Tüp bebek sürecinde hangi vitaminleri kullandınız

mucizelereinann

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
15 Mart 2022
55
25
27
Merhabalar tüp bebek sürecine başlayacağız acaba bu süreçte doktorunuz eşiniz ve size hangi vıtamınlerı önerdi .Felixon diye bi vitamin önerdi bize ama ben araştırdığımda çok bı bılgı bulamadım ılac hakkında yardımcı olursanız çok sevınırim

Peki negans felixon hakkında bılgınız var mı kurumun anlastıgı bi firma sanırım o yüzden araştırdığımda çok bılgı edınemedım

Merhabalar tüp bebek sürecine başlayacağız acaba bu süreçte doktorunuz eşiniz ve size hangi vıtamınlerı önerdi .Felixon diye bi vitamin önerdi bize ama ben araştırdığımda çok bı bılgı bulamadım ılac hakkında yardımcı olursanız çok sevınırim
Ben regenesis max kullanıyorum canım. İçerisinde her şey var. Başka bir şey kullanmaya gerek kalmıyor.

Eklentiler

• DCC419F2-242D-4033-B1B5-ADF4EC4D32B3.jpeg
    DCC419F2-242D-4033-B1B5-ADF4EC4D32B3.jpeg
    48,3 KB · Görüntüleme: 909
İçeriğinde tüm vıtamınlerı barındırıyor öyle yazıyordu üstünde bende anlamadım o yüzden daha uygun fiyatlı bı şey arıyorum

Sanırım bahçeci bunu öneriyor,anlaşmalı bi firma muhtemelen.Bana da bunu önerdiler bende detaylı bilgiye ulaşamadığım için almak istemedim.Başka bir şey tercih edeceğim netice de vitamin.

Peki negans felixon hakkında bılgınız var mı kurumun anlastıgı bi firma sanırım o yüzden araştırdığımda çok bılgı edınemedım

Merhaba bende arkadaşımdan duydum felixon araştırdım içeriği çok donanumlı bende tüp bebek tedavisi görüyorum
Bunun içinde qenzim 10 falan var toz halinde bana gemşire başka bie markada öneedi o 500 civarıydı ama içi bu kadar kaliteli depildi sayfasına gir içerik olarak kıyasla

Pregnacare kullanıyoruz. Erkek ve kadın tek kutuda olan versiyonunu almıştım ilk, şimdi sadece kadın için olanı aldım ve bununla devam ediyorum. Avrupa’da da epey tercih edilen bir takviye olması güven verdi.

Arkadaşlar merhaba felixon u kullandım sonucu burada paylaşmak istedim tüp bebek sürecinde olduğumu belirtmiştim amh 1.57 ilk opu da 2 sağlıklı döllenen yumurta kalmıştı ve havuz yapmaya karar vermiştik işte trkrar havuz olmadın diye felixon kullandım ve bu ay 8 yumurta toplandı ve 6 tanesi sağlıklı 5 tanesi a kalite ben bu bir ay boyunca felixon günde 1 tane ve buna ilavetrn solgar Q10 içtim hepinize bu süreçte motivasyon olsun diye paylaşmak istrdim. Çok memnun kaldım ve keşke ilk aydan duymuş olsaydım belki havuza gerek kalmazdı ... sağlıklı günler dilerim allah tüm isteyrnlere hayırlı sağlıklı ewlat nasip etsin...

Merhaba Bende 2 senedir normal yolla deniyorum olmuyor, en son bahçeci Altunizade ye ongorusmeye gittik. Sabri hoca negans felixon verdi negmamega balık yağı da vardı ikimize fakat hiç bilgi bulamadım. Herşey normal görünüyor. Bende acaba bu takviyeleri kullanırsak kendiliğinden gebelik oluşur mu merak ediyorum.

Umarım en kısa zamanda kolaylıkla ve hayırlısıyla sağlıkla gelir bebeklerimiz🌸
Ben ve eşim felixon kullandık yeni bitti. Henüz ikinci kutuyu alıp devam etmedik. 4 kasımda randevumuz var devam edin derse doktorumuz edicez..
Merak ettim siz de ne gibi gelişmeler sağladı?

Merhaba Bende 2 senedir normal yolla deniyorum olmuyor, en son bahçeci Altunizade ye ongorusmeye gittik. Sabri hoca negans felixon verdi negmamega balık yağı da vardı ikimize fakat hiç bilgi bulamadım. Herşey normal görünüyor. Bende acaba bu takviyeleri kullanırsak kendiliğinden gebelik oluşur mu merak ediyorum.

Umarım en kısa zamanda kolaylıkla ve hayırlısıyla sağlıkla gelir bebeklerimiz🌸

Merak ettim siz de ne gibi gelişmeler sağladı?
Sabri Cavkaytar bize de önerdi begnemaga olanı eşimle içtik bitirdik felixon pembe ve mavi ben bir kutusunu bitiremedim 8 tane falan kaldı içinde bugün de opu oldum 2 yumurta topladılar

Bende felixon içerken çok zorlanıyorum tadı çok kötü geliyor, ama mecbur içiyorum daha sonra tedavi için herşey uygun olsun istiyorum 😓

X