nasıl korkuttu iyişelme süreci geç mi oluyormuşMerhaba kızlar birçok tedaviden sonra tüp bebek sürecine başladık yumurta toplamı işlemi yapıldı embriyolarım donduruldu.Bu ay histeroskopi ile rahim birleştirme ameliyatı olcam.Çift rahim vardı bende düşüğü ve erken doğumu engellemek için.Bir sonraki ay da transfer yapılcak duruma göre.Histeroskopi ile rahim birleştirme ameliyato olan var mı ? Doktor biraz korkuttu beni korkmalı mıyım?
Merhaba ameliyatı olduk her şey çok güzel geçtinasıl korkuttu iyişelme süreci geç mi oluyormuş
Çok geçmiş olsun transfer ne zaman nerede olacakMerhaba ameliyatı olduk her şey çok güzel geçtişimdi sıra transferde
transfer günümüz daha belli değil regl olunca muayene göre karar vercek doktorumÇok geçmiş olsun transfer ne zaman nerede olacak
tolga bey mi doktorunuztransfer günümüz daha belli değil regl olunca muayene göre karar vercek doktorumDoktor Aydında ama işlemlerini izmir irenbede yapıyor orda olcak transferim
Evet Tolga beytolga bey mi doktorunuz
ne kadara mal oldu ya da olacak diyeyim
Pozitif haberlerinizi alalım inşallahEvet Tolga bey
Tüp bebek tedavisi 35 bin tl
Muayeneler kullanılan iğneler hariç
Ay çok teşekkür ederim pozitif haberi bekleyen herkes umarım hakkımızda hayırlısı olurPozitif haberlerinizi alalım inşallah
Merhaba, bende tüp bebek sürecindeyim yarın transfer olacağım geçen ay hiteroskopi ile rahim içi polip ameliyatı oldum, sadece narkozun etkisi ile biraz uykuluydum onun dışında sorun yaşamadım. Sonraki kontrollerimde gayet iyi geçti ve şuan transfer aşamasına geldik, olumlu düşünün olumlu olsun demek istemiyorum herkesin süreci kendine özgü ama gerçekten korkucak birşey yok, doktorum hiç ağrın bile olmaz demişti öyle oldu.Merhaba kızlar birçok tedaviden sonra tüp bebek sürecine başladık yumurta toplamı işlemi yapıldı embriyolarım donduruldu.Bu ay histeroskopi ile rahim birleştirme ameliyatı olcam.Çift rahim vardı bende düşüğü ve erken doğumu engellemek için.Bir sonraki ay da transfer yapılcak duruma göre.Histeroskopi ile rahim birleştirme ameliyato olan var mı ? Doktor biraz korkuttu beni korkmalı mıyım?
Histeroskopi sonrası 2 adet görmen gerekiyor dedi bana doktorumMerhaba, bende tüp bebek sürecindeyim yarın transfer olacağım geçen ay hiteroskopi ile rahim içi polip ameliyatı oldum, sadece narkozun etkisi ile biraz uykuluydum onun dışında sorun yaşamadım. Sonraki kontrollerimde gayet iyi geçti ve şuan transfer aşamasına geldik, olumlu düşünün olumlu olsun demek istemiyorum herkesin süreci kendine özgü ama gerçekten korkucak birşey yok, doktorum hiç ağrın bile olmaz demişti öyle oldu.
Ben üzerine 1 regl oldum ikincisine olma zamanında transfere gidiyorum işte ama her doktor farklı yol izliyorHisteroskopi sonrası 2 adet görmen gerekiyor dedi bana doktorum
Boşuna mı beklicem acaba diz geçen ay diyorsunuz
Merhaba, bende tüp bebek sürecindeyim yarın transfer olacağım geçen ay hiteroskopi ile rahim içi polip ameliyatı oldum, sadece narkozun etkisi ile biraz uykuluydum onun dışında sorun yaşamadım. Sonraki kontrollerimde gayet iyi geçti ve şuan transfer aşamasına geldik, olumlu düşünün olumlu olsun demek istemiyorum herkesin süreci kendine özgü ama gerçekten korkucak birşey yok, doktorum hiç ağrın bile olmaz demişti öyle oldu
Merhaba, valla keşke olumlu diyebilsem , pozitif ama değerim çok düşük negatif desek yeri yani. Artmasını bekliyoruz . ama sanırım 2. transferle ilerleyecek gibiMerhaba benimde tüm işlemlerim bitti transferim yapılcak önümüzdeki ayÇok şükür her şeyi atlattık .Sizin de inşallah her şey olumlu sonuçlanmıştır