❗️TÜP BEBEK SÜRECİM ❗️

Bu kadar güzel ve ayrintili yazman cok.guzel cok tesekkur ederim bana yasadiklarimi hatirlattin

İnsanlara iyisiyle kotusuyle biseyleri hatirlatsin ve umut olsun istedim
Dger sureclerimi yazmadim ama sonucumu bi alirsam hayirli bir sonuc onlarida yazacagim

İyi ki bu kadar ayrıntılı yazmışsınız. Tüp bebek sürecini çok kolay sananlar var. Doğal yolla hamile kalmanın kıymetini bilmeyenler var.

İyi ki bu kadar ayrıntılı yazmışsınız. Tüp bebek sürecini çok kolay sananlar var. Doğal yolla hamile kalmanın kıymetini bilmeyenler var.
Cok ama cok haklısın
Bilmiyorlarki neler yaşıyoruz
Şuan okadar karnım şiş morarık
Acıyor ama bunları biz yasiyoruz anlasilamiyoruz
En cok uzende insani su etrafindaki
İnsanlarda anlamiyor seni
Bi surecte cok duygusal oluyoruz
Paylasamiyoruz bazi seyleri disariyla
Ve ust uste cocuk yokmu neden olmuyor bi sorunmu var acaba ne zaman yapcakson gibi gibi
Cok üzücü seyler ama artik alisiyorsun cunku bir kisiyi degistirsen digerleri geliyor

Biz hiçkimseye söylemedik. O yüzden kimseyle sıkıntımı paylaşamadım. Bir de bu psikolojik yönü vardı. Üç kez en baştan tedavi gördüm. İşte gizlice lavaboda vurdum iğnelerimi. Canım çok acımasına rağmen bir şey yokmuş gibi devam ettim

Allahim sabir versin sanada okadar iyi anliyorm ki seni benimde sadece kendi ailem biliyor anne baba abla abim esim okadar esimin ailesi bilmiyor biraz tepkililer cocuklari olmuyor da. Tedavi goruyorlar diye konusup yayarlar diye esim istemedi soylemek ama gercekten senin dahada agirmis allahim senide en yakin zamanda ebladina kavustursun

Allahim sabir versin sanada okadar iyi anliyorm ki seni benimde sadece kendi ailem biliyor anne baba abla abim esim okadar esimin ailesi bilmiyor biraz tepkililer cocuklari olmuyor da. Tedavi goruyorlar diye konusup yayarlar diye esim istemedi soylemek ama gercekten senin dahada agirmis allahim senide en yakin zamanda ebladina kavustursun

Çok haklısınız birde bilmedikleri halde yorum yapanlar beni deli ediyo sanki hoop koydurup geliyoruz başka hiçbirşey yapmıyoruz gibi o hormon ilaçlarının vermiş olduğu stres ayrı iğneler ayrı ne kadar bu yolda gözümüz birçok şeyi görmesede ağrı ve acı çekiyosun hem fiziksel duygusal açıyı hiç saymıyorum bile o daha beter Allah bize değilde onlara akıl versin bazıları empatiden çoook yoksun artık kendimi üzmüyorum onlara acıyorum bnm bu 4. Gebeliğim olacak olursa tabi 1 doğal 3. Ayda kayıp 1 doğal yolla kimyasal 1 tüp bebek boş gebelik 2. Transferimi oldum test günü bekliyorum ama aklımdan olumsuzlukları atamıyorum her gün psikolojik olarak normal başlayıp anormal bitiriyorumbenim bi eltim var Allah bağışladın bir oğlu var ilk kaybımda ay cinsiyeti neydi sen şimdi boşluk hissediyosundur yok eli yüzü kime benzicekti diye süperr moraller veriyodu sağolsun alt üst etti beni kimyasalda da aynısını yaptı be. Mahvoludum kahrolurdum sen iyisin falan şimdi Allahın hikmeti 2. Çocuk için 2 yıldır uğraşıyolar yok olmuyo gölümü ferah tutmaya çalışıyorum ama Allahın sopası yok demekten de alıkoyamıyorum kendimi Allah hepimize güzel olanı nasip etsin inşallah tez vakitte kavuşuruz bebeklerimize

İnsalllah canim bizi uzenleride allah goruyor bilerek yapiyorlarsa zaten onlarada cektiririr

Merabalar artarlar bende pcoluyum lütfen bana yardımcı olurmusunuz bildiğiniz kadarıyla ilk tupbebek denemem başarısız oldu neyazzikkiikinci denemek istiyoruz ama ara vermek gereklimi bu konu hakkında bir bilgim yok doktorum tekrar deneyebiliriz dedi 7 tane dondurulmus embriyom var rahmi dinlendirmek gereklimi aceba

Benim bildiğim dinlendirme yapmıyolar düşük falan olmadıysa benim düşüktü 3 ay bekletti arkadaşımın kimyasaldı hemen ertesi ay yapmışlardı tuttu doğurdu bile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…