-
- Konu Sahibi Derdimvarr
Benim ilk tedavimde 300 kullandım yumurtaları boşa şişirdiler bu tedavimde femara ile başlayıp 3 gün gonalf 125 kullandım başka bir yerde aynı yumurta sayısı büyüdü fakat daha daha kaliteli embriyo elde edildi. (Yumurta sayım 4)Ben 375 doz kullanıyorum neden yüksek dediniz? Yumurta sayısı az olanlar için gonalf yüksek doz uygulanıyor sanırım
Hangisi doğru bilemiyoruz ki doktor ne derse kullanıyoruz malesef.Benim ilk tedavimde 300 kullandım yumurtaları boşa şişirdiler bu tedavimde femara ile başlayıp 3 gün gonalf 125 kullandım başka bir yerde aynı yumurta sayısı büyüdü fakat daha daha kaliteli embriyo elde edildi. (Yumurta sayım 4)
Ben artık biraz daha şüpheciyim ilaçları kendi satan doktorlardan özellikle. O nedenle mümkün olduğunca hastanede çalışan doktorları tercih etmek gerekli diye düşünüyorum. Maalesef dene yanıl olarak öğreniyoruz. Allah zor işimizi kolaylaştırsın hepimizin , hepimizin mücadelesi amacı belli tez vakitte bebekli günler görelimHangisi doğru bilemiyoruz ki doktor ne derse kullanıyoruz malesef.
Bende 375 gonal f kullanıyorum amh düşük benimde yanında bide sabah akşam femara kullaniyorumBen 375 doz kullanıyorum neden yüksek dediniz? Yumurta sayısı az olanlar için gonalf yüksek doz uygulanıyor sanırım
Vardır bir bildikleri demek ki düşündüğümüz gibi değilmiş. Hep adetin 2. günü tedavi başlaması durumuna aşina olmuşuz, olabiliyormuş 4. veya 5. günden tedaviye başlamakMerhaba. Benim yumurtaligimda kist vardı. Doğum kkntrol ilacı ile kist eridi . Doktor bana reglin ikinci günü gel dedi ancak ben 4. Günü gidebildim. Doktor şu an kist yok beklersek kisteşme olabilir diyerek adetin 4. Günü gonalf f 375 başlattı. İki iğne oldum cuma günü kontrole gittim. 3 iğne daha yazdı. Pazartesi kontrole gideceğim. 8 yumurta zarı var 5i 7,5 mm 3 u 4 mm şu an. Küçükler ilerleyebilir de ölebilir de dedi doktor. Antalya tüp bebek merkezinde tedavi görüyorum mutlak suretle ikinci gün başlanacak diye bir kural yok anladığım kadarıyla
Kaç gümde bir muayene gidiyorsunuz yumurtanız bir günde kaç mm büyüyor bende femara ile başlamıştımBende 375 gonal f kullanıyorum amh düşük benimde yanında bide sabah akşam femara kullaniyorum
Arkadaşım belirti arayarak kendini hiç yorma, tadını çıkarİnanın bu 12 günlük bekleme süreci de ayrı yorucu belirsizlik insanı mahvediyor elimden geldiğince rahat olmaya çalışıyorum tabipazartesi 8. Günüm ve aynı zamanda 5. Yıl dönümümüz pazartesi sabah test yapıcam inşallah günün en güzel hediyesini alırım testte çok istiyorum rabbim isteyen bekleyen herkese nasip etsin hiçbir belirtim yok bu beni korkutuyor pazartesi bakalım testte neler görücez çoğunun 8. Günde sonuç belli oluyo artık testte
Haklısın arkadaşım ama genelleme yapmak çok doğru olmaz. Benim doktorum da bazı ilaçları kendi kliniğinde verebiliyor ve eczane fiyatlarının aşağısına alıyorum hatta bir tane ilacı bana ücretsiz verdikleri bile oldu (hastasından kalan hiç açılmamış gonapeptyl) art niyet olsa onu da hastasına kar amaçlı satabilirdi. Demem o ki vicdanlı ve işinin ehli hekimlere denk gelebilmek çok önemli Rabbim hepimizi güzel insanlarla karşılaştırsınBen artık biraz daha şüpheciyim ilaçları kendi satan doktorlardan özellikle. O nedenle mümkün olduğunca hastanede çalışan doktorları tercih etmek gerekli diye düşünüyorum. Maalesef dene yanıl olarak öğreniyoruz. Allah zor işimizi kolaylaştırsın hepimizin , hepimizin mücadelesi amacı belli tez vakitte bebekli günler görelim
