- 13 Mart 2008
- 967
- 8
-
- Konu Sahibi Ayxsxenur Amine Su
ben aldım ama okadar iğrençlerki kullanamadım bu yüzden artık bal yemiyorum
canım ben hayıt suyu kullandım ama aynı zamanda da dhea kullandım doktorum bu ay daha iyi görünüyor yumurtaların dedi fakat ben hangisinin iyi geldiğini bilmiyorum senin demi yumurta sayın az
canım ben tüp bebeği deneyecem bakalım kaç yumurta gelişecek bilmem normal tedavide fazla gelişmedi canım en fazla 4
canım benim de microydu ilk denemem ama 4 yumurta fena değil tüp bebek yaparken verilen ilaçlar çok güçlü mutlaka daha fazla yumurtan oluşur inşallah güzel haberlerini alırız
4 yumurta gayet iyi, tüp tedavisinde baya yumurtan olur ozaman senin inşallah
inş canım tedaviye başlıyacam ama adet olmayı bekliyorum ama daha olmadım 25 inde olmam lazımdı tık yok......
haklısın canım bekledin mi gelmez allah nasip ettiyse ne mutlu 3,5 senedir yıprandım iyice canım gücüm kalmadı ümidim tüp bebekzaten lazım oldumu olmaz o :)))
psikolojiktir biraz kafaya takınca gecikiyo, belkide başlamadan kendiliğinden kalırsın bellimi olur hemde negüzel olur Allah hayırlısını versin :1hug:
Tüp bebek tedavilerim sırasında bazı kişilerin ilaç tedavileri yanı sıra yumurta sayılarını arttırmak için bir takım şifalı bitkilerden yararlandıklarını duydum, ancak gerçekten bu bitkileri kullanarak yumurta sayılarında artış sağlayanlar varmı? Lütfen varsa hepimize yardımcı olun:teytey::dance: