Tüp bebek sürecinde psikolojik destek

Eşim Bilecik'li, ben gelin geldim. Yaş 32. Bebek için de 1,5 seneyi devirdik. Siz hala Bilecik'te misiniz?
Yok canım Ben doğma büyüme İstanbulluyum annem babam bilecikliler orada yasıyorlar. Bizim de 1.5 yıl oldu bebek olmuyor

Çok haklısınız her yazdığınız da fakat biliyorum içinizin acısından isyan boyutuna gelmiş bende de olmuştu ağlayarak sitemler ettim Allah affetsin, neden vermiyorsun hak etmeyenlere verip biz çok isterken neden ? gibi gibi şeyler söyledim sonra kendimi toparlayinca yine Allah'tan istedim, doktorlar aracı sen ol dersen olur yalvarırım olsun dedim üstte bahsettigim gibi oldu ve ben çok zorlandım emekleyene kadar bir dk oturamadim, mahalle mahalle geziyordum komşular acıyordu halime küçücük bebek sabit durmak istemiyordu, eşime bağırmaya başladım aç kalıyorum uyumuyor çamaşırlar birikti saçlarım bir anda beyazladi eşim benim yüzümden işinden oldu derken atlattık ama bedenen psikolojik olarak çökmüş durumdayım. Düşünüyorum evliligimizin ilk yillarinda ailevi sorunlarımız vardı birazda maddi yönden, o günlerde olsaymis hepten kafayı oynatirmisim, bizim için doğru zamanı Allah biliyormus biz bilmiyormusuz şimdi anlıyorum. Hatta oğlumun beni aşırı yordugu günlerde Allah'ım bir daha senin işine karismiyacam demiştim Bir tanidigiminda 5. Denemede oldu ikizleri var.

Sizin adınıza çok sevindim anne olmuşsunuz. Darısı biz bekleyenlerin başına :) Tabii ara ara düşünüyorum belki zamanı değil, olmamasından hayır vardır diye ama insanoğluyuz işte bir süre sonra yine sorgulamalar başlıyor. Vaktini bekliyor bebeğim ya da bebeklerim :) Ama sabır taşı oldum artık gelsinler...

Aminnnn gelecek annesi vakti gelince gelecek ve sen öyle anların olacak ki demek ki şimdi gelmesinin bir sebebi varmış diyeceksin , hayatına girdiği andan itibaren sanki hiç onsuz olmamissin hep hayatında varmış gibi yakın hissedeceksin, bu günlerini de buruk ama tebessümle hatirlayip, keşke yiyip içip gezip doya doya uyusaymisim diyerek hatirlayacaksin

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…