• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Tüp bebek talebinde direkt bulunabiliyor muyuz devlet hastanesine ?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Cascade_

....
Kayıtlı Üye
8 Ocak 2017
25.174
43.525
528
merhaba arkadaşlar
Tüp bebek yapmak için devlet hastanesine kendimiz direkt başvuru yapabiliyor muyuz
Yoksa illa doktorun mu isteği gerekiyor?

Yaşlarımız 30 üzeri
Kontrol ve muayene tam
Şükür normal
Evlendiğinizden beri de 2 buçuk seneye yakın

Merhaba, benim de daha tecrübem olmadı ancak sanırım kadın doğum ya da infertilite bölümüne gidip muayene olduktan sonra eğer denenmediyse önce klomen vb. ilaç tedavisi, sonra iki defa aşılama denendikten sonra sonuç alınamazsa tüp bebeğe geçiliyor. Genetik bölümü varsa da orada diğer testler yapılıyor ama detaylı araştırma daha önce düşüğü olanlara yapılıyor galiba. Özelde olursa ancak aşılama şartı yok tabi, direkt adetin 3.günü tahlillere bakıp tüp bebek için ilaç tedavisine geçiliyor.
Hsg çekilmiş miydi bu arada?

Merhaba, benim de daha tecrübem olmadı ancak sanırım kadın doğum ya da infertilite bölümüne gidip muayene olduktan sonra eğer denenmediyse önce klomen vb. ilaç tedavisi, sonra iki defa aşılama denendikten sonra sonuç alınamazsa tüp bebeğe geçiliyor. Genetik bölümü varsa da orada diğer testler yapılıyor ama detaylı araştırma daha önce düşüğü olanlara yapılıyor galiba. Özelde olursa ancak aşılama şartı yok tabi, direkt adetin 3.günü tahlillere bakıp tüp bebek için ilaç tedavisine geçiliyor.
Hsg çekilmiş miydi bu arada?
Evet çekilmiştim çoktan ama faydası olmadı
Teşekkür ederim

merhaba arkadaşlar
Tüp bebek yapmak için devlet hastanesine kendimiz direkt başvuru yapabiliyor muyuz
Yoksa illa doktorun mu isteği gerekiyor?

Yaşlarımız 30 üzeri
Kontrol ve muayene tam
Şükür normal
Evlendiğinizden beri de 2 buçuk seneye yakın
Merhaba bende bu konuyu merak ediyorum siz hamilesiniz galiba. Rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin 😍. Devlette tüp bebek mi yaptırdınız acaba

Back