Tüp Bebek Sürecinde Bilmemiz Gerekenler

Doğru zamanda olacak ınanıyorum en kısa zamanda saglıkla kavusun ıns

Merhaba bende ilk kez tüp bebeğe başladım. Aşılama bile olmadı direk tüp bebek nasıl geçti acaba senin için

bu genetik test devlet hastanesinde yapılıyor mu acaba

Çok doğruu. Doktorum diye geçinenler bize ne kadar kayıplar yaşattılarr

Çok doğruu. Doktorum diye geçinenler bize ne kadar kayıplar yaşattılarr☹
Malesef çogu klınık veya hastane sorunu arastırmadan herkese aynı protokolu uyguluyor suan ınternete erısımımız kolay oldugu ıcın cok sukur arastırıp okuuıp bılınclenebılıyoruz bu surece bsslayacak hrrkese tavsıyem olabıldıgınce arastırın hıc aceleye getırmeyın ve bır ksc doktorla gorusun arkadaslar

Zeynep kamilde bunun icin ucret odediniz mi acaba?

Amh testi de yapıyor mu bu hastane. ve doktor adı nedir acaba nasıl randevu alınır hangi bölüme
Kadın doğum hastanesi oldugu ıcın yaparlar dıye dusunuyorum ama amh ıcın kadın dogum bolumunden randevu almalısınız randevu ıcınde doktorun adını hatırlamıuorım ama onlıne randevu alabılırsınız genetık bolumden

4.tedavimi yapan doktorumdan Allah razı olsun. İstenilebilecek tüm tahlil ve tetkikleri istedi. Şu an elimizde sonuçlarımızın hemen hemen hepsi mevcut. Bundan sonra olumlu bir sonuç elde edemesem de nasip derim doktorumu da karmaşık duygularla Allaha havale etmem.

Hayır devlet hastanesı ucret odemedım sadece bekleme suresı var 40 gun kadar sonra cıkıyor sonuclar ben tum testlerımı tamamlayıp test sonuclarımı elıme alıp doktora karar verdım ve tedavıye basladım

Bi de diyelm ki insallah cikmz ama kromozmda sorun cikti tedavide bununla ilgili onlem alinablyor mu gercekten?bn ctesi tup bebk icn muayene olcm onlara neleri yaptrmam gerekyo desem gerek yok diyck ama bn ısrar etsem islerne karsyo gbi mi olurm? Ve yaptrsam 40 gun bn tedaviyi bekltms olnca bsy derler mi ki..herngi bi devlt hastanesne gidp direkt elimde kagit olmadan,gecmste de bi sorun yokken orda bi doktra da muayene olmdan bu testleri yaparlar mi? Ay ne cok sordum kusuruma bakmyn nolur

Siz tedavıye basladıysanız yarıda bırakmayın zaten ayrıca ne kusuru estafurullah
Kromozonlarda sorun varsa ki hıc ollmasın ebrıyoyu gemetıge yolluyorlar pgt denılem yontemle veya morfolojıde sorun varsa veya dna hasarı varsa bazı doktorlar her ıhtımale karsı zaten pgt yapıyor ama bu ıslem pahalo bır ıslem eger bırden cok embrıyo olursa maalıyey dahada artıyor en axından sorun olmadıgını bıldıgınızde bu durumu elıyorsunuz ben pgt yaptırmadım ama daha sonra anne kanından bakılan fetal dna yaptırdım genetıkte sorun olmamasına ragmen fetal dna dedıgım gebelık olusunca bakılıyor..herhangı devlet hastanesınde zatem olmaz genetık bolumun olması gerekıyor zaten doktordan randevu alıyorsunuz genetık doktoru teste yonlendırıyor ben dusuk yasamıstım ve tup bebek tedavısıne baslayacagım dedım ve yaptırdım

Peki bu fetal dna yi da yine kendi istegnzle mi yaptrdnz tup bebek tedavsi yapan doktr istemeden? Yoksa bu rutin herkese yapilan bsey mi?bu arada cevaplarnz,anlaysnz ve sabrnz icn tesekkur ederim

Bir de tedavye baslamadm ilk kez gdecgm o doktra..muayene ve gorusmeyi bi arada yapyorms

Benim eşim varikosel ameliyatı oldu ama hiç ilerlemedi durum bu yüzden daha fazla beklemenin bi anlamı olmadığını söyledi doktorumuz çünkü akla gelen herşeyi denedik olmadı
[/QUOTE]
Teşekkür ederim cevap verdiğiniz için. Benim eşimde de varikosel geçmişi var ileri hareket %20 ne hikmetse doktorlar tüp bebek onermiyor bende bu gidişle aşılama yapmadan tüp bebek yapmak istiyorum sadece ya tutmazsa diye korkuyorum. inşallah sizin pozitif olur da bende cesaret alırım sizden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…