İlk kontrolüm salı günü olacak tek femarami kullaniyorsunuzKaç gümde bir muayene gidiyorsunuz yumurtanız bir günde kaç mm büyüyor bende femara ile başlamıştım
Saol çiçeğimmmm bende sizlere dua edeceğim şimdiArkadaşım belirti arayarak kendini hiç yorma, tadını çıkartüp bebek sürecinde hep şey diyordum ne iğneler ne opu, en zoru embriyo gelişimini takip ederken ki stres diyordum. Ama transfer sonrası önümdeki 12 günü beklerken ki süreci hiç göz önünde bulundurmamışım henüz yaşamadım ama sanırım ben de kafayı yeme noktasına gelirim. Ne kadar sana sakin ol desem de yıldönümünüz şimdiden mutlu olsun harika haberle taçlandırın inşallah heyecanla bekliyoruz sonucu. Dua edeceğim
Kaç yaşındasın ve kaçıncı gün embriyosu transfer edildi 1 adet mi?Saol çiçeğimmmm bende sizlere dua edeceğim şimdigerçekten tanıyabiliceğiniz en rahat insanım ben bile bir tık düşünmeye dertlenmeye başladıysam sizleri hayal edemiyorum ama tabi tadını da çıkarmak lazım inşallah 2024 anneleri olalım hep birlikte
Yok kuzum femara ile başladım femaranın 5. Günü gonal f e başladım 3 gün kullandım ben transferde oldum test günümü bekliyorum şuanİlk kontrolüm salı günü olacak tek femarami kullaniyorsunuz
Ben tedavinin 4. Gunundeyim. Gonalf 375 kullanıyorum amh 0.78 benim. Pazartesi tekrar düzenleyecek doktor ilaçlarıBende 375 gonal f kullanıyorum amh düşük benimde yanında bide sabah akşam femara kullaniyorum
Kaç foliküliniz görüldü ilk muayenedeBen tedavinin 4. Gunundeyim. Gonalf 375 kullanıyorum amh 0.78 benim. Pazartesi tekrar düzenleyecek doktor ilaçları
Ben Çarşamba başladım. Çarşamba-persembe gonalf 375 kullandım. Çarşamba iki tablet klomen kullandım. Cuma yumurtalar biraz büyümüş ve artmıştı. Pazartesiye kadar gonalf kullanıp pazartesi 11de tekrar muayene edecek doktor. Burada da paylaşırım ilaçlari ve tedavi sürecini.İlk kontrolüm salı günü olacak tek femarami kullaniyorsunuz
Benim toplam 5 tane görüldü. 27 yaşındayım. Gonalf kullandım iki gün sayı 8e cikti. Ama ucu 4 mm diğerleri 7,5 mm. SizinKaç foliküliniz görüldü ilk muayenede
Benim 0.67 di ama daha azaldığını düşünüyorum açıkçası 4 yumurtam toplantı. Bir tanesi muayenede görünmüyordu bile. Opu da süpriz oldu ama o döllenemedi 3 tanesi döllendi 2 tanesi 5. Güne gitti onlar da transfer oldu geriye de hiç embriyom kalmadıBenim toplam 5 tane görüldü. 27 yaşındayım. Gonalf kullandım iki gün sayı 8e cikti. Ama ucu 4 mm diğerleri 7,5 mm. Sizin
23 yaşındayımmm 24 de diyebiliriz martta 24 oluyorum artık 2 adet 3. Gün embriyosu transfer edildi ilk denememizzKaç yaşındasın ve kaçıncı gün embriyosu transfer edildi 1 adet mi?
İçimde güzel hisler oluştuBenim 0.67 di ama daha azaldığını düşünüyorum açıkçası 4 yumurtam toplantı. Bir tanesi muayenede görünmüyordu bile. Opu da süpriz oldu ama o döllenemedi 3 tanesi döllendi 2 tanesi 5. Güne gitti onlar da transfer oldu geriye de hiç embriyom kalmadı
Ah canımmm23 yaşındayımmm 24 de diyebiliriz martta 24 oluyorum artık 2 adet 3. Gün embriyosu transfer edildi ilk denememizz5 yıllık evliyim devlette tedaviye başlayabilmek için 23 yaşına girmemi beklemiştik. Erkek kaynaklı bizim sorunumuz