- 30 Nisan 2023
- 1.480
- 1.518
- 31
-
- Konu Sahibi Sofiasofia
Çok teşekkür ederim inş sizin de güzel haberlerinizi alırızİnş güzel sonuçlar alırsınız müjdeli mesajlarınızı da görürüz
Bn de iki başarısız aşılama atlattım sımdı tüp bebek surecıne gırecegım kafamın içinde habıre bu konuyu düşünüyorum endıse kaygı heyecan hepsı bi arada
Çok sağolun güzel temennılerınız için peki can acıtıcı şeyler oluyor mu o korkum varÇok teşekkür ederim inş sizin de güzel haberlerinizi alırız
Tüp bebek sürecine girmeden önce ben de çok uzun süre düşündüm ve kesinlikle bir anda verilecek bir karar değildi benim için de.
Ama şu bir gerçek ki,sürece başlayınca su gibi devamı geliyor bi bakıyorsun düşündüğün kadar da zor değil. Ama elbetteki zor tarafları da oluyor , örnek veriyorum bize en yakın yer 2 saatlik mesafedeydi gidip gelmek zor oldu yumurta toplama sürecinde. Onun dışında süreçte ilaç sayısı fazla olduğu günler oluyor çok fazla ilaç kullanıyorum diye düşünüyor insan
Ama bunlar dışında ben en çok iğnelerden çekiniyordum ama zaten çatlatma iğnesini önceden yapan insanlar gayet de bu sürece az ya da çok alışkın olduğunu görüyor.
Bir de şunu ekleyeyim sürece girmeden önce cidden kaygılıydım şimdi çok daha iyiyim kendimi üzüyordum çok umutlanıyordum hani buna gerek yokmuş diyorum şimdi dönüp bakınca ,dilerim sizin için de hangi kararı alırsanız alın güzel şeyler olur her şeyin hayırlısı en güzel olsun inş
Yani rahim filmi anestezi olmadan çektirmiştim o çok acıtmıştı onun dışında hiçbir işlem canımı çok yakmadı o da benim hatamı anestezili yaptırmalıydım kesinlikleÇok sağolun güzel temennılerınız için peki can acıtıcı şeyler oluyor mu o korkum var
Ben de anestezi olmadan çektirdim. Ama öyle korktuğum gibi olmadi. 10 sniyelik bı sızı hissettim sadece.Yani rahim filmi anestezi olmadan çektirmiştim o çok acıtmıştı onun dışında hiçbir işlem canımı çok yakmadı o da benim hatamı anestezili yaptırmalıydım kesinlikle
Adet tarihinizde mi baslandı ilaçlara opu içinYani rahim filmi anestezi olmadan çektirmiştim o çok acıtmıştı onun dışında hiçbir işlem canımı çok yakmadı o da benim hatamı anestezili yaptırmalıydım kesinlikle
Evet adet ile başlandıAdet tarihinizde mi baslandı ilaçlara opu için