyor.
Ama her aradığım da ulaşabiliyorum,sorun yaşamadım şu aşamaya kadar 🥰
Ulasabilmen çok iyi iyiler denk gelsin 🤗 Allah kimsenin kucağını boş bırakmasın canım 🥰

Merkezden merkeze ve tedavi sürecine gore degisiyo tedavi ücreti.Dolar bazli yapiliyor,yani dolar ne kadar cikarsa o kadar maliyeti yukseliyo.
ben cok şükür 3.tedavimle gebe kaldim kizim 5 aylik olcak.Ortalama 100 bin gider diye düşünüyorum geçen sene biz 52 bine yapmistik.

Merkezden merkeze ve tedavi sürecine gore degisiyo tedavi ücreti.Dolar bazli yapiliyor,yani dolar ne kadar cikarsa o kadar maliyeti yukseliyo.
ben cok şükür 3.tedavimle gebe kaldim kizim 5 aylik olcak.Ortalama 100 bin gider diye düşünüyorum geçen sene biz 52 bine yapmistik.
Canım 100 bin geçiyor sgk anlaşmalı değil çoğu yer ilaçlar özel alınıyor vs hastane ücretleri derken sıfırdan başlayan biri yaza hamile kalsa mesela rahat 150 bin gider geçer bile gibi. İlaçları çok pahalı ben aile hekimime yazdırabileceklerimi soracağım. Ben Eylül de başladım hsg opu ilaçlar muayeneler on tahlilleri eşimin tahlilleri derken 95 bin tuttu yasa 90 küsür net hatırlamıyorum

Allah herkesin yardımcısı olsun çok ciddi rakamlar Allah kimsenin kucağını boş bırakmasın 🌸

İğnelere sadece 32 bin tl verdik. Bu kadar insan tüp bebek yapıyor daha uygun olsa ne iyi olurdu. Tüp bebek 79 bin , tese 43 bin , rahim dinlendirme 14 bin , ilaçlar polip oluşturmuş onu almak 45 bin, embriyo dondurma 14 bin... Allah herkesin yardımcısı olsun valla.

M
Hangi hocalara gittiniz ve hangi hususta kafanız karıştı? Ben hsg çektireceğim cuma günü. Akabinde tekrar değerlendireceğiz. Tsh ve dhea değerim biraz yüksek. Bunun dışında 25 günlük süreçte değerlerimi ciddi manada yükselttim. En gerçek sorun neyse onu belirleyip ona göre hoca bulmak istiyorum. Şuan Prof. Dr. Aygül Demirol düşüyorum. Düşük rezervde kendisi oldukça tutulan bir hoca. Ama başka sorunlarım çıkarsa laroskopi vs gerekirse önce halledip sonra giderim.
Merhaba Aygül hocaya gittiniz mi? Deneyiminizi öğrenmek isterim. Memnun kaldınız mı?

Gitmedim. Çünkü hamileyim çok şükür.
Maşallah sağlıklı alın kucağınıza amh değeriniz kaçtı acaba ? Düşük amh ile mi hamile kaldınız? Bende de aynı sorun var bende Aygül hocaya gittim ama emin olamadim bana normal yolla %1-%2 ihtimal dedi gebe kalmak için tüp bebek için de düşük rezervde ihtimal düşük oluyor dedi

Maşallah sağlıklı alın kucağınıza amh değeriniz kaçtı acaba ? Düşük amh ile mi hamile kaldınız? Bende de aynı sorun var bende Aygül hocaya gittim ama emin olamadim bana normal yolla %1-%2 ihtimal dedi gebe kalmak için tüp bebek için de düşük rezervde ihtimal düşük oluyor dedi
Benim 0,38di. Doğal yolla tüp bebege hazirlanirken hamile kaldim. Bence de vakit kaybetmeden baslanmasi lazim. Ama teknik olarak 1 yumurta 1 sperm yeterli.

Benim 0,38di. Doğal yolla tüp bebege hazirlanirken hamile kaldim. Bence de vakit kaybetmeden baslanmasi lazim. Ama teknik olarak 1 yumurta 1 sperm yeterli.
Maşallah cok sevidnim sizin adiniza. Her hangi bisey yaptiniz mi acaba ? Bir de ultrasinda yumurta kaç tane görünüyordu sizde ? Hormonlarınızda sıkıntı varmıydı hamile kaldığınızda ?

Inşallah bana da nasip olur ben tup bebeğe de razıyım şu an bi doktorla görüşüyorum onun dediklerini aldım içtim ama onunla mi ilerlenir başka doktorla mi bilmiyorum bu gittiğim 3 ay yumurtalarımı kontrol edecekmiş. 3 tane yumurta görünüyor 1 tane de kistlesmek üzere olan gördü. Umarım bana da nasip olur. Sadece normal yolla ihtimal vermedi %1-2 dedi. Tüp bebekle de düşük ihtimal var biliyorsun demi dedi. Kaliteli yumurta için çabalıyorum ama Allah nasip ederse tabi etmezse ne yaparsam yapayım olmaz.

Maşallah cok sevidnim sizin adiniza. Her hangi bisey yaptiniz mi acaba ? Bir de ultrasinda yumurta kaç tane görünüyordu sizde ? Hormonlarınızda sıkıntı varmıydı hamile kaldığınızda ?

Inşallah bana da nasip olur ben tup bebeğe de razıyım şu an bi doktorla görüşüyorum onun dediklerini aldım içtim ama onunla mi ilerlenir başka doktorla mi bilmiyorum bu gittiğim 3 ay yumurtalarımı kontrol edecekmiş. 3 tane yumurta görünüyor 1 tane de kistlesmek üzere olan gördü. Umarım bana da nasip olur. Sadece normal yolla ihtimal vermedi %1-2 dedi. Tüp bebekle de düşük ihtimal var biliyorsun demi dedi. Kaliteli yumurta için çabalıyorum ama Allah nasip ederse tabi etmezse ne yaparsam yapayım olmaz.
Ben 2 ay denedim hemen doktora gittim. Amh dusuk tup bebege basla dediler. O gun sigarayi biraktim. Beslenmemi degistirdim. Market yumurtasi ve tavugu biraktim. Hergun yarim avokado yedim. Ceviz badem findik tukettim. Keciboynuzu özü ve ari sutu bal polen karisimi tukettik esimle. Tsh yüksekliğim vardi 4.84 cikmisti. Dvit, demir, cinko eksikti. Maxijuno ve maxigo kullandik eşimle. 2 ay içinde tsh dusurmeye ugrasirken tahlillerimizi yaptirirken hamile kaldim. Sulu ultason cektirdim. Hsg cektirmenin de faydasi oluyo. Yumurtalama takvimini biraktim son ay stres yapiyor dediler. Reglim biter bitmez 3 gunde bir iliski seklinde ilerledik. Cok kasmadik.
2 yumurta görünüyordu bende. Bir yumurta hücresinin gelisip folikul olmasi 90 gün alıyor. Bugun hayatinizi kökten degistirseniz en az 3 ay sabirla beklemek lazim ama amh dusuklugunde beklemek cok tehlikeli. Siz yolunda bulunun o esnada kullandirdiklari ilaclarin da faydasi olur.

X