• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

TÜP BEBEK SÜRECİM

birgariphemsire

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
30 Ekim 2024
12
4
1
25
Merhaba arkadaşlar. Ben 25 yaşındayım eşim 26 yaşında. 2 yıldır evliyiz yeni çocuk düşünmeye başlamıştık. kontrol için ikimiz de test verdik benim hormonlarım normal çıktı amh 6.6 ama eşimin sperm sayısı 4.9 milyon çıktı. 15 gün promen k kullanıp tekrar test verdik ve yükseleceği yerde düşmüştü. 2 milyona düşmüş ve hareketliliği de azalmıştı. doktor aşılamanın vakit kaybı olacağını ve direk tüp bebeğe başlamamız gerektiğini söyledi. hiç beklemediğimiz için tabii ki şoka uğradık. ama artık mecburen başlayacağız. tüm gelişmeleri burdan aktarmak istiyorum. 9 gün sonra adet olacağım. ve adetimin ikinci günü doktorla görüşmeye gideceğim ilaçlara başlayacağız. ilaçlar dondurma ve işlemler dahil 120 bin civarı para gideceğini söylediler.

Arkadaşlar 8 Aralık günü regl oldum. 9 aralıkta doktora muayeneye gittim. Yumurtalarda problem yok dedi ve sürecimize başladık. Kanlarımızı aldılar dosyamızı açtılar. İlaçları aldık ve hemşire eğitimini verdi. Günde 2 iğne 2 hap içiyorum ekstra olarak vitamin takviyesi de alıyorum. 9 aralık akşamı tedavimize başladık. Hayırlısı olsun inşallah

Merhaba arkadaşlar ilaç kullanma sürecim bitti. Bu süreçte iki kere muayeneye gittim birinde bi iğne daha ekledi. İkinci gittiğimde de çatlatma iğnesi vs yapacağım zamanı söyledi. Baya bir ilaç takviyesi aldım aynı zamanda eşim de bende pharmasupra life un vitamin takviyesini ve ostellanın vitamin takviyesini kullandık.
20 aralık yani dün yumurta toplamam yapıldı. Çok şükür 20 tane yumurta çıktı hepsi doluymuş. Bugün embriyolog aradı 16 tanesi döllenmiş. Bakalım kaç tanesi dondurulacak 😍

Maşallah 🧿 İnşallah hayırlı güzel gebelikleriniz olsun hayırlı güzel evlatlarınız olsun Rabbim emeklerinizi boşa çıkarmasın inşallah 🤲🐣🩷

Back
X