Tüp bebek tadavisinde şifalı bitkiler

Ayxsxenur Amine Su

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
13 Mart 2008
967
8
Tüp bebek tedavilerim sırasında bazı kişilerin ilaç tedavileri yanı sıra yumurta sayılarını arttırmak için bir takım şifalı bitkilerden yararlandıklarını duydum, ancak gerçekten bu bitkileri kullanarak yumurta sayılarında artış sağlayanlar varmı? Lütfen varsa hepimize yardımcı olun:teytey::dance:

canım ben hayıt suyu kullandım ama aynı zamanda da dhea kullandım doktorum bu ay daha iyi görünüyor yumurtaların dedi fakat ben hangisinin iyi geldiğini bilmiyorum senin demi yumurta sayın az

canım ben hayıt suyu kullandım ama aynı zamanda da dhea kullandım doktorum bu ay daha iyi görünüyor yumurtaların dedi fakat ben hangisinin iyi geldiğini bilmiyorum senin demi yumurta sayın az

canım ben tüp bebeği deneyecem bakalım kaç yumurta gelişecek bilmem normal tedavide fazla gelişmedi canım en fazla 4

canım benim de microydu ilk denemem ama 4 yumurta fena değil tüp bebek yaparken verilen ilaçlar çok güçlü mutlaka daha fazla yumurtan oluşur inşallah güzel haberlerini alırız

canım benim de microydu ilk denemem ama 4 yumurta fena değil tüp bebek yaparken verilen ilaçlar çok güçlü mutlaka daha fazla yumurtan oluşur inşallah güzel haberlerini alırız

inş canım drumada sordum yumurtalar büyür mü diye dr merak etme bu ilaçlarla büyür dedi bi adet olsam başlayacam ama.......

inş canım tedaviye başlıyacam ama adet olmayı bekliyorum ama daha olmadım 25 inde olmam lazımdı tık yok......

zaten lazım oldumu olmaz o :)))
psikolojiktir biraz kafaya takınca gecikiyo, belkide başlamadan kendiliğinden kalırsın bellimi olur hemde negüzel olur Allah hayırlısını versin :1hug:

zaten lazım oldumu olmaz o :)))
psikolojiktir biraz kafaya takınca gecikiyo, belkide başlamadan kendiliğinden kalırsın bellimi olur hemde negüzel olur Allah hayırlısını versin :1hug:
haklısın canım bekledin mi gelmez allah nasip ettiyse ne mutlu 3,5 senedir yıprandım iyice canım gücüm kalmadı ümidim tüp bebek

Bitkileri kullanıp hamile kalan varmı demiyorum, bitkileri kullandığında yumurta sayısı artan varmı diye soruyorum, millet neler kullanıyor, Allah rızası için hiç mi fayda sağlayan yok, bu çok mu zor bir soru , hayıt kullananlar, çakşır otu, civan perçemi, karabiber, safran yağı kullananlar nerdesinizzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…